woensdag 23 november 2022

Energie update nieuwe Maan 23 november 2022 ♥ Fran Tielemans ♥

Energie update nieuwe Maan 23 november 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Morgen (23-11-2022) is er Nieuwe Maan (23u57), de voorlaatste van dit jaar.

Heb je afgelopen maanden of weken je innerlijke of uiterlijke obstakels kunnen/willen oplossen, dan kan je in deze periode een heropleving, opluchting, herademing merken, en voelen dat je - ook al is het nog altijd maar met kleine stapjes - opnieuw vooruit kan.

Toch is het dubbel: enerzijds duwt het nieuwe en 'lichtere' steeds meer aan je innerlijke deuren, barst je hier en daar al uit de oude cocon (oude gewoontes, denkpatronen, verschaalde emoties) waarin je je afgelopen jaren had 'vast'-gezet, en kijk je al vol verwachting uit naar de komende maanden en jaren, met een blij hart omdat je iets in jezelf hebt overwonnen, en omdat je steeds meer voelt dat je vanuit je ziel leeft, in plaats vanuit een bepaalde rol of verplichting.



Anderzijds hoort bij deze periode ook een onherroepelijk loslaten - soms miniem, soms heel uitgesproken-, van mensen met wie we een heel eind hebben gelopen al die afgelopen jaren, van jobs, situaties, plaatsen, groepen. En dat kan je een gevoel geven van weemoed, van dankbaarheid ook, en misschien ook van angst. Angst voor het nieuwe, onbekende, voor alle uitdagingen die horen bij het uit je comfortzone komen.

 En tegelijkertijd wéét je dat het allemaal helemaal goed komt, wanneer je keuzes maakt die vanuit je hart en ziel komen, én goed geaard met beide voeten op de grond staat.

En er blijft ook het feit dat je in je hoofd en energielichaam al helemaal klaar bent voor alle moois dat eraan komt, maar je lichaam nog ergens achteraan holt, nog volop bezig met alles te verwerken van die voorbije jaren.

Het energielevel is momenteel ook zeer hoog, waardoor je onrustig kan slapen, regelmatig wakker kan worden, hyperactief of net enorm moe kan zijn, veel trek kan hebben in zoet/vet/zoet/véél, afwisseling kan voelen in gevoelens van hitte en dan weer koude rillingen (geen koorts!), enz.


 Het sleutelwoord van november was in balans brengen, en zo gaan we dan ook november uit, klaar voor de allerlaatste maand van deze drukke intense transitie 2020/2021/2022.

Fran Tielemans
www.maitreya.be