woensdag 8 november 2023

Vital Frosi – “Laat los! Laat gaan!” ~ 8 november 2023

Vital Frosi – “Laat los! Laat gaan!”

Geplaatst op wakkeremensen.org – 8 November 2023

Geliefden!

Alles wat de mensheid gedurende haar hele bestaan als menselijke wezens heeft gekend en ervaren, is een illusie van bewustzijn geweest, onderworpen aan de sluier van vergetelheid. Planeet Aarde diende als een school voor de zielen die zo’n ervaring wilden hebben, telkens wanneer de ziel een gematerialiseerd lichaam aannam. Tijdens haar incarnatie werd de ziel altijd onderworpen aan de sluier van vergetelheid, en op deze manier kon ze dualiteit ervaren in een wereld van beproevingen en boetedoeningen.

Alle mogelijke en denkbare polariteiten werden door de tijd heen gepresenteerd, en elke ziel leefde een personage in elk van zijn incarnaties. Dergelijke experimenten lieten hem voelen hoe reëel elke emotie en frequentie die dit personage hem gaf gedurende de periode dat hij zich in een fysiek lichaam bevond.

De constructie van iedere persoonlijkheid in iedere ziel is individueel, omdat geen twee bewustzijnen hetzelfde zijn, omdat ieder op een unieke manier voelde hoe het is om dezelfde rol te leven en te spelen.

De plannen van de Schepper volgen strikt de doelstellingen van elke School van Zielen. En de Terran School, die er altijd een van Beproevingen en Verzoeningen is geweest, zal een stede hogerop gaan op de evolutionaire ladder. Binnen de spiraalvormige beweging van het Melkwegstelsel is ons zonnestelsel, waartoe ook de Aarde behoort, een octaaf in de richting van de centrale zon binnengegaan, en dit maakt de komst van meer energie naar de planeet mogelijk. Gamma Licht zorgt hier voor ongelooflijke veranderingen in alle levenssystemen. En dit is wat wij Planetaire Transitie noemen.

Transitie is niet zomaar een verandering. Het is bovenal een kwantumsprong die nog steeds verkeerd wordt begrepen door de menselijke geest. Het is zo groots dat het de hele Melkweg en ook het plaatselijke heelal omvat. En jij hebt het voorrecht om hier en nu te incarneren, om een Planetaire Transitie te leven en te ervaren. Ook al weet je het niet meer, je was voorbereid en wist dat het ooit zou gebeuren. De tijd is gekomen! Dit is je belangrijkste incarnatie van allemaal, omdat je naast het getuige zijn van deze gebeurtenis ook de macht hebt om te beslissen of je naar de Nieuwe Aarde gaat of naar ballingschap gaat waar de Beproevingen en Verzoeningen doorgaan.

De Nieuwe Aarde zal een wereld van wedergeboorte zijn, niet langer van pijn en lijden zoals het tot nu toe is geweest. Er zal ook niet langer de sluier van vergetelheid zijn. De ziel zal te allen tijde weten wie ze is en wat ze moet doen. De frequentie die voorheen Derde Dimensionaal was, zal naar hogere niveaus verhuizen, waar het laagste bereik Vijfde Dimensionaal zal zijn. Er is hier al bij andere gelegenheden gezegd dat we op de Nieuwe Aarde vijfdimensionale banden zullen hebben, dat wil zeggen tussen 5D en 9D.

We komen nu in een zeer snelle en intense overgangsband. We zullen in slechts één jaar een bewustzijnsverruiming hebben die voorheen overeenkwam met een paar duizend jaar. Dit zal het mogelijk maken de veranderingen te begrijpen die plaatsvinden en die nog zullen komen. Natuurlijk zal dit proces alleen voor zielen zijn die ook aan hun ascensie bezig zijn. Degenen die nog steeds inWerelden van beproevingen en boetedoeningen zullen blijven, hebben nu geen reden om hun bewustzijn te verbreden. Ze zijn niet klaar.

Dan versnelt alles voor een groot deel van de mensheid. En dit is essentieel om te begrijpen. Wat je tot nu toe hebt gekend en ervaren, houdt beetje bij beetje op te bestaan. Je moet loslaten! Je moet de banden loslaten die je aan oude concepten en oude overtuigingen bonden. De tijd is gekomen om als onsterfelijke ziel naar een ander stadium in de evolutie te gaan.

Vertrouw op het Goddelijke Plan, omdat jij deel uitmaakt van het Plan. Laat los wat ophoudt te bestaan. Gun jezelf de nieuwe aankomst. Het pad is nog nooit zo veilig en duidelijk geweest als deze keer die eraan komt. Angsten, trauma’s en lijden zijn dingen die al zijn meegemaakt en die nooit meer zullen gebeuren.

Het oude Controlesysteem, gebracht door degenen van het Niet-Licht, blijft bestaan ​​omdat een deel van de mensheid nog steeds die frequentie vasthoudt. Als alle mensen een week lang oude overtuigingen loslaten, zou het genoeg tijd zijn voor de aarde om volgende week volledig in 5D te zijn. Wat de oude energetische patronen tegenhoudt, is de frequentie van het collectief zelf.

Sta jezelf toe dit nieuwe pad te betreden. Sta jezelf toe iets te leren dat je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Laat het voorgaande achter, want onthechting is nu noodzakelijk. Je zit niet vastgeketend aan je verleden, want alles was alleen maar ervaring. Dergelijke ervaringen zullen we niet vergeten, maar we moeten ze loslaten om ruimte te creëren voor wat er op ons pad komt. Sta jezelf toe!

We zullen zien dat alle systemen in zichzelf oplossen. Er is geen energie meer om het oude patroon in stand te houden. Hier is al eerder gezegd dat je je niet moet vasthouden aan iets wat de lawine meesleurt, omdat je dan het risico loopt meegesleurd te worden. Ontsnap aan de controle van de media en paradigma’s, aangezien zij deel uitmaken van de Oude Aarde. Tril in Licht en liefde, want dit is de basis van de Nieuwe Aarde-frequentie.

Ga uit de angst die je wil opdringen. Geef niet degene te eten die je wil verslinden; consumeer je; houden je een gevangene van de oude energie. Verspreid geen nieuws dat de energie verlaagt. Ga niet in discussies en confrontaties. Kies geen partij voor A of B, aangezien verdeeldheid een kunstgreep van het duister is, die situaties creëert waarin mensen onderling vechten. Dit maakt allemaal nog steeds deel uit van de oude Romeinse Circussen.

Jij bent Licht, omdat jouw oorsprong de Bron is die alles creëert. Jij bent een Goddelijke Vonk uit deze Bron. Geloof gewoon in wat je werkelijk bent, en er zal geen schaduw over je hoofd vallen. Je zult nu niet verzwakken. Als alle voorgaande fasen, en juist de moeilijkste, zijn overwonnen, herwin dan uw bewustzijn en bevrijd uzelf van de banden die u zijn opgelegd. Laat het verleden los! Laat gaan! Je bent een vrije ziel, zoals je altijd bent geweest en altijd zult zijn. Haar gevangenis is slechts een derdedimensionale illusie.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

Namasté!

Auteur: Vital Frosi

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org