donderdag 9 november 2023

De Gabriël-Boodschappen – Geef Jezelf Tijd Om Te Ontvangen ~ 9 november 2023 ~ Shanta Gabriel

Geef Jezelf Tijd Om Te Ontvangen

De Gabriël-Boodschappen

Kanaal: Shanta Gabriel – November 2023

Een volledige relatie met je Hogere Zelf is mogelijk als je jezelf de tijd geeft om Liefde te ontvangen vanuit de diepste bronnen van je Wezen.”

Geliefde,

Een van de krachtigste en belangrijkste relaties die je in dit leven hebt, is die met je Hogere Zelf. Dit is het deel van jou dat in volledige gemeenschap met God staat, omdat het de stem van je ziel is. Begeleiding en intuïtief inzicht komen van deze plek. Er zijn een aantal manieren waarop je deze relatie tussen je persoonlijkheidsbewustzijn en je Hogere Zelf kunt ontwikkelen en versterken, en ze vereisen allemaal geduld, doorzettingsvermogen en oefening.

Eén manier is om te leren handelen naar je intuïtie. Hoe vaak heb je erover nagedacht om iets te doen, de gedachte genegeerd, en toen ontstond er een situatie waarin je zei: “Ik wist dat ik dat had moeten doen?” Hoe meer je naar je innerlijke stem luistert en handelt naar je intuïtie, hoe sterker deze verbinding zal worden.

Een andere manier om je verbinding met je Hogere Zelf te versterken is door middel van meditatie. Meditatie is een manier om je bewuste bewustzijn van toestanden buiten je fysieke lichaam uit te breiden. De fysieke wereld is het grofste niveau van manifestatie en er zijn nog veel bewustzijnsniveaus daarbuiten. Meditatie is de sleutel tot het bereiken van een dieper niveau van zijn, dat nog steeds een plek van binnen is, waar je één bent met God.

Meditatie is niet moeilijk, maar vereist wel oefening en doorzettingsvermogen om een kalme en gefocuste geest te bereiken. In het begin kan dit frustrerend zijn, omdat de geest nooit lijkt te stoppen. Er komen emoties en gedachten naar boven die om aandacht schreeuwen. Dit is precies de manier waarop gedachten werken, dus wees geduldig met jezelf en richt je geest voorzichtig opnieuw op je ademhaling als object van je aandacht. Het kan nuttig zijn om de tijd te nemen om jouw gevoelens en gedachten op te schrijven voordat je gaat mediteren, zodat je jouw geest gemakkelijker kunt leegmaken. Wat je ook doet om jezelf te kalmeren en zuiveren, het zal zeer nuttig zijn.

Oefening

Ga rustig zitten, haal gebalanseerd adem, en terwijl je je vrediger en meer gecentreerd begint te voelen, stel je je een prachtig gouden, genezend licht voor dat om en door je heen stroomt. Er is een ongelooflijke liefde in jou, die alleen wacht op jouw bewuste toestemming om je hele wezen te overspoelen. Richt jouw aandacht op het ontvangen van de liefde van God. Je kunt je Hogere Zelf vragen om deze verbinding te faciliteren. Terwijl je dat doet, creëer je een solide, bewuste verbinding. Stel je voor dat goddelijke liefde door je heen stroomt in de stroom van warm gouden licht. Sta jezelf toe om je te koesteren in deze liefde en laat deze elke cel van je wezen doordringen.

Creëer een mooie plek in je geest waar je heen kunt gaan zitten in de stilte die in jou bestaat. Doe een beroep op je engelenleraren voor begeleiding en wij zullen je bij dit proces assisteren. De engelen zijn boodschappers van God, hier om je te helpen vrede, liefde en vreugde in je leven te vinden. Wij kunnen je ook bijstaan in jouw meditatieproces, zodat je de liefde die je nodig heebt in jezelf zult vinden. Stel je de engelen voor die je omringen met vleugels van puur licht, en wij zullen er zijn. Wij houden van je en geloven dat je het verdient om al het goede te ontvangen.

Als je elke dag wat tijd neemt om je spirituele verbinding met God sterker te maken, zul je versteld staan hoe je leven zal veranderen. Je zult ontdekken dat leiding en wijsheid op een grotere manier voor je beschikbaar zijn dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Er is alleen de bereidheid voor nodig om jezelf de tijd te geven om te ademen, je te concentreren en Gods liefde te ontvangen.

 

Shanta Gabriël

voor Aartsengel Gabriël

5 november 2023

 

Vertaling: wakkeremensen.org