donderdag 9 november 2023

Aartsengel Michaël, Met De Raad Van Stralend Licht ~ 9 november 2023 ~ Ailia Mira

Aartsengel Michaël, Met De Raad Van Stralend Licht

Nieuwe boodschap gechanneld door: Ailia Mira
geplaatst 9 november 2023

Aartsengel Michaël, Met De Raad Van Stralend Licht

Goddelijke Mensen,

Wij begroeten jullie nu, in dit zeer verheven moment van jullie ervaring, wanneer superhoogfrequent licht uitstraalt vanuit de planetaire kern, al het Leven transformeert, op een fundamenteel niveau en de verschuiving naar de nieuwe, volgende octaaf van Licht bekrachtigt!

Het IS een verbazingwekkende en prachtige tijd, voor de mensheid en voor de wereld. Als je naar binnen gaat en je concentreert op je hartchakra, je naar binnen opent en die energie activeert; de multidimensionale vortex die je hartchakra IS, kan je in resonantie brengen met deze enorme expansie die nu plaatsvindt.

We stellen voor dat je dit doet en je daar op oriënteert. We zenden vandaag naar jullie uit om een paar dingen met jullie te delen die je zullen helpen om door deze tijd te navigeren en je gecentreerd, helder, verbonden en gesteund te voelen.

Ten eerste? Vraag om meer van datgene waarvan je voelt dat je er baat bij zou hebben. Vraag om leiding, wijsheid, energie en helderheid, steun, weten en al het andere dat je wilt of nodig hebt, van ALLES WAT JE BENT en ALLES WAT IS. Vragen is zo belangrijk. Onthoud dat hoewel we je zien en aanvoelen en zelfs weten wat je zou kunnen dienen, je vragen ons de kracht geeft om in te grijpen in je ervaring. We kunnen dit niet doen zonder dat je ons uitnodigt.

Ten tweede? Voel je vrij om te vragen wat je echt verlangt. Hou je niet in. Vergelijk niet. Accepteer gewoon wat je voelt als verlangen en vraag het. We moedigen je aan om erop te vertrouwen dat jouw verlangens VOOR JOU zijn. Durf te geloven dat je verlangens er toe doen en dat wij en het hemelse gezelschap er zijn om je te helpen erin te geloven en ze toe te staan zich te manifesteren.

Realiseer je, Geliefden, dat de Nieuwe Aarde een visie is op het diepste niveau dat jullie allemaal vasthouden en ook? Een verlangen dat jullie allemaal delen. De Nieuwe Aarde bestaat al en je ervaring van evolutie en ascensie in een waarin u toestaan dat deze vibrationele werkelijkheid en de opkomende fysieke manifestatie een meer levendige en echte deel van je ervaring te worden.

Alleen jij kunt toestaan dat de Nieuwe Aarde door jou wordt gerealiseerd.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je dit alleen doet. Maar het is essentieel dat je deze ervaring wilt en toestaat, je ermee afstemt, hogere frequentiestaten van afstemming en innerlijke verbinding cultiveert.

Alleen jij kunt toestaan dat de Nieuwe Aarde door jou gerealiseerd en ervaren wordt. En het is er, beschikbaar voor je, nu, net als je Opgestegen Aspect. Je Opgestegen Meesterschap is ook beschikbaar — je belichaamde IK BEN aanwezigheid bestaat voorbij tijd en ruimte en als je dit overweegt kom je er energetisch dichter bij.

Als je je concentreert op je IK BEN en het uitnodigt om vollediger met je samen te smelten, je met je te verbinden, versterk je je expansie en verheffing. Als je jezelf afstemt op je IK BEN (door sommigen ook wel je Monade, je Goddelijke Zelf of je Ware Zelf genoemd), door het te overwegen en je erop te richten, wordt deze energie en het steeds meer in resonantie zijn met deze energie, natuurlijk en vertrouwd voor je. De manifeste energie van je IK BEN is al gestructureerd en aanwezig in je en gaat in vorm stromen, zoals jij, als en wanneer je het toelaat, en je erop afstemt en je eraan committeert, waardoor je de kloof dicht en toestaat wat er moet gebeuren om dit jouw realiteit te laten zijn, aan je gepresenteerd wordt.

Jullie krijgen altijd, herhaaldelijk, initiaties en uitnodigingen tot je eigen heelheid.

Naarmate je ontvangt en leert te verwelkomen wat zich aandient. Naarmate je begint te vertrouwen en dan zelfs in geloof gaat leven, in de overtuiging dat je geleid wordt, wordt de weg duidelijker. Minder overweldigend en eenvoudiger.

Je herkent dat alles wat zich aan je voordoet een indicatie is van hoe je aanwezig bent en je initieert en uitnodigt tot onze eigen heelheid. Je begint te waarderen wat zich in je ervaring aandient. Het communiceert met je en begeleidt je. Het helpt je om je te oriënteren, bij te sturen, dingen op te ruimen, meer innerlijke ruimte te creëren, te verheffen, los te laten, te verheffen, telkens weer opnieuw.

Terwijl je je meer en meer verhoudt tot wat in je ervaring komt, MET LIEFDE. Met openheid. Met de bereidheid om aan elk moment deel te nemen, met zoveel aanwezigheid als je kunt en om open en liefdevol te zijn en je best te doen, wordt alles zachter en opent het zich en begin je steeds meer energie en ondersteuning en verbinding en helderheid in je ervaring toe te laten.

Dit is een prachtige manier om te voelen hoe je Leven zich ontvouwt en stroomt.

We kijken uit naar dat moment waarop het echt tot je doordringt dat je nooit perfect hoeft te zijn om de intenties die je hebt te verwezenlijken, of om de verlangens die je wilt te manifesteren.

In feite is het dat gevoel dat je doet, dat je in vergelijking houdt, dat concurrentie aanwakkert en je in een verminderde staat van zelfliefde houdt. Dus raden we je aan het idee los te laten dat je iets anders moet zijn dan wie je bent. Laat het los – als iets waarvan je nu begrijpt dat het een lagere frequentie zienswijze is, een misverstand en je niet dient, dus niet langer nodig hebt.

En voel de opluchting daarvan!

Prachtig, Geliefden – ieder van jullie is hier om jezelf te ZIJN. Zoals je bent.
Jouw uniciteit is belangrijk.

De rijkdom van jullie wereld is jullie diversiteit. Ieder van jullie die is wie je bent, is HOE de wereld zich zal verheffen en verheven zal worden. En als je dit begint te begrijpen, kun je vrij zijn, als je het jezelf toestaat.

Op een gegeven moment zul je beseffen dat er niets mis is met jou zoals je bent en dat je eerlijk en open kunt zijn en wie je werkelijk bent en jezelf kunt eren en wat goed voelt voor jou en dat in deze relatie met jezelf, alles kan stromen en je de dingen gewoon naar je toe kunt laten komen. Dat je alleen hoeft te weten wat er op dit moment nodig is. Dat je de dingen niet hoeft te controleren en dat als je dat wel doet, het eigenlijk afbreuk doet aan wat er mogelijk is.

Als je meer ontspant en uitprobeert wat we zeggen, zul je merken dat het al goed met je gaat. Genoeg. Je hebt wat je op dit moment nodig hebt. En je kunt vragen en je openen in jezelf om de helderheid te voelen die je op dit moment van dienst zal zijn. Voel ook je weg, door wat goed voelt. Zo weet je wat je moet doen en hoe je moet zijn.

Het is niet ingewikkeld. Het is eigenlijk allemaal heel duidelijk en eenvoudig, als je aandacht hebt voor jezelf.

Het is wanneer je dingen probeert te laten gebeuren door anderen dat je ontspoort. Wanneer je hun goedkeuring of liefde probeert te verdienen. Of wanneer je probeert te bereiken dat ze je aardig vinden of je waarderen. Of wanneer je het gevoel hebt dat je gefaald hebt en dat je alles moet doen om hen gelukkig te maken?

Niets van dit alles dient jou en het verwijdert je van je innerlijke verbinding en stroom die je centrum en Bron is.

Jij bent soeverein en vrij en alle anderen ook. Jullie zitten er samen in en wij zitten er samen met jou in!

Jullie zijn allemaal soeverein en vrij en het is in je vrijheid dat je kiest voor liefde en voor jezelf, je steeds weer afstemt op je waarheid en het is die innerlijke toewijding die Eenheid tot stand brengt en je in staat stelt de belichaamde IK BEN te worden.

Dat is het doel hier, mensen om te zijn wie je werkelijk bent, ALLES VAN JOU, in heelheid, hier. En dan? Dan straal je die samenhang uit naar het collectief en voel je de vreugde ervan, het onvoorwaardelijke weten dat alles goed is en ga je verder met de rest van de wereld te helpen hetzelfde te doen. Want ieder van jullie weet, fundamenteel, dat het de bedoeling is dat je voorwaarts beweegt naar deze nieuwe wereld, deze nieuwe gouden toekomst, met zovelen van jullie die mee willen gaan.

En jullie helpen elkaar hiermee, terwijl je je op elkaar afstemt en harmonie cultiveert in jezelf en je met liefde openstelt voor alles wat je bent en jezelf volledig omhelst.

Hoe duidelijker en waarachtiger je bent, hoe meer samenhang je in het collectieve bewustzijn uitstraalt. Hoe meer je je afstemt op wie je werkelijk bent en je gelukzaligheid volgt, kiest voor vreugde en leeft met geloof in dit grotere Goddelijke Plan dat zich ontvouwt, hoe meer je gecentreerde en uitgelijnde samenhang je vreugde geeft en anderen inspireert.

Dat is wat altijd nodig is geweest om heelheid te leven, of Eenheid, of te stijgen in frequentie: gewoon jezelf volledig omarmen en volledig van jezelf houden en dan? Leef van daaruit en vanuit je innerlijke verbinding met de Waarheid.

Doe wat je roept. Wees wie je bent, van nature. En weet dat dat het geschenk is dat je aan jezelf geeft en aan de wereld, en aan alles. ALLES waar we allemaal naar uitkijken om je te zien realiseren, is geworteld in dat weten. Dat je bent, mooi en beminnelijk en alles waard, zoals je bent.

Dit is het grote herinneren dat in jullie wereld plaatsvindt.

Het herinneren van je Goddelijkheid. Je aangeboren erbij horen en je aangeboren overvloed en waarde. Jullie doen er allemaal toe en jullie zijn allemaal mooi en heilig en alles waard wat jullie maar willen en erom vragen, en zie hoeveel gemakkelijker het is om het toe te laten, als je je realiseert dat je al in orde bent. Er is niets mis met jou. Dat is er ook nooit geweest.

Dus je bent in een ervaring, samen, collectief waarin je loslaat wat was en je beweegt naar wat je hebt gecreëerd door te ervaren wat is. En als je dit weet, kun je je aandacht verleggen van wat er is, dat aan het oplossen is, naar het voelen van wat er in je ontstaat en dat zal je stroom openen. Dat zal je Leven openen, voor wat nieuw en hoger en beschikbaar voor je is. Nu al. Nu al.

En deze stroom van hoger licht en de manifestaties en realisatie die hieruit vertaald kunnen worden, breiden zich ook uit, worden steeds groter en er komt steeds meer beschikbaar.

En ook in jou zal steeds meer en meer en meer van wat je weet en hebt ervaren en geïntegreerd in je eeuwige heelheid, in je opkomen en voor je beschikbaar zijn om te leven en te gebruiken. Terwijl je je opent en van jezelf houdt, wordt je meer en meer inclusief voor alles wat je bent. Alles welkom. Alles gewaardeerd. Alles gevierd. Alles wat je bent komt online.

Dit is wat er nu ontstaat: de uitnodiging om je Ware Zelf te zijn.

Wat voor je ligt nodigt je uit in heelheid. Laat het je weg naar huis zijn. Laat de eenvoudige handeling van het stappen volledig in elk huidig moment, met bewustzijn daar, open voor wat er is, en dan doen met het, wat voelt waar voor jou. Laat dit de manier zijn waarop je leeft.

En als je dit eenvoudige en zeer directe, oprechte ding doet – aanwezig zijn bij je eigen ervaring en die eren, daarin trouw zijn aan jezelf en alles wat er voor je ligt zo goed mogelijk verwerken?

Dan zullen de versnelling en stukjes die ontbraken die dan op hun plaats vallen en alles invullen, je versteld doen staan.

Eeuwigdurende vervulling is hoe dit voelt, en het is nu steeds meer beschikbaar.

Als flow. Als openheid. Als oprechte aanwezigheid en in een staat van eigenliefde en erkenning dat ieder van jullie uniek en belangrijk is en dat alle manieren van zijn bij elkaar opgeteld datgene mogelijk maken wat zich aandient.

Geen enkele rol is belangrijker. Geen persoon is beter dan een ander. Wij zijn ook niet beter dan jullie!

Alles wat is, wordt eenvoudigweg elk moment uitgenodigd om de functie te vervullen van dat wat het is. En daar kun je nu mee beginnen. En als je dat doet, zal je ervaring van het Leven zich openen en uitbreiden op manieren die je enorme voldoening en vreugde geven.

Dit is de belofte van WAARHEID.

Wij moedigen jullie aan, Vrienden, om deze boodschap te laten bezinken. Gebruik je aangeboren wijsheid om te verifiëren dat waar wij het over hebben iets is wat je van nature weet en begrijpt. Laat het dan hoop, enthousiasme en zelfverzekerde speelsheid in je losmaken terwijl je elke dag ontwaakt, wetend dat je hiervoor gemaakt bent en dat alles goed is.

We houden heel veel van je.

IK BEN Aartsengel Michaël, met de Raad van Stralend Licht

Kanaal:Ailia Mira

Vertaling: wakkeremensen.org