zondag 12 november 2023

Transfiguratie - Judith Kusel


Transfiguratie - Judith Kusel

“De enorme omvang van wat er gebeurt, kan niet eens in woorden worden uitgedrukt. Het gaat verderieder mens kan zelfs de kosmische kwantummetafysica begrijpen en begrijpen.
We zullen ontdekken, nu we ons in een versnelde ascensie bevinden, die in 2032 zijn voltooiing zal bereiken, dat we eenvoudigweg, als collectief, niet willen deelnemen aan de oude programmering, het oude rollenspel, de oude leugens en bedrog, en afscheiding. en verdeeldheid en oorlogen nog langer.
We zullen gewoon niet langer geïnteresseerd zijn in al die dingen.
We zullen geïnspireerd worden door dat wat verenigt, wat gemeenschappen samenbrengt, door holistische levensstijlen, waar iedereen op aarde meer dan genoeg was om van te leven, en waar we nooit meer van Moeder Aarde zullen nemen, omdat we kunnen consumeren en zelfs terug kunnen geven. aan haar, net zoveel als zij aan ons geeft.
We zullen werken en leven vanuit het hart en de ziel en met grote liefde, en zullen liefdevol naast elkaar dienen, elkaar versterken en de Nieuwe Gouden Eeuw mede creëren, zelfs voorbij alles wat ooit is geweest.
Mij ​​zijn de Gemeenschappen van Licht getoond, zoals eerder vermeld, de magnifieke Tempels van de Witte Vlam die er volledig in verankerd zijn, de Gouden Tempels van de Universele Christusenergie, en al de verschillende Kosmische Straaltempels, in al hun pracht, en de Mysteriescholen , het Hoge Priesterschap en de volledige omarming van Goddelijkheid, aangezien iedere man, vrouw en kind verenigd is in de IK BEN DIE IK BEN.
Iedereen zal met grote liefde en toewijding zijn unieke zielsgaven en talenten bijdragen aan het grote geheel.
Eenheid en harmonie zullen de manier van leven zijn, en niet alleen voor de Nieuwe Mensen, maar ook voor dieren, vogels, insecten en alle levende wezens. Allemaal gezond, levendig, levend, vol levendige gezondheid, vitaliteit en een lang leven. Vreugde. Schoonheid. Harmonie. Gelukzaligheid.
We zullen de Kosmos opnieuw doorkruisen, terwijl onze ruimteschepen universeel reizen en we weer toegang krijgen tot de Intergalactische Vloot en Intergalactische Raadgevers. Broeders en zusters van licht.
Open je armen en bereid je voor om gracieus en gracieus al het goede dat het leven te bieden heeft te ontvangen.
Want we zijn inderdaad gezegend om hier te zijn om niet alleen deze transfiguratie te ervaren, maar er ook getuige van te zijn, en dit in te luiden voor het nieuwe Menselijke Ras.
We zijn al duizenden aardse jaren voorbereid op dit moment. We zijn gekomen. We zijn hier! Open je hart en ziel voor steeds grotere niveaus van liefde en geliefd worden en meer dan deze wonderen.
De Goddelijke Indrukken zullen je nu naar een totaal nieuw leven en een nieuw begin tillen.
Wij worden gezegend en zijn een zegen voor anderen.
Wij zijn onvoorwaardelijk geliefd en zijn de Liefde die in alles en iedereen transfigureert.
Wij zijn de Nieuwe Gouden Eeuw van Liefde. “