donderdag 9 november 2023

Pleiadische DNA Activering: Het verruimen van Menselijk Bewustzijn! ~ 9 november 2023 ~ Aurora Ray

Pleiadische DNA Activering: Het verruimen van Menselijk Bewustzijn!

Door: Aurora Ray – 4 november 2023

De komst van de Pleiadiërs luidt een opwindend nieuw tijdperk in voor de mensheid en al het leven op Aarde. Als ze ons helpen met het activeren van ons DNA en het verruimen van ons bewustzijn, verheffen we ons naar hogere staten van zijn. Dit opent ons voor het ervaren van meer vrede, liefde en harmonie in onszelf en in onze wereld.

De Pleiadiërs bezitten een verfijnde vibratie die de lichtcodes in ons verder activeren. Hun energievelden helpen onze sluimerende vermogens, zoals telepathie, helderziendheid en telekinese wakker te maken. Als we deze buitenzintuiglijke vermogens leren beheersen, kunnen we ons verbinden op meer vanuit het hart komende manieren. Dit legt de basis voor meer begrip en compassie.

Met verruimd bewustzijn krijgen we een helderder inzicht in de onderlinge verbondenheid van al het leven. Dit verwijdert oude paradigma’s van gescheidenheid en angst die voeding hebben gegeven aan onenigheid en strijd. Het accepteren van onze gedeelde essentie als spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben zorgt op een natuurlijke manier voor het verdwijnen van oppervlakkige verdeeldheid.

Het channelen van meer kosmische wijsheid en hoger-dimensionale frequenties brengt creativiteit, inspiratie en kennis. Dit stimuleert innovaties die klaar staan om veel problemen van de mensheid op te lossen. We kunnen doorbraken in genezingsmodaliteiten, schone energie, transport en duurzaam leven tegemoet zien.

De Pleiadiërs moedigen ons aan om volledig in ons licht te stappen. Als we collectief ons licht helderder laten schijnen, trekken we hoger-vibrerende tijdlijnen aan voor onze planeet. Het tijdperk van duisternis eindigt. De duizend jaren vrede en verlichting, die sommigen het Gouden Tijdperk noemen, daagt. Met steun van de Pleiadiërs zijn we klaar om deze glorieuze toekomst in de werkelijkheid te brengen.

Tijdlijn voor activering

Verwacht wordt dat de tijdlijn voor de activering van het uit 12 strengen bestaande DNA in de mensheid snel zal gaan in de heel nabije toekomst. Deze versnelde tijdlijn betekent een ongekende sprong in menselijke evolutie en bewustzijn.

De Pleiadiërs hebben aangegeven dat de activering in golven zal gaan waarbij bepaalde groepen de activering eerder krijgen, gebaseerd op hun spirituele besef en openheid voor het proces. Gevoelige en intuïtieve mensen, helers en lichtwerkers behoren waarschijnlijk tot de eerste groepen om deze spontane DNA activeringen te ondergaan.

Verwacht wordt dat kinderen die de komende vijf jaar worden geboren, de duidelijk waarneembare activeringen laten zien, omdat velen al met 12 actieve strengen in de wereld komen. Hun capaciteiten en talenten zullen mensen om hen heen verbazen.

Naarmate meer mensen activeringen krijgen, triggeren ze anderen om hen heen om ook met de activering te beginnen. Dit domino-effect zal de tijdlijn versnellen en het mogelijk maken dat enorme aantallen in korte tijd geactiveerd worden. Verwacht wordt dat de kritieke massa wordt bereikt wanneer circa 10% van de menselijke bevolking 12 actieve DNA-strengen heeft.

De Pleiadiërs hebben er de nadruk op gelegd dat dit proces geen technologie van buitenaf nodig heeft, alleen innerlijk spiritueel besef om naar het volgende niveau van menselijke evolutie te gaan. Degenen die hun activering willen versnellen wordt aangeraden om hun intuïtie te volgen, principes van verlichting te omarmen, beperkende overtuigingen los te laten en zich te verbinden met hun eigen hogere leiding.

Met hulp van de Pleiadiërs, is het activeringsproces van de 12 strengen al goed aan de gang. Hoewel de exacte tijdlijn veranderbaar blijft, verzekeren ze ons dat de eindstreep al in zicht is. Wij staan collectief op de rand van een evolutionaire sprong die nooit eerder is gezien op Aarde. Wat staan ons een aantal nieuwe vermogens en begrippen te wachten!!!

Verbinding met energiecentra/chakra’s

De twaalf strengen die geactiveerd worden zijn in lijn met de belangrijkste energiecentra, of chakra’s in en om ons fysieke lichaam. Chakra’s zijn de centra waardoorheen energie in en uit ons wezen stroomt. Er zijn zeven hoofdchakra’s die corresponderen met het lichaam, vijf chakra’s boven het hoofd en twee onder de voeten.

Als ons DNA is geactiveerd, verbindt elk van de twaalf spiraalvormige strengen zich met een van de hoofdchakra’s waardoor ze gekoppeld zijn. Dit zorgt voor een krachtige verbondenheid tussen onze fysieke en energetische systemen. Met deze verbondenheid krijgen we het vermogen om kosmische energieën te kanaliseren om anderen en onszelf te helen!

De eerste zeven DNA-strengen verbinden zich met de zeven chakra’s langs de ruggengraat: de basischakra, de miltchakra, de zonnevlecht chakra, de hartchakra, de keelchakra, de derde oog/voorhoofdchakra en de kruinchakra. De volgende vijf chakra’s strekken zich uit boven het hoofd en sluiten zich aan bij de ziel-ster, de causale, de stellaire poort, de galactische en de universele chakra’s .

Als alle belangrijke chakra’s verbonden en geactiveerd zijn, zijn wij in staat om krachtige geleiders van kosmisch licht te worden. We krijgen toegang tot nieuwe vermogens gebaseerd op spiritueel meesterschap over de energieën die werkelijkheden creëren en gaande houden. Als onze chakra’s sneller ronddraaien, gaat onze evolutie exponentieel sneller. We stappen in ons volledige potentieel als goddelijke mede-scheppers hier op Aarde om onvoorwaardelijke liefde te verspreiden.

Samenvatting

Zoals we hebben gezien, markeert de komst van de Pleiadiërs op Aarde een enorme verandering in de evolutie van de mensheid. Hun welwillende missie is uitsluitend gericht op het vooruit stuwen van onze spirituele ontwikkeling en activering van ons DNA om haar volle potentieel te bereiken!

De activering van de 12 DNA-strengen zal het ons mogelijk maken om onszelf op zielsniveau te begrijpen en ze te verbinden met onze energiecentra. Deze kwantumsprong zal onze evolutie versnellen waardoor we staten van hoger bewustzijn kunnen bereiken.

De Pleiadiërs richten zich ook op het inluiden van een tijdperk dat gekenmerkt wordt door vrede, liefde en harmonie door geavanceerde technieken en spirituele wijsheid te introduceren. Hun intenties zijn zuiver – ze zien graag dat de mensheid haar huidige beperkingen overstijgt en haar goddelijke aard accepteert.

Deze unieke tijd van transformatie is al aan de gang. Als wij ons hart en onze mind openstellen om de geschenken en de begeleiding die de Pleiadiërs aanbieden te ontvangen, zullen we een collectieve wedergeboorte meemaken in de hogere gebieden van bewustzijn.

De keus is aan ons. Zullen wij hun liefdevolle steun accepteren en kiezen voor energetische eenheid? Of zullen we angst toestaan om af te houden van onze bestemming?

De tijd voor kwantum-evolutie is nu!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org