woensdag 23 november 2022

Metatronische trillingsfrequenties - Onze nieuw gevormde elektrische stromen activeren met metatronische deeltjes - door Dr. Schavi M. Ali


Metatronische trillingsfrequenties - Onze nieuw gevormde elektrische stromen activeren met metatronische deeltjes - door Dr. Schavi M. Ali

Overal waar stromingen vloeien, ontwikkelen zich energievelden om hen heen.
Het menselijke fysieke voertuig is een magneet die zowel energie uitzendt als aantrekt.
De manier waarop de GEEST - BEWUSTZIJN - wordt geactiveerd, kan letterlijk de genen in het lichaam veranderen en het DNA transformeren dat zich in elke cel bevindt, waardoor een HOGER BEWUSTZIJN wordt gecreëerd.
Studies van dit proces zijn door de wetenschappelijke gemeenschap "Epigenetica" genoemd.
Op materieel niveau bestaat het MENTALE LICHAAM uit meridianen (onzichtbare leylijnen of longitudinale banen die ook als acupunctuurpunten worden beschouwd) en onze "chakra's" of "wielen van LICHT" waarvan we er honderden hebben, maar waarvan er acht zeer sterk zijn. belangrijk: de wortel ("Muladhara"), het voortplantingssysteem "Svadhishthana", de zonnevlecht ("Manipura"), het hart ("Anahata"), de keel ("Vishhudda"), het derde oog ("Ajna") , de kroon ("Sahasrara") en de ziel ("Atman").
Door overactieve elektrische circuits te verminderen of indien nodig te vergroten, activeren we omstandigheden.
Daarom veranderen de gedachten die elke dag worden gecreëerd in elektrische stromen.
Dit is veel meer dan de boodschap die de meeste mensen kennen en die in de moderne tijd werd gegeven door Dr. Rene DeCartes dat 'gedachten dingen zijn'.
Soms willen mensen dat een bepaalde situatie zich voordoet voor het welzijn van een andere persoon of een gemeenschap, maar toch kan disharmonie optreden.
Wat is het ontbrekende aspect?
Er moet een duidelijke voorstelling plaatsvinden - niet zomaar een snelle gedachte over iets.
Integendeel, zoals een film van begin tot eind, moet wat gewenst is, worden geformuleerd op het CANVAS OF THE MIND.
Het moet in kleur en bij elke stap van het proces worden voorgesteld.
Dan moet het worden losgelaten in het etherische rijk van "Metatronische" energie en dan moet er een gebed worden opgezegd met een smeekbede om het proces te verfijnen en het verzoek in te willigen.
Wat wordt bedoeld met "Metatronic"?
Het heeft niets te maken met de zogenaamde "engel" genaamd "Metatron" die sommige mensen beweren te "channelen".
De term "Meta" wordt gedefinieerd als "Beyond" of "Boven". Een "Tron" is een soort subatomair deeltje.
Een subatomair deeltje is een eenheid van energie (levenskracht) die is afgeleid van fysieke (chemische) of spirituele etherische bronnen. Iets dat etherisch of spiritueel is, is onstoffelijk en heeft geen fysiek bestaan.
Dus ALLE ENGELEN ZIJN METATRONISCHE ENERGETICA!
Er is niet één "engel" genaamd "Metatron".
Ook is de term "engel" afgeleid van de oude Sanskrietterm "Anjali", wat zich vertaalt als "offeren" en ook als "bidden".
Onze gebeden creëren "metatronische trillingsfrequenties" of "etherische subatomaire deeltjes" - die bewustzijn hebben - die onze elektrische gedachtestromen formuleren in gemanifesteerde materiële realiteit.
Slechte of disharmonische gedachten creëren duistere gebeurtenissen, en dit is waar bijbelse uitspraken naar verwijzen in termen van "gevallen engelen".
Goede gedachten creëren harmonieuze omstandigheden die mensen in termen van religie of spiritualiteit geneigd zijn "zegeningen" te noemen.
Echter, om het "Metatronische" subatomaire deeltje van etherische werkelijkheid te laten vormen tot materiële waarheid, zoals hierboven vermeld, moet de "film" van begin tot eind worden "geschreven", "geproduceerd" en "geregisseerd".
Wanneer iemand een echt filmscript schrijft, moet hij of zij eerst het idee bedenken, daarna moeten er aantekeningen worden gemaakt, dan begint het script te schrijven (met misschien meerdere herschrijvingen voordat er tevredenheid optreedt), en vervolgens wordt het naar een "Producent"; een "Directeur" wordt gekozen; acteurs en actrices worden geselecteerd; en uiteindelijk wordt de film gemaakt, die enkele weken of maanden kan duren.
We hoeven natuurlijk niet zo'n lang tijdsbestek te nemen om onze behoeften en verlangens te creëren, omdat er geen 'producenten', 'regisseurs' enz. of een geschreven script bij betrokken zijn. Het betreft alleen onze GEEST - BEWUSTZIJN.
Begin te werken aan je "mentale script" en de "productie" en "regie" van je film:
1.) Ga comfortabel zitten en sluit je ogen. Plaats je handpalmen (rechts over links) over je hartchakra en haal een paar keer langzaam en diep adem om je zenuwstelsel te kalmeren. Omhul jezelf met BRON LICHT voor bescherming en vrede.
2.) Stel je iets heel eenvoudigs voor dat je in je GEEST formuleert – BEWUSTZIJN – zoals misschien een telefoontje van een vriend of familielid of een item dat je van plan was voor jezelf te kopen dat aan je wordt gegeven, zoals een bepaald boek of een ander speciaal item, enz. Je moet duidelijk elk detail van de film in kleur zien - de mensen die erbij betrokken zijn, enz. Laten we het boekgeschenk als voorbeeld nemen. U moet de winkel zien, de aankoop wordt gedaan (niet noodzakelijkerwijs de exacte persoon die de aankoop doet), een bediende aan de balie die de betaling in ontvangst neemt, de persoon die de aankoop doet, loopt naar zijn of haar voertuig en arriveert bij uw deur of belt u naar ontmoet ze (misschien in een favoriet restaurant) waar je het boek krijgt. Misschien woon je in een andere stad en komt het boek aan in je brievenbus of wordt het door een postbode speciaal bij je aan de deur afgeleverd. Met andere woorden, waar je ook mee experimenteert, het moet duidelijk worden gedaan en het moet iets goeds zijn.
3.) Wanneer je je film hebt gemaakt, haal diep adem en terwijl je uitademt, zeg je in stilte: "NAAR HET ETHERISCHE RIJK STUUR IK DIT VERLANGEN." Spirituele subatomaire deeltjes – “Engelen” – “Metatronische Energieën” – zullen zich vormen in het hemelse rijk van de BRON en zullen dan materialiseren op het planetaire rijk om het verlangen te formuleren. Soms nemen ze zelf materiële vorm aan via de SUPREME “productie” en “regie” van SOURCE.
U moet geduld hebben als u niet gewend bent om "Metatronics" uit te voeren.