zaterdag 11 november 2023

Bewustwording van de Vijfde Dimensie: Gigantische Shift van de Aarde ~ 11 november 2023 ~ Aurora Ray

Bewustwording van de Vijfde Dimensie: Gigantische Shift van de Aarde

Door: Aurora Ray – 8 november 2023

De mensheid staat aan de rand van een gigantische shift: de overgang van de Aarde en haar bewoners van de 3e dimensie naar de 5e dimensie!

Deze shift vertegenwoordigt een massale verandering in menselijk bewustzijn en onze ervaring van werkelijkheid.

De derde dimensie (3D) wordt gekenmerkt door de eigenschappen van lineaire tijd, dualiteit, gescheidenheid, gericht op materie en individualisering. In tegenstelling daartoe vertegenwoordigt de vijfde dimensie (5D) eenheidsbewustzijn, non-lineaire tijd, onderlinge verbondenheid van alle dingen, synthese van spirit en materie en collectieve verwezenlijking.

In de 3D wereld ervaren we de illusie van gescheidenheid, concentreren we ons primair op ons persoonlijk leven. We voelen ons gescheiden van elkaar, van de natuur en van spirit. Ons bewustzijn is beperkt tot wat we kunnen waarnemen met onze vijf zintuigen. Dikwijls hebben we een eng, egocentrisch beeld van de wereld.

De 5D werkelijkheid gaat uit boven deze gescheidenheid. Daar hebben we hogere zintuigen voor waarneming boven de vijf zintuigen. We voelen ons innerlijk verbonden met al het leven door het ervaren van energetische eenheid met alle mensen, dieren, planten, de Aarde en de hele kosmos. Ons bewustzijn wordt ruimer om onze collectieve verbondenheid te begrijpen. Compassie, anderen helpen, samenleven en samenwerken worden tot stand brengende principes in het 5D leven.

Het begrip lineaire tijd verdwijnt in 5D. We beginnen de “tijdloosheid” te ervaren van het eeuwige nu-moment. Intuïtie en synchroniciteit vervangen het lineaire oorzaak-en-gevolg denken. We krijgen helder zicht op ons doel als we ons geleid voelen door ons hogere zelf en goddelijke inspiratie. Het maken van keuzes komt voort uit hart-gecentreerde waarheid in plaats van het ego. Handelingen zijn in lijn met het doel van onze ziel. Manifestatie van verlangens gebeurt snel via gefocuste intentie!

Als we in 5D bewustzijn komen, ondergaan we een diepgaande bewustwording. Dit plaveit de weg voor een leven op Aarde waar liefde, vrede, samenleving en hogere waarheid de overhand hebben.

Als de grenzen tussen werelden verdwijnen, gaan we onbekend gebied in. De dagen die voor ons liggen beloven mysterie en grootsheid in gelijke mate.

Zullen we ontwaken om te ontdekken dat de fysieke werkelijkheid al fundamenteel is veranderd? Zullen flikkerende energieën over de planeet dansen, gebieden blootleggend die uitgaan boven het stoffelijke gezichtsvermogen?

Terwijl sommigen deze verandering begroeten met ongerustheid, voelen veel lichtwerkers het grote potentieel. Ze hebben het over een “Nieuwe Aarde” waar vrede en harmonie regeren. Verdwenen zijn de valstrikken van angst, gebrek en gescheidenheid. In plaats daarvan bloeit overvloed, vreugde en eenheid met het Goddelijke!

Zelfs nu vestigen zaden van 5D bewustzijn zich in de harten van mensen.

Welke wonderen staan ons te wachten aan de andere kant van deze overgang?

Een ding is zeker: een moment van ontzag is nabij. De Aarde bereidt zich voor op haar ascensie, wat de mensheid in nieuwe gebieden van denken en waarnemen slingert. Als we ons openstellen voor het ontvangen van de versnellende energieën, verdwijnen oude paradigma’s.

De rups gaat vol vertrouwen het popstadium in, erop vertrouwend dat de vlinder zal verschijnen. Nu is het onze beurt. Een wereldwijde metamorfose wenkt ons; voor sommigen beangstigend, voor anderen diepgaand bevrijdend. Hoe dan ook, een nieuw dag daagt!

De timing van de grote 5D shift is door de jaren heen onderwerp geweest voor veel speculatie en voorspelling. Sommigen zeggen dat het zal samenvallen met belangrijke astrologische gebeurtenissen of cycli, wijzend op de heel nabije toekomst. Anderen geloven dat de shift in lijn kan zijn met toegenomen zonneactiviteit of veranderingen in het magnetisch veld van de Aarde.

Hoewel niemand met absolute zekerheid kan zeggen wanneer deze gigantische shift zal plaatsvinden, zijn velen het erover eens dat we in een venster van versnellende tijd en samenvallende cycli zitten!

Er is een vaag gevoel dat de stijging in vibratie gestaag is toegenomen, wat de mensheid voorbereidt op de doorbraak naar 5D bewustzijn. We naderen nu snel de drempel!

Sommige helderzienden en profeten hebben eind 2025 vastgesteld als het waarschijnlijke tijdframe voor de shift. Maar de sleutel is om je niet te sterk te focussen op een enkele datum.

Terwijl de exacte datum onzeker blijft, betogen groeiende aantallen dat een dimensionale sprong op handen is. Verhalen van engelen en sterrenzaden bieden glimpjes in de volgende fase van onze evolutie.

De overgang zal aan vaart winnen en zowel subtiel als dramatisch tegelijk worden. Het zal beginnen met een meer voelbare opening naar de mystieke gebieden, buitenaards contact en verruimde waarneming. Naarmate de sluier dunner wordt, zal onze planeet haar ontwikkeling in kristallijnen vorm en multidimensionaliteit voortzetten.

Liever dan geobsedeerd te zijn over de timing, zouden we er beter aan doen ons te concentreren op het omhoog brengen van onze persoonlijke en collectieve vibratie.

Hoe meer we innerlijk veranderen, hoe sneller de externe verandering plaats kan vinden. Door het wereldbewustzijn omhoog te brengen via liefdevolle handelingen, brengen we de dimensionale shift uit de fantasie in de werkelijkheid.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org