maandag 15 november 2021

Toeval bestaat niet!


Toeval bestaat niet!
Al eerder gedeeld maar het zal maar aan je aandacht ontsnapt zijn.
Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van geneesmiddelenproducent GlaxoSmith-Kline (GSK), Glaxo, welk bedrijf ook toevallig eigenaar is van PFIZER!, dat ons wondervaccin produceert!
Pfizer wordt toevallig beheerd door Black Rock Investment (vermogen US dollar 25.000 miljard). Black Rock beheert toevallig de financiën van het Open Foundation Soros (vermogen US dollar 32 biljoen).
Open Foundation Soros beheert toevallig de belangen van Franse AXA assurance et banc (vermogen 132 euro). Laat AXA toe-vallig de eigenaar zijn van het Duitse bedrijf AXA-Winterthur. Winterthur heeft toevallig op zijn beurt het Chinese laboratorium in Wuhan heeft gebouwd!
De Duitse verzekeraar Allianz-Group (vermogen 125 miljard euro) kocht dit laboratorium op; Vanguard-Jeans werd aandeelhouder. Wat heeft een jeansbedrijf daarmee te maken?
Laat Vanguard-Jeans ook toevallig aandeelhouder van Black Rock Investment zijn, welk bedrijf op zijn beurt de centrale banken beheerst en beheert ongeveer één derde van het wereldwijde beleggingskapitaal.
Black Rock Investment is onder meer een grootaandeelhouder van Microsoft. Microsoft is eigendom van Bill Gates die is toevallig aandeelhouder is van PFIZER (dat het wonder vaccin verkoopt) en momenteel de eerste sponsor is van de WHO! bron: 'Rechtsbescherming tegen de machtige overheid'