donderdag 9 november 2023

Activering van de 144.000 ~ 9 november 2023 ~ KejRaj

Activering van de 144.000

Door: Kejraj – 9 November 2023 – voor EraOfLight

Gegroet! Van hart tot hart met grote liefde in dit moment dat we spreken, ik ben Kejraj(KayRy). De informatie die hier wordt uitgedrukt is die van mijn perspectief, mijn gezichtspunt. Want alle waarheid wacht op je in je Hartcentrum. Stem je af op het licht in jezelf.

Op dit moment ontvouwen zich grote veranderingen op Aarde, maar velen kiezen ervoor om alleen de chaos te zien en blijven zich niet bewust van de verandering die binnenin hen plaatsvindt en in de subniveaus van de vierde dimensionale realiteiten, die voor de meesten onzichtbaar blijven. Het oude wordt afgevoerd, en niemand zei dat het vreedzaam zou vertrekken, en dit begint zich ook op het fysieke vlak te manifesteren.

Op individueel menselijk niveau ondergaan jullie fysieke vaten snelle en hogere upgrades. Jullie etherische, emotionele en mentale lichamen worden meer geïntegreerd in jullie huidige fysieke realiteit. Het hogere licht van je Ziel stroomt in je nu bewustzijn.

Op een collectief Aards niveau vinden er veranderingen plaats in alle koninkrijken van de Aarde. De Aarde zelf ontvangt immense hoeveelheden licht via jullie Sol van vele verschillende grotere Zonnen zoals Alcyone, Sirius, Arcturus en de Galactische Centrale Zon zelf. Dit alles helpt de Aarde en haar bewoners bij het opruimen, het loslaten van het oude paradigma en het maken van ruimte voor de nieuwe Goddelijke Matrix van Licht.

Alles wat zich de afgelopen paar jaar heeft ontvouwen, energetisch en fysiek, willen we zeggen dat als je dacht dat de energieën tot nu toe moeilijk waren om mee om te gaan, en de buitenwereld niets meer was dan een “rampzalige fase” van slechte daden, je nog niets hebt gezien.

Het is nu heel belangrijk om je meer dan ooit naar binnen te richten en je licht van binnenuit toe te laten om je te leiden en je licht voor iedereen te laten schijnen, want ja, het is hard nodig en wordt snel in gebruik genomen op het moment dat je je intentie zet en het richt op wie of waar je voelt dat het het meest nodig is.

Er komt ook een andere opwindende tijd aan. De dag nadert snel, het moment waarop de 144.000 worden geactiveerd en ontwaken tot hun ware spirituele identiteit. Ze realiseren zich de ware aard en kracht van het licht dat ze zijn, als hun individuele Diamanten Vonk van de Bron in hun Hartcentrum volledig wordt geactiveerd. Op zijn beurt neemt de trillingsfrequentie van Moeder Aarde veelvoudig toe.

Wat betekent dit?

De 144.000 staan klaar om gezocht en ontdekt te worden door velen, terwijl ze zelf samenkomen. Dit is nog maar het begin. Want de 144.000 zullen niet alleen met enkelen werken, maar hogere rollen op zich nemen en de massa’s leiden naar het ontwaken uit de droom. Dit werk zal doorgaan in de verschuiving naar de Vijfde Dimensie.

Als deze boodschap je bereikt, is er een grote mogelijkheid dat je één van de 144.000 bent die geactiveerd moet worden tot de volledige herinnering van wie je werkelijk bent. Er gebeuren op dit moment veel upgrades in jullie ter voorbereiding op dat moment. Goddelijke interventie en van je Galactische familie kan plaatsvinden voor verdere hulp bij je voorbereiding. Jullie zullen dienen als 144.000 lichtbakens en portalen in jullie lichtlichamen.

Begrijp alsjeblieft dat we hier niet zeggen dat slechts 144.000 opstijgen. We zeggen dat door de activering van 144.000 de mensheid de nieuwe rijken van licht binnengaat.

Alles wat jullie nu ervaren zal zo weinig lijken vergeleken met wat jullie te wachten staat.

Vooral de tijd zal nog sneller gaan. Je ervaringen zullen worden als een versneld vooruit spoelen van hoogtepunten. En als je niet gefocust, lichtvoetig en geaard bent, kan je filmband wel eens vastlopen.

Elke dag worden meer en meer mensen zich bewust van de leugens van hun regeringen en pikken ze het niet langer. Jullie zullen de opstanden in de verschillende naties zien toenemen.

Maar in dit alles zullen degenen die zich bewust zijn, merken dat er iets moois oprijst uit de as van het oude. De nieuwe Aarde staat op, begeleidt haar kinderen met de hulp van de Galactica, herstelt de uitlijning naar haar oorspronkelijke blauwdruk, eist haar rechtmatige plaats in de sterren op en vervult haar bestemming.

Ik ben Kejraj!

Vertaling: Reinier