zaterdag 11 november 2023

Sophia ~ Nieuwe frequenties ~ 11 november 2023

Sophia ~ Nieuwe frequenties

Kanaal: Sofia Love – 10 november 2023

Het is de Ene.

Er zijn dingen te zeggen.

Dank U.

Let op de urgentie van de sterrenzaden en de waarheidsverkondigers. Ze voelen allemaal dat er “iets deze kant op komt”. De verhalen die verteld worden zijn enigszins, of beter gezegd, gedeeltelijk correct in interpretatie; maar nog niet volledig. Deze volheid van weten is op dit moment niet mogelijk. Er is een recente frequentiewijziging geweest, wat deel uitmaakt van de urgentie. Ook zijn er te veel spelers voor nauwkeurige, volledig nauwkeurige voorspellingen; veel te veel.

Wat we wel kunnen zeggen is dit. Zowel het einde als het begin naderen. Het kan je in verwarring brengen terwijl je probeert de energie die je voelt te ordenen en mogelijk te definiëren. In deze maalstroom van emoties zijn nauwkeurige definities niet mogelijk.

Wat wordt aangeraden is het handhaven van stabiliteit en een consistente focus op liefde. Want welke rol je ook speelt in je huidige wereld, liefde zal je dichter bij huis brengen.

Er is geen scenario dat zich afspeelt zonder een spoor van dood en verderf achter te laten. Aan veel dingen komt nu een einde. Je bereikt snel een culminatiepunt. Dit zal voor velen aanvoelen als ontbering en/of onrust. Maar zodra het stof is neergedaald, zal er een open plek worden opgemerkt. Een open plek van vruchtbare grond waarop jullie Nieuwe Aarde geplant kan worden. Het is uit de as van deze gecontroleerde Aarde dat vrijheid verrijst.

Onthoud dat je mediaberichten hoort en ziet die een agenda uitvoeren. Geen van hen is de zuivere Waarheid. Zuivere Waarheid zal verschijnen na de strijd die jullie nu zien.

Het speelt zich op deze manier af voor volledige opkomst. Het einde zal zoveel mogelijk Mensgerichte zielen opleveren als mogelijk is, met zo min mogelijk vernietiging. Er is een punt van perfecte balans en dat is het punt waarop dit zal worden gestopt. Het is wat Goddelijke Timing wordt genoemd.

Het nadert.

Je kunt het niet precies voorspellen. Wat je wel kunt voorspellen is het einde. Het zal plaatsvinden en de slavernij van de mensheid onder het huidige regime zal ophouden te bestaan.

Zodra dat gebeurt, zal er een tijd van verwarring zijn terwijl het ras bepaalt wie wie is en wat er gedaan moet worden om er voor te zorgen dat de meest rechtvaardige, barmhartige, genereuze en liefdevolle uitkomst wordt bereikt.

De nieuwe leiders zullen dan opstaan. Sommige van deze nieuwe leiders bevinden zich onder jullie; jullie die werk als dit volgen. Velen zullen uit de algemene bevolking voortkomen. Zij zullen weten dat het tijd voor hen is om op te staan.

Wanhoop niet over het gebrek aan enthousiasme of richting van deze volgende generatie. Ze zijn perfect op hun plaats.

Wat jullie zullen merken, zodra jullie je richten op expansie, groei en universele genezing, is dat jullie wereld snel zal veranderen. Het is “ieder voor zich” geweest. Dit zal veranderen in “ieder voor elkaar”.

Waar dat op lijkt is een basisfrequentie van liefde in plaats van een van controle. Het is een plek waar je nog nooit 24/7 bent geweest. Het is waar je naar op weg bent.

Het is aan te raden om stil te worden wanneer je kunt en te luisteren naar muziek en tonen op de juiste helende frequentie. Je zult weten wanneer je er een hebt gevonden die voor jou werkt ~ je zult het van binnen voelen. Er zal een schok van herkenning zijn.

Zorg nu voor je directe wereld en straal licht uit waar je je ook bevindt. Dit helpt meer dan je denkt.

De komende dagen zullen intens aanvoelen door de snelheid waarmee dingen veranderen. Weet dat dit niet te snel voor je is.

Je frequentie stijgt om het naderende moment tegemoet te treden.

Deze dagen die voor je liggen zijn waar je je op hebt voorbereid. Je succes is al bereikt.

Goed gedaan, lieve Mens, goed gedaan.

Dat is alles.

Dank U.

De ENE

Kanaal: Sofia Love

Vertaling: wakkeremensen.org