woensdag 17 november 2021

SaLuSa (Shalashian) – “Tien Jaren” – Gechanneld door: NEVA (GABRIEL RL) ~ 17 november 2021

SaLuSa (Shalashian) – “Tien Jaren”

Gechanneld door: NEVA (GABRIEL RL) – 14 juli 2021

Neva: Goddelijke Jezus en geliefde Meester, gezegend Licht dat uitgaat van God de Vader-Moeder Almachtige, geliefde kosmische kracht die ons bijstaat en ons afstemt, voortdurend, met al ons galactisch erfgoed en ons afgestemd houdt in deze dimensie, ook al met alle geluiden hier aanwezig… Onze dankbaarheid, onze volle dankbaarheid!!!

Mijn lieve vriend SaLuSA, van zo lang geleden (Neva huilt)! Dankbaarheid voor je aanwezigheid, voor je lichtkracht, voor het feit dat je aanvankelijk mijn hand hebt genomen met de grote Ashtar en met al mijn uitingen hebt meegelopen, op deze planeet. In de naam van Jezus, mijn stem voor de waarheid, niets dan de waarheid, want mijn heilige eed om het Licht te dienen, in waarheid, is helemaal van jou, mijn meester, mijn geliefde!

SaLuSa: Tien jaar, echt, hoeveel ervaringen! Je bent precies in het bereik gekomen waar we op gehoopt hadden. Je incarneerde op precies het juiste moment. Ik weet nog… Toen ik Neva voor het eerst ontmoette in de spirituele stad Shamballa, was dat voor mij ook zo opwindend. Op dat moment vroeg zij, nog steeds als Gabriël, om de liefdevolle toestemming van de Grote Karmische Raad van de Aarde voor de verankering van de vortex op de Planeet. Ja, die noodzaak was er, want inderdaad, het Licht zou krachtig verankerd worden en zou direct van invloed zijn op het Karma dat op de planeet aanwezig is, vooral dat van de Sterrenzaden. Er is een wet op de planeet die dit alles coördineert. Er is hier een orde en er is het respect van ons allen met alle hiërarchieën van de Aarde die de incarnatieprocessen op moeder Gaia coördineren. Deze toestemming was nodig omdat de verankering van de vortex een drastische versnelling van karmische genezingen en andere processen teweeg zou brengen, waar misschien nog niet iedereen klaar voor was.

Maar hier ben je, Lieverd! Je was klaar voor deze versnelling! Luis zei het goed in het begin over zijn processen, Neva en jullie allemaal. Wie van jullie hier heeft niet de intense processen gevoeld op of bij de grens van tweeduizend twaalf? Je moest wat dingen vooruit helpen. Je moest dingen sneller genezen! Je moest je meesterschap op dat punt verankeren en op dit moment, als je dit hebt doorgemaakt, op dit moment, was en is dit de eerste voorbereiding op dit grote werk. Jullie waren de pioniers van die eerste aarding die nog jaren zou nagalmen en die zal doorgaan naarmate meer mensen zullen komen en zich op dezelfde manier zullen voelen als jullie aan het begin van jullie ontwaken. En nu kun je beter helpen omdat je er geweest bent. Je bent meer dan bereid om te helpen. Jullie allemaal! Ook al gaan velen van jullie nu door de ijking op dit punt, de dingen zijn al veel sneller en subtieler omdat deze tien jaar ervoor hebben gezorgd dat de dingen nu precies op dit punt soepeler verlopen. Dat is geweldig! We zijn erg blij. Er komt meer licht naar de Aarde! Er gaan meer Portalen open en jullie, de Sterrenzaden, zorgen ervoor dat dit effectiever gebeurt. Karma voltrekt zich over de hele planeet. Zal het nog jaren duren? Decennia? Maakt het wat uit? Weet dat het sneller gaat dan ooit tevoren, omdat er nu ook meer Licht is dan ooit tevoren. Dat is al een antwoord op die vraag.

Ik ben SaLuSA van Sirius, als woordvoerder van de Galactische Federatie, samen, op dit moment, met de Opgestegen Meesters en Engelen die deze groep bijstaan, zegenen en danken wij u voor uw voortdurende leveranties en toewijding van dienst aan het bijstaan van zielen in nood van Licht en erkenningen van uw galactische afstamming. Er komt meer, veel meer! Jullie zijn nog niet eens halverwege de eerste fase van drieëndertig jaar die voor deze eerste stap is geprogrammeerd. Jullie hebben alles al bereikt in deze eerste tien jaar, stel je voor in de volgende drieëntwintig? Jullie bevinden je in een atypisch jaar, maar raad eens? Jullie moesten er zijn, ook op dit moment, om vrede en vertrouwen te brengen aan hen die nog steeds niet begrijpen wat er gebeurt. Jullie zijn het licht, jullie allemaal! Het licht, op dit moment, de genegenheid, het begrip, de wijsheid, het meesterschap! Ze zullen naar jullie kijken en vrede voelen omdat jullie deze vrede uitstralen.

Vergeet niet: wat er ook gebeurt, blijf gecentreerd in je hart! Wat er ook gebeurt!

Wees in vrede.

Sta in het licht.

Deze boodschap werd live gebracht tijdens de livestream: https://www.youtube.com/watch?v=39Rvzgw_NE0

Dit is zover als Jezus me toestaat te zien en uit te zenden.

Voor de waarheid, niets dan de waarheid,

In liefde en zegeningen,

 

Neva (Gabriel RL)

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org