vrijdag 10 november 2023

Toepassing Van Aandacht En Energie ~ 10 november 2023 ~ Judith Kusel

 Toepassing Van Aandacht En Energie

Door: Judith Kusel – 9 November 2023

Waar je je ook op concentreert of aandacht aan geeft, het blijft bestaan of een impuls krijgt.

Dus waar je ook over nadenkt en je aandacht op richt, manifesteert zich in vorm en wezen. Voeg daarbij alle woorden die je spreekt en de gevoelens die daarmee gepaard gaan. Voeg daar dan alles aan toe wat je in een of andere vorm uitbeeldt.

In werkelijkheid creëren we allemaal energetisch onze eigen realiteit!
Dit is heel belangrijk om te begrijpen terwijl het ascensieproces versnelt. We moeten voortdurend onze energievelden, evenals onze gedachten, gevoelens, woorden en daden zuiver, helder en kristalhelder houden.

Als we, zelfs voor één moment, toestaan dat de lagere vibraties, van angst, van haat, woede, dualiteit, scheiding, verdeeldheid, oordelen, onvergevingsgezindheid binnen onszelf en anderen onze energie en aandacht trekken, of we zenden deze uit, dan zullen we betrapt worden. weer in de lagere trillingsfrequenties terechtkomen, en weer naar beneden getrokken worden.

Jij bent uitsluitend verantwoordelijk voor je eigen ziel, je eigen fysieke, emotionele, mentale, spirituele en alle twaalf lichamen. Je bent dus als enige verantwoordelijk voor je eigen gedachten, woorden, daden en de energie die je de wereld in stuurt.

Dit is zo belangrijk! Wat sociale media betreft, de media zijn er vooral op gericht om al het negatieve uit te zenden en te versterken, en meer nog om valse informatie te verkopen. Natuurlijk zit er een even positieve kant aan – en hier moet je extra ijverig worden en jezelf afvragen: “Is dit de waarheid en de enige waarheid?” “Klinkt dit voor mij waarheidsgetrouw?” En hier bezit je intuïtief weten, zul je je eigen zielswaarheid herkennen! Niet die van anderen! De jouwe!

Ik heb 34 jaar van mijn leven als bibliothecaris doorgebracht en vanaf mijn vroege twintiger jaren ben ik me hiervan bewust geweest, en het opende mijn geest om te weten dat niet alles wat blinkt goud is, en dat niet alles wat gepubliceerd en uitgezonden wordt de waarheid is. Bovendien moet je onderscheidingsvermogen hebben over wat je leest en luistert, en over de energieën die je in je onderbewustzijn laat infiltreren.

Want alles waar je naar kijkt (foto’s, gelezen, krantenkoppen, audiovisueel) en alles waar je naar luistert, alles wat je ziet, wordt onmiddellijk geabsorbeerd door je onderbewustzijn – of je je daar nu van bewust bent of niet. Het onderbewustzijn maakt geen onderscheid. Het is als de geest van een computer. Het registreert alles!

Zodra je dit begint te begrijpen, begin je ook te begrijpen dat je eigen energievelden, je eigen geest, je eigen hart en ziel kostbaar zijn. En er moet voor gezorgd worden, en verzorgd en gevoed worden, net als voor je fysieke lichaam. Want als het emotionele lichaam overbelast raakt, of het mentale, dan gaat je fysieke lichaam overdrive en creëert ongemak in je fysieke lichaam.

Word je bewust van wat je energetisch opneemt. Word je bewust van wat je laat uitzenden en kom binnen in je energievelden, geest, emoties, etc.

Terwijl het ascensieproces de Oude 3D en alles wat er in staat versnelt, raken ze in paniek en proberen ze wanhopig het proces te stoppen.
Daarom, hoe bewuster je wordt, en hoe meer je de leiding neemt over je eigen welzijn en dat van de energie die je absorbeert en die je daar naar buiten brengt, en hoe minder de oude dingen van buitenaf je zullen kunnen bereiken.

Waar jouw aandacht naartoe gaat, stroomt jouw energie.

Hoe minder energie je geeft aan alle drama’s die de wereld teweegbrengt, hoe vrijer je wordt. Voor nu begin je je aandacht te richten op wat je wilt mede-creëren voor het grotere goed en zend je uit op veel hogere frequentiebanden en trek je energetisch al het goede, de liefde en alles naar je toe wat je werkelijk in je leven wenst te hebben en manifesteren in vorm en wezen op de hoogste en beste manieren, voor het hoogste goed van iedereen. En met grote liefde.

Want hoe meer verlicht je wordt, hoe meer je weet dat het Koninkrijk der Hemelen binnenin je zit, en niet daarbuiten.

Zo win je aan zielenmeesterschap en laat je eenvoudigweg niet toe dat jouw energie of jezelf naar binnen wordt gezogen door krachten van buitenaf, maar word je stevig van binnen verankerd.

Meer nog, je blijft in het Hartcentrum en onvoorwaardelijke liefde, volledig verankerd in je eigen ziel en de Goddelijkheid binnenin.

Judith Kusel

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org