maandag 22 november 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Relaties En Waar Ze Allemaal Over Gaan ~ 22 november 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Jullie Relaties En Waar Ze Allemaal Over Gaan

Gechanneld door Daniel Scranton – 21 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zo bereid om jullie allemaal daar op Aarde te helpen, omdat wij weten dat de helper en degene die geholpen wordt relatie belangrijk is in dit universum. Wij mogen de rol van helper spelen en jullie mogen ervaren dat jullie geholpen worden, en daarom hebben wij deze relatie met jullie allen en met jullie allen opgebouwd, en jullie kunnen al jullie relaties in het leven op dezelfde manier bekijken. Elke persoon die met een andere persoon in wisselwerking staat, speelt een rol. Misschien speel jij de rol van degene die een ander opvrolijkt, of misschien speel jij de rol van iemand die overvloed ervaart en gul is voor iemand anders die in nood verkeert, omdat zij gebrek ervaren.

Je kunt altijd kiezen hoe je naar de verschillende relaties in je leven kijkt, maar één ding is zeker. Jij hebt die mensen gekozen om in je leven te zijn, en jij hebt de relaties gekozen die je met elkaar hebt. Er zullen vele redenen zijn, maar ze kunnen allemaal potentieel leiden tot meer spirituele groei, meer vooruitgang van het menselijk bewustzijn, meer expansie in wie jullie werkelijk zijn als Bron Energiewezens. En nogmaals, het hangt allemaal af van hoe je naar deze relaties kijkt, en dan kun je kiezen hoe je jezelf ervaart in die relatie, in plaats van de rol te spelen die je denkt dat je zou moeten spelen.

Luister naar je leiding die van binnenuit naar je toekomt, want die weet het altijd het beste, en wij zullen je ook helpen, want nogmaals, dat is onze rol, en die spelen we graag. Wij kiezen ervoor om naar jullie toe te komen vanuit onvoorwaardelijke liefde, want dat is wat voor ons het beste voelt. Wij houden onvoorwaardelijk van jullie, en wij weten dat of mensen die liefde nu bewust ontvangen of niet, onze onvoorwaardelijke liefde een impact heeft op de totaliteit van het menselijk collectief bewustzijn, en dat is echt wat wij hier op dit moment komen helpen.

Dit is een tijd van grote verandering, grote verlichting, en een tijd waarin er meer bewustzijn is. Jouw bewustzijn komt tot je door je ervaringen, maar je kunt ook kiezen waar je je op een bepaald moment bewust van bent. Kies voor liefde; kies voor expansie; kies ervoor om jezelf beter te leren kennen voor wie je werkelijk bent, in plaats van een ander te veroordelen voor de rol die hij of zij voor jou is overeengekomen te spelen, ongeacht wat die rol is, ongeacht hoe slecht hij of zij is. Laat je gaan met wat natuurlijk is, namelijk de energiestroom die je naar steeds hogere bewustzijnsniveaus brengt, waarbij die bewustzijnsniveaus natuurlijk onvermijdelijk zijn.

Maar wanneer je ervoor kiest, wanneer je ervoor kiest om op de golf van die energie mee te gaan, dan voel je je meer verbonden met de Bron, met onvoorwaardelijke liefde, met de essentie van je ware ziel, en dat is waar je voor gekomen bent, naast het verkennen van deze verschillende relaties en hoe ze allemaal door jou en door alle anderen ervaren kunnen worden. Wij houden van onze rol als helpers, en we houden ervan als we zien dat één of meer van jullie zich openstellen om onze hulp te ontvangen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org