woensdag 23 november 2022

De energie van dit moment (Vanmorgen) Martha Krul


De energie van dit moment

Misschien heb je het gevoeld, even die piek in de Schumann resonantie. Rond middernacht. 35 Hz is dan best een behoorlijke druk. --> De druk van de Schumann resonantie kan de volgende klachten geven, onderrug klachten, angsten, druk op de borst, hartkloppingen, huilbuien, etc: diarree, duizelingen, misselijkheid, evenwichtsstoornissen, piepende- en suizende oren, griep, koorts, tandpijn, hoofdpijn, boosheid, slapeloosheid.
-

Vandaag is het Nieuwe Maan en je kan daar diverse artikelen op mijn pagina over vinden. Wat gebeurt er allemaal in en om ons heen. Het is heel veel. Dus blijf in het NU moment, er gebeurt te veel om het allemaal te willen zien en begrijpen. Sommige downloads komen pas later tot helderheid. Niet om je nu in te verdiepen. Heb vertrouwen in het universum. Wat er gebeurt is het goede voor de mensheid. De mensheid en Moeder Aarde worden naar het licht gebracht. Wij hebben geen bewuste mogelijkheid tot vergelijkingsmateriaal. Dus laat los en geniet van hetgeen je mag ervaren.

Vanavond doen wij weer een gelijktijdige meditatie: tijd 20.22 - 20.35 uur en ook branden vanavond onze kaarsjes ter ondersteuning van het grote licht waar wij mee verbonden zijn.
Geniet van het moment, geniet van de mooie dingen die je zeker zal herkennen