donderdag 9 november 2023

GODDELIJKE LEIDING ONTVANGEN – Boodschap van Aartsengel Michaël ~ 9 november 2023 ~ Jahn J.Kassl


GODDELIJKE LEIDING ONTVANGEN

Jahn J. Kassl, 6 november 2023

 

Boodschap van Aartsengel Michaël


Je hebt de keuze om GOD permanent in je leven uit te nodigen of om GOD van tijd tot tijd als vreemdeling in je leven te verwelkomen. Vandaag de dag is een directe, intacte en constante verbinding met het goddelijke de sleutel tot een zinvol en voorzieningsvol leven. Hoe kun je verklaren wat er op dit moment op aarde gebeurt? Hoe kun je wat er nu gebeurt, wat er verandert en transformeert anders beheersen dan met GOD als bondgenoot aan je zijde? Hoe lang wil je nog alleen lopen en gedesoriënteerde omwegen kiezen? Kies voor GOD en je hebt alles besloten wat er voor een mens tijdens zijn leven besloten moet worden.


Goddelijke leiding ontvangen

Waar moet je op letten?

Goddelijke leiding wordt aan iedereen gegeven. Iedereen die om deze leiding vraagt, krijgt hem. Waar moet je rekening mee houden? Wat is het waardoor je deze leiding in het dagelijks leven kunt ervaren?

Je voortdurende verbinding en communicatie met GOD brengt alles in goede banen. Veel mensen wenden zich alleen tot GOD in uitzonderlijke of noodsituaties. Ze verwachten een wonder als alle mogelijkheden zijn uitgeput en als al het andere faalt.

Het gebeurt dat er wonderen gebeuren en dat je gegeven wordt. Maar in het dagelijks leven is GOD voor veel mensen nog steeds een vreemde, alsof je zaken voor GOD onbekend zijn en alsof GOD je hart niet kent.

De zichtbare en tastbare waarneming van GODS leiding in je leven gebeurt zodra je je permanent met GOD verbindt.

GOD is de sleutel

Je hebt de keuze om GOD permanent in je leven uit te nodigen of om GOD van tijd tot tijd als vreemdeling in je leven te verwelkomen.

Vandaag de dag is een directe, intacte en constante verbinding met het goddelijke de sleutel tot een zinvol en voorzieningsvol leven.

Hoe kun je verklaren wat er op dit moment op aarde gebeurt? Hoe kun je wat er nu gebeurt, wat er verandert en transformeert anders beheersen dan met GOD als bondgenoot aan je zijde? Hoe lang wil je nog alleen lopen en gedesoriënteerde omwegen kiezen?

Kies voor GOD en je hebt alles besloten wat er voor een mens tijdens zijn leven besloten moet worden.

Dit is mijn boodschap aan jou vandaag, geliefd mens: leef met GOD, vraag GOD om directe tussenkomst en oriënteer je volgens aan GODS leiding.

Er valt niets meer te doen. Je ziel vraagt niets meer van je dan dat je je tijdens je leven steeds meer openstelt voor GOD.

ZIJN glorie is JOUW glorie, ZIJN macht is JOUW macht en ZIJN liefde is DE stroom die jou voedt op alle niveaus van jouw Zijn – ook op aarde.

Je wordt geliefd, geëerd en gedragen door de ENE kracht, de ENE macht, de ENE liefde – GOD.

Ik ben altijd bij je. Het zwaard is mijn kracht, de waarheid is mijn macht en het pad naar GOD voor jullie verlichten is mijn dienst.

AARTSENGEL MICHAËL

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org