dinsdag 23 november 2021

Zonnegolven en ontvangstprotocollen ~ Rafael (Neva/Gabriel RL)


Zonnegolven en ontvangstprotocollen
Goed nieuws!

De Pleiadiërs melden dat de grote massabewegingen van vele toegewijde Lichtwerkers de opening mogelijk hebben gemaakt van een grote Sterrenpoort die vele andere hogere bewustzijnen van het Sirius Sterrenstelsel naar de Aarde brengt.

Niet dat er een afhankelijkheid voor hen was om samen te werken met aardse processen, maar ze meldden wel dat dit een geweldig teken is van hoe de massabewustzijnskracht van de aardbewoners aanzienlijk is toegenomen, barrières heeft weggenomen en positieve protocollen versneld, waardoor deze bezoekers kunnen krijgen " verderop".

Dankzij het intense Licht dat wordt gegenereerd, was er toen een versnelling van de protocollen.


Ze vragen ook om kalm te zijn over ziektes.

Vertrouw op de medische behandelingen van serieuze professionals die ook op aarde zijn om de mensheid te helpen.

Hoewel er in dit milieu tussenkomst van niet-positieve krachten is, zijn er ook positieve krachten die een groot werk doen om ziekten en andere zaken die je lichamelijkheid betreffen te helpen en te genezen.

Er zijn veel helende professionals op aarde die geweldige energiepakketten ontvangen.
Deze worden door hen gezien als sterke intuïties om nieuwe behandelingsmethoden voor bepaalde ziekten te bestuderen, evenals om hun kennis uit te breiden die verder gaat dan wat ze in uw faculteiten hebben geleerd.

Dit is volkomen normaal, aangezien de geneeskunde, zoals die nu bekend is, de komende decennia als zeer primordiaal zal worden beschouwd.

Op dat moment is alles wat komen gaat definitief open voor het publiek en degenen die proberen de effectieve remedie voor zogenaamde "ongeneeslijke" ziekten geheim te houden, worden verwijderd uit de machts- en commandoposities, waar ze dergelijke invloeden gebruiken om de kamers te vertragen van genezing, die op komst zijn.

Terwijl je doorgaat met werken en erop vertrouwt dat je wordt geholpen, streven wij, de Pleiadiërs, je ruimtefamilie, er ook naar om je te helpen bij je processen, je intuïtief te voelen en de beste vibraties voor je uit te zenden om de beperkingen van een systeem te transcenderen, dat is volledig aan het instorten.

Doe het rustig aan en ga door.

De ultieme genezing komt eraan en je kunt het NU in je leven bepalen!
En deze Portalen en verduisteringen hebben deze kracht van ieder van jullie bekrachtigd.

Ze zeggen ook dat – als de frequenties van binnenkomende energieën toenemen – er enkele sensaties kunnen zijn die je kunnen doen geloven dat je ziek wordt, en dat zal niet altijd het geval zijn.

Doe tests als je voelt dat het je zal kalmeren, maar als er niets wordt gedetecteerd, weet dan dat het slechts een aanpassing in je energievelden is en dit kan ertoe leiden dat je denkt dat je misschien een ziekte hebt.

Houd je gemoedsrust, zelfs als een ziekte wordt ontdekt, vertrouwend op je innerlijke kracht en de hulp van serieuze professionals.
Maak contact met de spirituele krachten en met al je ruimtefamilie die vraagt ​​om intuïtie, en dat de meest kristalheldere professional op weg is voor de juiste behandeling.
Je kunt jezelf op veel manieren helen, en dat begint met liefdevol verlangen naar genezing zonder boosheid.

Dit is een grote stap.
Ze vragen je ook om te versterken wat eerder door hen is gezegd:
“Ze zeggen dat golven van prikkelbaarheid ook kunnen optreden omdat veel mensen lange tijd hun gevoelens en emoties hebben vastgehouden en ze hebben 'ingegeslikt' zonder zich uit te drukken of hun standpunt te formuleren zoals ze zouden willen.
En dat moet op een gegeven moment uitkomen. Omhels elkaar in Liefde, zeggen ze.”

Ze zijn erg blij met de vorderingen die de mensheid op aarde heeft gemaakt en versterken dat kristallijne genezingskamers over de hele planeet worden voorbereid en wanneer het sleutelmoment wordt geactiveerd, zullen ze beschikbaar zijn voor diepe genezingen op het fysieke, mentale en emotionele gebied.

Ben van plan om nu in deze kamers te zijn en u zult de positieve effecten van de behandeling beginnen te voelen.

Wij zijn de Pleiadiërs.

Dat is voor zover Jezus mij toestaat te zien en door te geven.
In liefde, licht en menselijkheid,
Rafael (Neva/Gabriel RL)