dinsdag 16 november 2021

Nieuwsbrief ~ Brenda Hoffman


Nieuwsbrief Brenda Hoffman


Geliefden,

Jullie zijn dramatisch aan het verschuiven vanwege de aanhoudende hoge energie-uitbarstingen. Deze verschuivingen omvatten veranderingen in slaappatronen, activiteitenniveaus en interacties met anderen.

Dat is te verwachten gezien het traject van je nieuwe wezen. Het is alsof je door een deur bent gestapt die duidelijk maakt wie je bent of waarvan je droomde te worden.
Een analogie zou een songwriter/zanger kunnen zijn die zijn rustige levensstijl in een klein stadje handhaafde om een ​​gordijn te openen en honderdduizenden mensen te ontdekken die zijn talent toejuichten.

Je staat nu centraal. Vóór de recente energieën stonden de meesten van jullie om de beurt in de schijnwerpers, ook al stonden jullie allemaal tegelijk op het podium.
Die podiumgemeenschap waaraan je maanden of jaren hebt deelgenomen, is veranderd.
Je deelt het podium met niemand meer - want jij bent de ster van jou.

Misschien vraag je je af wie de menigte bevolkt die vreugdevol je naam roept. Je juichende menigte bestaat uit degenen die vastbesloten zijn om van 3D naar elke andere dimensie te gaan.

Jij bent de rockster van nu. Sommigen van jullie lachen om dit beeld, want jullie gaan door met het schoonmaken van toiletten, werken of het onderhouden van jullie tuin.
Wat je je nog niet hebt gerealiseerd, is dat je je wezen voor een korte periode blijft splitsen.

Het kleine deel van jou handhaaft je 3D-leven - zij het met weinig enthousiasme.
U voert dus de basisvereisten uit met minimale rente. Het grootste deel van jullie heeft centraal gestaan, om nooit meer terug te keren naar het zachtmoedige 3D-wezen dat jullie waren voor aardse eonen.

Het zachtmoedige deel van je wenst terug te keren naar het verleden van vakanties, in de hoop dat die vakanties genoeg vonk zullen creëren om je vroegere 3D-interacties en leven te behouden.

Het grootste deel van jou – dat met de dag groter wordt – heeft weinig interesse in wat was. Je bent nu een rockster. Ook al probeer je misschien terug te keren naar je leven voordat je beroemd werd, die terugkeer zal meer zijn alsof je naar jezelf in een film kijkt dan dat je de realiteit leeft die je ooit hebt meegemaakt.

Je 3D-leven is niet meer en zal dat ook nooit meer zijn. Je bent een rockster in 3D-kleding die je snel zult weggooien. Dus het is zo dat je de komende weken verwarrend, opwindend, beangstigend, vreugdevol en gewoon leuk zult vinden.

Voor degenen onder jullie die geen rockster willen zijn, weet alsjeblieft dat wij, van de Universa, die analogie losjes gebruiken. De analogie is alleen voor de beelden van wat je zou voelen als je een rockster was. In werkelijkheid sta je op het podium in elke locatie die geschikt is voor nieuwe jij.

Je bent misschien een rockster-kelner waar anderen zich aangetrokken voelen.
Of een bedrijfsleider die internationale bewondering wekt vanwege uw liefdevolle en creatieve acties. Het maakt niet uit wat je rockster-attributen zijn. Het enige noodzakelijke element is weten dat uw 3D-acties en -behoeften zijn verschoven van een cruciale naar een ondergeschikte rol die binnenkort zal verdwijnen.

Aan het begin van je nieuwe kalenderjaar zullen de meesten van jullie je nieuwe jij-sterrol accepteren. Want het is niet alleen tijd voor u om dit persoonlijk te doen, maar ook de noodzakelijke aanmoediging voor de miljoenen die willen volgen.

Je bent niet langer een kleine aardbewoner. Jij bent het middelpunt van de grootste bijeenkomst die je kunt bedenken. Je bent een ster die helderder is dan alles wat je ooit hebt gekend.

Dit is jouw tijd. De tijd waar je eeuwen op hebt gehoopt en van hebt gedroomd. Wees niet bang of bezorgd, want je bent meer dan klaar om jezelf in al je glorie op te eisen, evenals de aanbidding van anderen te accepteren.

Degenen die dol op je zijn of binnenkort dol op je zullen zijn, zullen dankzij jou hun eigen podium vinden. En zo zal het doorgaan totdat degenen van de aarde die willen overstappen dit gemakkelijker en sneller zullen doen met elke groepering.

Je enige centrale rol is voor degenen die je direct volgen. Er zijn nog veel meer stukken die je bereid bent te bereiken zodra degenen die volgen hun steun toevoegen, net zoals wij, van de Universa, voor jou hebben gedaan toen je je overgang begon.

Dus de komende weken zullen een wervelwind van emotionele verschuivingen zijn. Gevolgd door een vreugdevol gevoel van juistheid en een behoefte om je te verdiepen in meer persoonlijke activiteiten dan je ooit tevoren op aarde hebt gedaan.

Zo zal het zijn. Amen.
============================