woensdag 8 november 2023

CLAIM JE MACHT! – Boodschap van Aartsengel Rafaël ~ 8 november 2023 ~ Jahn J.Kassl


CLAIM JE MACHT!

Jahn J. Kassl, 4 november 2023

 

Boodschap van Aartsengel Rafaël


Wat nu in jouw bewustzijn plaatsvindt, is de verandering van angstig handelen naar zelfverzekerd handelen. Te midden van de stormen van deze tijd, in een fase waarin het zelfvertrouwen van mensen dagelijks wordt ondermijnd, sta jij op, word je zelfverzekerd en krachtig.


📽 Bewustzijnswerk uit de 129e lichtlezing, vanaf het begin van de video

Claim je macht!

Boven jezelf uitstijgen

Dingen ontvouwen zich en veranderen, de ascensie wordt sterker en krachtiger en mensen staan op. Deze tijd beheersen betekent meegroeien met de gebeurtenissen en bij zinnen blijven in deze dagen, en het betekent liefdevol verbonden zijn met jezelf en krachtig verbonden met GOD.

Nu wordt het fundament van de nieuwe tijd en voor de nieuwe tijd gelegd. Nu wordt de basis gelegd voor een toekomst vol licht en nu zullen mensen boven zichzelf uitstijgen.

De tijd van de ware mens en de tijd waarin GOD de hoorn des overvloeds van ZIJN GENADE over de mensen uitstort is aangebroken – de mens herwint de macht van zelfbeschikking.

Dit brengt ons bij het onderwerp dat het heden en de toekomst bepaalt. Want alleen het gebruik van je macht kan de grote omwenteling teweegbrengen.

Alleen als je erkent wie je werkelijk bent en welke kracht je bezit, blijf je gegrond in de werkelijkheid en tegelijkertijd verbonden met Al-Dat-Is.

Het inzetten van je macht is onlosmakelijk verbonden met
het succes van de verandering en je ascensie.

Daarom is het bewustwordingswerk van vandaag in de genade van God van cruciaal belang. Het is in staat om je daadkrachtig te verheffen en het is in staat om je zelfbeeld grondig te corrigeren en in het juiste licht te plaatsen.

Je moet worden wat je bent, je moet zijn wie je bent en je moet leven als wie je bent. Dan zal alles zijn juiste loop nemen, dan zal alles zijn heilzame uitkomst hebben, dan zal de OUDE WERELD vergaan, omdat jij HERBOREN bent.

Laten we eens kijken naar je niet-verloste negatieve machtsaspecten.

Angst voor je eigen macht

Dit is het eerste en ook het grootste obstakel dat je moet overwinnen op weg naar het claimen van je macht. Veel mensen zijn alleen al bang voor het woord MACHT. Dit komt omdat ze in het verleden niet wisten hoe ze het verstandig moesten gebruiken, omdat ze er misbruik van hebben gemaakt en daardoor menig ongeluk hebben veroorzaakt. Mensen die zich door macht hebben laten verleiden tot noodlottige negatieve uitkomsten, hebben vandaag de dag de grootste moeite om hun lichtvolle macht op te eisen.

Deze mensen deinzen alleen al terug voor het woord MACHT en alles wat ermee samenhangt wordt als negatief en belastend bestempeld.

De eerste stap om je lichtvolle macht te kunnen claimen is daarom het loslaten van de niet-verloste negatieve machtskwesties. Aan deze noodzaak willen we ons vandaag wijden, hier en nu, in een unieke demonstratie van de macht van het licht.

Ieder mens die vandaag, hier en nu, weer toegang wil krijgen tot zijn eigen macht, wordt nu opgeroepen om dit kenbaar te maken aan het licht.

Wat er zal gebeuren is dat je van het ene op het andere moment geen negatieve houding meer zult hebben ten opzichte van het woord MACHT, maar het op een volledig neutrale manier zult kunnen bekijken. Als je ooit je macht wilt gebruiken voor projecten vol licht, voor het goede, het ware en het mooie, dan is deze bevrijding daarvoor de voorwaarde.

Bevrijding van negatieve machtsaspecten – affirmatie

Zeg deze woorden en je ziel wordt gezond:

Ik, (vermeld hier je naam),

BEN BEREID OM ALLE NEGATIEVE MACHTSASPECTEN LOS TE LATEN.

IK VRAAG OM DEZE GENEZING ZODAT IK MIJN MACHT

ALS GODDELIJK MENS TEN VOLLE KAN OPEISEN.

IK DANK GOD VOOR DEZE GENADE.

Alles is nu bereikt. Nu is het wachten op het integratieproces.

Integratie in het machtsthema betekent dat de afzonderlijke beelden één voor één worden losgelaten uit je energielichamen. Daarom kun je de komende 90 dagen een toename ervaren van droombeelden die je bang maken, herinneringen die je verontrusten of reflecties in je dagelijks leven die je verbazen.

Door deze krachtige intentie van jou zullen alle negatieve machtsaspecten binnen 90 dagen worden losgelaten. Daarna ben je vrij en kun je je spirituele macht weer accepteren – dat betekent leven als een heel persoon, dat betekent toegang hebben tot alles wat jou tot jou maakt, dat betekent angsten minimaliseren en moed maximaliseren.

Laat dit proces en deze woorden nu gevolgd worden door een korte periode van stilte …

Wees je bewust van het moment, voel de vreugde en geniet van het licht van de engelenmachten en de liefde die je nu omringen!

Pauze …

Nu zijn we aangekomen in jouw heden en toekomst. Nu is het tijd om met je herwonnen toegang tot macht, zelfbewustzijn en zelfbekrachtiging verantwoord om te gaan – en dat betekent jezelf kenbaar maken aan de hemelen, het licht en die goddelijke aspecten die je bestemming voorbij het zichtbare vormgeven.

Bij de volgende stap gaat het erom je intentie voor het lichtvolle gebruik van je macht aan de hemel, je lichtfamilie, de engelen en aartsengelen en de opgestegen meesters en GOD te verkondigen.

Lichtvol gebruik van macht – affirmatie

Zeg de volgende woorden voor zelfbekrachtiging:

Ik, (vermeld hier je naam),

VERKLAAR MIJN MACHT ALS GODDELIJK MENS TE GEBRUIKEN VOOR HET HOOGSTE GOED VAN AL HET ZIJN

EN VOOR HET HOOGSTE GOED VAN AL HET LEVEN.

IK BEN MEDESCHEPPER VAN AL HET ZIJN EN SCHEPPER VAN MIJN LEVEN.

IN BEN DIE IK BEN – IN DE ALMACHT VAN GOD.

Pauze …

Deze verklaring heroriënteert je op het onderwerp macht. Macht wordt je vertrouwd en je begint je macht op de juiste manier te gebruiken en toe te passen. Het loslaten van negatieve machtskwesties en het terugwinnen van macht gaan de komende 90 dagen hand in hand. Geleidelijk aan zal macht vertrouwd voor je worden en het woord MACHT zal aanvankelijk neutraliteit en daarna een diepe vertrouwdheid in je oproepen.

Wat nu in jouw bewustzijn plaatsvindt, is de verandering van angstig handelen naar zelfverzekerd handelen. Te midden van de stormen van deze tijd, in een fase waarin het zelfvertrouwen van mensen dagelijks wordt ondermijnd, sta jij op, word je zelfverzekerd en krachtig.

Het is de belangrijkste tegenbeweging waar een mens nu voor kan kiezen. Want alleen door ondermijnd menselijk zelfvertrouwen en gemanipuleerde menselijke perceptie is mogelijk wat vandaag mogelijk is: de ontwaarding van de goddelijke mens.

En daar hebben we vandaag een einde aan gemaakt, hier en nu. Je bent opnieuw uitgelijnd en gecentreerd op de allesbepalende kwestie van MACHT. Je zult je macht gebruiken zoals die je gegeven is en je zult het machtsmisbruik in deze wereld herkennen, maar je zult jezelf niet langer in het spel betrekken. Je zult sereniteit ontwikkelen en zien wat er is, maar jezelf er niet langer bij betrekken.

Geboortedag als levend, goddelijk mens

Je leven neemt een wending: van het negatieve naar het positieve, van je blootgesteld voelen aan ongeluk naar het ervaren van geluk, van leven in angst naar het ervaren van vreugde in je dagelijkse bestaan. Alles in je verandert, je cellen worden herschreven, je geest wordt vernieuwd en je ziel viert deze dag voor wat hij is: je geboortedag als levend, goddelijk mens.

Nu stap je in je scheppingsmacht en herwin je je scheppingskracht. Nu ben je vrij van die onverloste machtsaspecten die je blokkeerden in je macht.

Je hebt macht het kwaad toegeschreven, macht heeft je angst ingeboezemd en je zo verhinderd om je lichtvolle macht te gebruiken.

Nu neem je het roer van je leven in eigen handen. Nu geef je vorm aan je bestemming, je wordt niet langer gevormd en nu leef je je leven, je wordt niet langer geleefd. Je verdrinkt je zorgen in de oceaan van licht en de goddelijke leiding werkt door in elk aspect van je dagelijks leven. Nu ben je zelfbewust, zelfbepaald en zelfverzekerd. Alles verandert nu je klaar bent voor deze stap en je hart hebt geopend voor het licht voor deze transformatie.

Nu ben je door en door mens, nu ben je goddelijk, onvergankelijk en eeuwig – verbonden met jezelf en verbonden met GOD! Wat anders, geliefd mens, dat je nu de volle omvang hiervan begint te beseffen.

Maak jezelf kenbaar – affirmatie

Ik, ( vermeld hier je naam),

OPEN MIJN HART, VERRUIM MIJN ZIEL EN VERSMELT MET MIJN ONEINDIGE GEEST.

IK BEN AANGEKOMEN BIJ MEZELF EN GEACCEPTEERD DOOR GOD.

ZUIVER GODDELIJK BEWUSTZIJN OPENBAART ZICH OP AARDE.

IK DANK GOD VOOR DEZE GENADE.

Met deze affirmatie is dit proces voltooid en is je machtsontplooiing afgerond.

In diepe nederigheid buig ik voor jou, jij die de aarde bewandelt, die eonen geleden besloot om aan deze reis te beginnen, om je los te maken van GOD en jezelf bloot te stellen aan deze ervaringen.

Alles is bereikt!

Vanaf nu zal het leven je met vreugde en wijsheid antwoorden geven. Omdat je er nu klaar voor bent.

Je zult in staat zijn om de geschenken te ontvangen en het leven te vieren nu de redenen voor je open liggen en een diep begrip van alles-wat-nu-is bereikt is.

Geliefd mens,

Jouw menselijkheid verandert alles in de wereld en het machtige gebruik ervan laat het goddelijke schijnen.

Het pad is nu voor je uitgestippeld. In alle eeuwigheid met GOD, in alle intimiteit met JOU, heb je de kracht van zelfbeschikking teruggekregen.

Genezing voor je ziel, wijsheid voor je geest, liefde voor je hart – alles is bereikt.

Ik ben AARTSENGEL RAFAËL

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org