vrijdag 10 november 2023

De tredes van Haidakhan – Boodschap van Babaji ~ 10 november 2023 ~ Jahn J.Kassl


DE TREDES VAN HAIDAKHAN

Jahn J. Kassl, 9 november 2023

 

Boodschap van Babaji


Beste lezers & beste vrienden!

Nadat ik verdere edities van onze boeken “ATMAR” en “30 TORE ZUR ERLEUCHTUNG” tijdens de 129e Lichtlezing en hier heb mogen presenteren, en voordat we onze volgende nieuwe publicatie in december presenteren met “VERHEISSUNG – ALLES KOMMT ZUM GUTEN”, is het mij een groot genoegen om jullie vandaag te informeren dat de 2e editie van de “KURS ZUR FREIHEIT” nu bij ons verkrijgbaar is. Deze cursus vindt plaats onder de hoede en in de spiegel van BABAJI en verandert jou en je leven! In de spiegel van Zijn wijsheid en onder de hoede van Zijn liefde word je geheeld en heel. HET boek voor iedereen voor wie een halve transformatie niet genoeg is en die niet langer met compromissen wil leven.


Voorwoord van de auteur

Lieve mensen!

Het is met grote dankbaarheid dat ik jullie dit unieke geschenk aanbied, de directe begeleiding van BABAJI door jullie komende processen van verheldering. Meer dan ooit is er vandaag de dag voor alle taken die nodig zijn om de planeet te helen een volkomen helder mens nodig.

Babaji zelf kondigde herhaaldelijk grote omwentelingen en ingrijpende veranderingen op onze aarde aan tijdens zijn tijd als god-mens onder de mensen, van 1970-1984 in Haidakhan in Noord-India. Deze tijd is nu gekomen. Het is belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn, om de benodigde gereedschappen te hebben en daarom stort de hemel op deze manier zijn overvloed uit over het menselijk ras.

De Kurs zur Freiheit is pure actie!

Wees je bewust van de kracht die je hiermee in je leven haalt. Ongeacht of je het boek van niveau 1-14 doorwerkt, of dat je je intuïtief naar “jouw hoofdstuk” laat leiden door een bladzijde om te slaan die “je toe-valt”, de affirmaties hebben een onmiddellijk effect. Wees je bewust van de kracht die je in je dagelijks leven brengt, want BABAJI tolereert geen halve maatregelen. Waar je tot nu toe ook naar een uitweg hebt gezocht, waar je tot nu toe ook het spoor bijster bent geraakt, waar je er ondanks al je meditaties, oefeningen en retraites niet in bent geslaagd om eindelijk te beseffen wie je bent, daar begint dit proces – de REIS NAAR VRIJHEID. Moeder Aarde heeft geheelde en vervolmaakte mensen nodig om zichzelf te helen en te vervolmaken. En deze genade van God wordt nu verleend aan alle mensen die er klaar voor zijn – onder de hoede en in de spiegel van BABAJI.

Jahn J Kassl

(De volgende boodschap komt uit het boek, vanaf p.17ev)


De tredes van Haidakhan

Inleiding door MAHAVATAR BABAJI

Beklim duizenden tredes en ervaar elke trede als de eerste. Ik ben BABAJI.

Ik kom weer naar jullie toe, in de aanwezigheid van de mensen die licht ervaren op dit pad, die kennis ontvangen en een leven van onvoorwaardelijke liefde binnengaan. De grote en de kleine, de gevormde en de ongevormde, de zware en de lichte – allemaal stenen die jullie belemmeren om te leven.

Zoveel adepten, en nog meer die dachten dat ze dat waren, droegen de stenen van Haidakhan uit de rivier via steile trappen daar naartoe waar ze een nieuwe plaats moesten vinden, totdat werd herkend welke plaats deze steen in het leven van die persoon had ingenomen. Een massa mensenkinderen kwam tot mij, maar slechts enkelen bereikten de bevrijding, werden zelf dragers van wijsheid, kennis en het almachtige licht van God. En toch waren het er genoeg om deze wereld een nieuw gezicht te geven.

Dit moment is nu werkelijk aangebroken en het nadert nu met rasse schreden – want wanneer iemand de laatste steen, het laatste obstakel in zichzelf verwijdert, wordt hij onmiddellijk een licht dat alles wat deze wereld te bieden heeft overstijgt en overtreft. Dit is hoe het toen gebeurde, en dit is hoe het nog steeds gebeurt.

De transformatie die met Haidakhan begon, zal nu doorgaan. Ik ben onder jullie, ik begeleid jullie op alle paden, ik bied jullie mijn liefde aan als een belofte, zodat jullie wonden van de tijd kunnen helen, zodat jullie kunnen kijken naar wat er in jullie is en nog steeds werkt en zodat jullie er niet voor wegvluchten.

Het is moeilijk om de eerste stenen te verwijderen, het is nog veel moeilijker om de laatste stenen op te tillen, wanneer je ziet dat de gelederen dunner worden, wanneer je jezelf als al volmaakt beschouwt, wanneer je de laatste realisaties wilt vermijden, omdat je weet dat ze alles veranderen en alles van je eisen. Daarom zijn er maar weinigen die de volmaaktheid hebben bereikt, omdat de meesten weigeren de laatste stappen op dezelfde manier te zetten als de eerste. Ik bied jullie mijn liefde aan, zodat jullie de trap naar het licht en de treden van transformatie met zekerheid kunnen afleggen.

Slechts één ding is essentieel: je absolute wil om alles los te willen laten wat je verhindert om in het licht te leven. Als je bang bent voor deze gedachte, kom dan naar mij toe – samen zullen we het overwinnen, hoewel alleen jij dit in jezelf tot stand zult brengen. Ga verder, raap de stenen op die je onderweg tegenkomt en die je vooruitgang belemmeren, beklim de steile trappen en erken ondertussen de dienst die ze je bewijzen.

Onecht en echt zijn in je aan het werk – leer nu onderscheid te maken door aan te komen nadat je orde, helderheid en waarachtigheid hebt toegelaten voor alle gebieden van je ziel. Als je moe bent, ben ik er; als je ontmoedigd bent, zal Gods genade tot je komen. Voor alles is gezorgd, de beslissing is alleen aan jou, alles is klaar – voor jou, in jou.

De mensheid geneest, de ster ontwaakt. Ik ben onder jullie – alomtegenwoordig, almachtig en eeuwig bewustzijn.
BABAJI

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org