maandag 15 november 2021

Het stamp potje compleet :D ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Maandag 15 november 2021

WAT EEN STROPERIGE COLLECTIEVE ATMOSFEER HANGT ER VOL VERGANE TOXISCHE TRILLINGEN=GALACTISCHE ZUIVERING!
TSUNAMI***ZONNEWINDEN EXTREEM LAAG KP 0-1 VEROORZAKEN VERSTERKTE ASCENSIESYMPTOMEN MET ZWARE EN KOUDE GEVOELENS***SR PIEKEN TOT 28 HZ SLEPEN ONS ONDERLICHAAM NOG OVER OUDE KOUDE LAGEN DIE ALS EEN MAGNEET NAAR CHAKRA 5 WORDEN OMHOOG GETROKKEN EN ALS STOORZENERS WERKEN MET EEN LAGE TRILLING EN HERKENBAAR AAN DRAMATISCHE NEGATIEVE GEDACHTENSTROMEN***ONRUSTIG AARD MAGNETISCH VELD GEEFT WANKEL ZIJN, MISSELIJK-DRAAIERIG***ACTIEVE ZONNEVLAM GEEFT RUIS-DISBALANS-VERTRAAGDE SPIJSVERTERING EN OVERBELAST ZENUWSTELSEL***

ZONNEWIND, INKOMEND: Een stroom zonnewind nadert de aarde en het zou het magnetisch veld van onze planeet op 17 november kunnen begrazen. Het gasvormige materiaal stroomt uit een zuidelijk gat in de atmosfeer van de zon.

Zeer sterk voelbare "'doordrukkende"' en "'doorduwende"'golven
oiv het cranio sacrale ritme via je schedel, voorhoofd, achterhoofd en de hele wervelkolomroute. Een gevoel van uit elkaar getrokken te worden en weer in elkaar geduwd te worden als eb en vloed.

SR pieken tot 28 Hz; Trekken ons onderlichaam diep de aardelagen in en halen als een magneet oude lagen/zelven naar boven en hopen zich op rondom chakra 5 waar ze als stoorzenders met een lage frequentie werken en druk geven op de nervus vagus die reageert daarop met angstreacties vanuit het reptielenbrein. Het is dus oude angst die vrijkomt uit ons collectieve celgeheugen en dit geeft verder pijn tussen schouderbladen, schouders= zuivering van oud zeer= thymus koorden doorsnijden.

Hevige druk op het voorhoofd, neustussenschotje, kaken, nek , achterhoofd,, schouders, tussen de schouders, borstkas , vlak onder de ribbenbogen, flanken, en borstbeen= expansie van het lichtlichaam.

Heel veel spierpijn [stofwisseling] in de schouders, borstkas, nek, hoofd= gebied van het reptielenbrein. Extreme "diepvries" kou die uren kan duren met rillen, trillen, shaken en beven= vrijkomen van gestagneerde duistere lymfe. Afgewisseld met hitte opvliegers en zelfs koortsaanvallen,

We worden weer flink platgelegd om de blauwdrukken [blueprint] van ons lichaam worden schoongespoeld. Geeft immense lymfe en leverdetox. De oude vergane lymfe wordt onderhuids getrokken en laden oude gedachtenvormen=oude zelven met een lage trilling bij je op. Dat merk je aan sombere negatieve en deprimerende gedachten stromen = signaal dat je weer een oude laag vol oude zelven aan het opschonen bent.

Druk op de keelchakra, misselijk, dizzy, druk op de zeer gevoelige ogen, moe, overvolle chakra 3, verstopte bijholten, grieperig,

De vaart naar de hemel versneld vanaf de aarde worden we ahw naar de hemel getrokken om alle ballast en negativiteit te zuiveren uit ons systeem, hoog opgetild en via de pijnappelklier=chakra 7 weer diep de nieuwe aarde ingezet, nieuwe verse en voedzame grond waar we ons mogen ontkiemen.

Oud zeer waarin we ons niet veilig hebben gevoeld en we het gevoel hadden dat wij er niet toe deden komt hierdoor uit ons onderlichaam naar ons bovenlichaam=bewustzijn zodat we het herkennen en mogen loslaten op die manier waarop je lichaam het aangeeft; huilen of woede bv.

Als het oude zeer mag stromen in welke vorm dan ook dan reinigt het je energiekanalen en kan het witte zuiverende licht weer doorstromen!

Wat je vooral nu kan voelen is pijnlijke linkerborst, hals, nek, schouder en een drukkend gevoel op je borst= dit is de grote borstbuis die lymfe verzamelt en afvoert. Deze buis zat verstopt en sloeg afgewerkte lymfe op in de borsten, mn de linkerborst, als deze nu weer langzaam aan gaat stromen krijg je dus vervelende klachten, de lymfe verzamelt zit in chakra 3 die dus overvol raakt incl. de bijbehorende klachten als misselijkheid, braken, hitte en koude aanvallen, diarree, grieperig enz.

Allemaal bedoeld om ons te zuiveren. Geef je over en je ontvangt het licht en weet dat je een voorloper bent op weg naar grootse hoogten! Hemelvaart dus! en de vaart zit er in!!!

SYMPTOMEN voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar om een beetje stapelgek van te worden bij tijd en wijle!
Druk op de schedel, achterhoofd en voorhoofd, nek, wervelkolom, schouders/hals/nek en kaken en mn linker schouderblad vol diepvrieskou [= grote portaal vol oude gestagneerde lymfe], grote en kleine bekken en skelet, activatie en storingen vh zenuwstelsel en draaiingen of slingerbewegingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, overbelast orgaansysteem grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven, plasproblemen, huidirritatie, jeuk en kriebels voelen onder je huid, snot en slijm, druk op je neus tussenschotje, grieperig, hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, hele heftige en diep weggestopte emoties komen eruit; schreeuwen, gillen, agressie en diep verdriet, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, immense hormoonschommelingen, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je
lichaam=pure opruiming.

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator, aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!

TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende Wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding van je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt of de Roomspray die onmiddellijk de kamer energetisch zuivert . Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. Ze zetten gelijk je lichaam-ziel en geest weer op 1 lijn en de aarding werkt onmiddellijk! www.naturalupgrade.nl

***Een vegetarische stampotje uit de losse pols met mijn Loebas die bovenop mijn hoofd zit en zaadjes in mijn verse Senseo koffie gooit***

Marjolein Ingrid Soulpursang