zaterdag 11 november 2023

Doe Dit Ene Ding En Wij Garanderen Grote Veranderingen ~ 11 november 2023 ~ Daniel Scranton


Doe Dit Ene Ding En Wij Garanderen Grote Veranderingen

Kanaal: Daniel Scranton – 7 november 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

We presenteren onszelf met veel verschillende strategieën die we zouden kunnen gebruiken in onze inspanningen om de mensheid te helpen evolueren en te ascenderen. We zijn erg enthousiast over het verkennen van alle verschillende strategieën die voor ons liggen om te bepalen welke feitelijk de beste is.

We weten dat jullie daar dezelfde kansen heben als het gaat om de manieren waarop jullie je leven of een unieke situatie in jullie leven kunnen benaderen. Wij willen dat jullie ook enthousiast raken over de mogelijkheden.

Wat we vaak zien is iemand die het gevoel heeft dat er geen keuze is en dat hij het op deze manier moet doen, omdat dit de manier is waarop iedereen het doet, of dit is de manier waarop zijn ouders het deden, en in sommige gevallen ze hebben zichzelf gewoon niet toegestaan te overwegen dat er andere mogelijkheden, andere benaderingen zijn die ze zouden kunnen onderzoeken.

En dan zijn er mensen die zich overweldigd voelen omdat ze te veel keuzes hebben. Ze hoeven liever niet te kiezen. En dus is het voor die individuen gemakkelijker om vast te houden aan één benadering, één strategie voor het leven en voor alles wat ze in het leven tegenkomen.

Dat is natuurlijk heel beperkend, vooral als je jezelf kunt vertragen tot het punt waarop je beseft dat je bestaat in een rijk van oneindige mogelijkheden.

Raak opgewonden als je beseft dat je misschien niet alles weet, en raak opgewonden over de mogelijkheid dat je een nieuwe strategie in je hoofd kunt laten downloaden.

Realiseer je dat als je de kleinste verandering in je leven aanbrengt, je alles kunt veranderen. Wees bereid om nieuwe benaderingen te kiezen, net zoals je bereid bent elke dag andere kleren aan te trekken.

Als je ergens aan gehecht bent, raak je beperkter. Daarom raden wij je aan om je gehechtheden te onderzoeken en de manier te onderzoeken waarop je elke situatie, elke persoon, elke taak die je in je leven tegenkomt, benadert, en dan gewoon open te staan ​​voor de mogelijkheid dat er een andere weg is, een nieuwe aanpak, een strategie waar je nog niet eerder over had nagedacht, en je zult deuren openen die voorheen voor jou gesloten waren.

Ze waren niet voor je gesloten omdat je slecht was of omdat je ze niet waard was. Ze waren voor jou gesloten omdat jij ze hebt gesloten, maar als je het universum vertelt dat je openstaat om de dingen op een nieuwe manier te zien en om alle mogelijkheden tot je beschikking te hebben, dan kan het universum dienovereenkomstig reageren, en dat doet het universum altijd.

Als je het leven benadert met de houding dat er zoveel meer voor je is dan je je ooit had kunnen voorstellen, wat denk je dan?

Zo wordt het leven: jij bent de orkestrator, jij bent de schepper en jij bent degene die bepaalt wat je ervaart, bewust of onbewust.

Beslis bewust dat je openstaat voor wat nieuw, anders en onvoorstelbaar is, en dat is wat je zult ervaren.

Jullie hebben onze garantie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org