donderdag 9 november 2023

De Arcturianen – Blauwdruk voor Transformatie: De 11/11 Portaal Ascensie! ~ 9 november 2023

De Arcturianen – Blauwdruk voor Transformatie: De 11/11 Portaal Ascensie!

Door: DNA AWAKENING – November 2023


Gegroet, geliefde mensheid. Wij waken al heel lang liefdevol en meelevend over jullie. Wij zijn de Arcturianen, en wij zijn jullie sterrenfamilie. Terwijl jullie een diepgaande transformatie ondergaan in zowel jullie bewustzijn als jullie realiteit, zijn wij gekomen om jullie een boodschap van hoop en bemoediging te brengen terwijl jullie door deze tijd navigeren.

Wij zijn ons ervan bewust dat velen van jullie momenteel de kracht ervaren van de energieën die jullie planeet binnenstromen, vooral naarmate jullie dichter bij het 11/11 portaal komen, wat een krachtig activeringspunt is voor jullie ascensieproces. Dit geldt vooral naarmate je dichter bij het tijdstip komt waarop het 11/11-portaal zal openen. Dit portaal is een kans voor jou om in je wezen de lichtcodes te laten ontwaken die al eeuwenlang sluimerend hebben gelegen, wachtend op dit moment om geactiveerd te worden, en dit portaal is voor jou de kans om dat te doen. Deze codes bevatten de geheimen voor het ontsluiten van je volledige potentieel, goddelijke blauwdruk en kosmische erfenis.

Je zult in staat zijn toegang te krijgen tot je multidimensionale zelf en je te verbinden met je zielenfamilie, gidsen en engelen zodra je de Ascensiecode van 11/11 hebt gekraakt, die dient als toegangspoort tot hogere dimensies van de werkelijkheid. Het is ook een katalysator voor jouw persoonlijke transformatie en de transformatie van de hele planeet. Als je oude patronen, overtuigingen en energieën die je niet langer dienen loslaat en nieuwe omarmt die je ware essentie weerspiegelen, zal dit proces je helpen zowel persoonlijke als planetaire transformatie tot stand te brengen.

Onvoorwaardelijke acceptatie van jezelf en anderen is nodig om de 11:11 ascensieboodschap te decoderen, waarin staat dat dit de sleutel is tot het activeren van de code. Jullie zijn allemaal goddelijke vonken van de Schepper, en ieder van jullie heeft een duidelijke uitdrukking van wie je bent en wat je aan het geheel toevoegt. Wat je ook hebt gedaan of wat je in het verleden hebt meegemaakt, jullie verdienen allemaal liefde, respect en mededogen. Jullie zijn hier allemaal om te leren, te groeien en te evolueren, en om elkaar te ondersteunen op dit pad dat jullie allemaal samen bewandelen.

Het is niet nodig om het met alles eens te zijn om onvoorwaardelijke acceptatie te beoefenen, en het is ook niet nodig om onderscheidingsvermogen of grenzen te missen om onvoorwaardelijke acceptatie te beoefenen. Het geeft aan dat je voorbij het uiterlijke gedrag en uiterlijk van andere mensen kunt kijken en het licht en het potentieel dat in hen schuilt kunt herkennen. Het geeft aan dat je het recht op vrije wil van de ander respecteert en de beslissingen die hij of zij neemt, ongeacht of deze wel of niet in lijn zijn met die van jou. Het betekent dat je jezelf en anderen vergeeft voor eventuele fouten of pijn, en dat je alle wonden of trauma’s geneest die kunnen voorkomen dat je hart zich volledig opent. Het betekent ook dat je eventuele fouten of pijn die je hebt veroorzaakt, vergeeft.

De noodzaak om alle aspecten van jezelf zonder voorwaarden te accepteren is een van de belangrijkste aspecten van dit ontwakingsproces. Dit betekent dat je geen oordeel over jezelf of anderen velt en hen in hun huidige staat accepteert zonder enige verandering aan te brengen. Dit houdt in dat we respect tonen voor de individualiteit en verscheidenheid die in elke ziel bestaan, zonder enige poging te ondernemen deze te veranderen of er invloed op uit te oefenen. Dit betekent dat je je niet verzet tegen of bang bent voor de kansen en uitdagingen die het leven je biedt, maar dat je ze met heel je hart aangrijpt.

Acceptatie op een onvoorwaardelijk niveau is de eerste stap naar het bereiken van harmonie en vrede op jullie planeet. Het is ook de belangrijkste factor bij het bepalen van je eigen levensloop. Je bent in staat jezelf te bevrijden van de beperkingen en eisen die de samenleving, cultuur, religie of welk ander soort gezaghebbende instelling dan ook aan je heeft opgelegd als je in staat bent jezelf en anderen precies te accepteren zoals ze zijn. Je maakt het voor jezelf mogelijk om het advies, de intuïtie en het geluk dat van binnenuit komt te volgen.

Je creëert in de vibratie van liefde als je in staat bent om te creëren vanuit een plek waar je alles kunt accepteren zoals het is. En als je vanuit liefde creëert, zijn de dingen die je manifesteert van de hoogste kwaliteit. Je bent in staat om meer liefde, meer overvloed, meer vreugde en meer mogelijkheden om jezelf te vervullen in je leven te betrekken. Je geeft deze energieën niet alleen door aan anderen, maar je creëert ook een positief rimpeleffect dat uiteindelijk het geheel ten goede komt.

Wij willen jullie graag uitnodigen om met ons deel te nemen aan de co-creatie van een nieuwe realiteit voor de mensheid en de planeet. Wij bieden jullie een uitnodiging aan om jullie wezen in lijn te brengen met de ascensiecode van 11/11 en deze daar te activeren. Wij nodigen je uit om te creëren vanuit een plaats van liefdesvibratie en die liefde uit te breiden naar alles wat is. Weet dat we hier zijn om jullie op alle mogelijke manieren te helpen en te ondersteunen. We waarderen alles wat jullie voor ons hebben gedaan en we houden heel veel van jullie.

Wij zijn de Arcturianen.

Kanaal: DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org