dinsdag 23 november 2021

Aartsengel Metatron – Stabiliteit ~ 23 november 2021 ~ Natalie Glasson

Aartsengel Metatron – Stabiliteit

Gechanneld door Natalie Glasson – 21 November 2021 – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, ik ben Aartsengel Metatron, wat een vreugde om in jullie aanwezigheid te zijn. Op dit moment bloeien jullie op, bloeien jullie op in het Ascensie proces en wezen waarvoor jullie naar de Aarde zijn gekomen om te belichamen?

Het is een prachtige contemplatie om jezelf af te vragen waarvoor ik naar de Aarde kwam om te belichamen? Voor welk deel van mijn Ascensieproces ben ik naar de Aarde gekomen om te belichamen?

Ik wil met jullie delen dat jullie Ascensie-reis zich uitstrekt over vele levens en vele reizen op de innerlijke vlakken. Dit leven waarin jullie nu leven is slechts een moment in jullie enorme en uitgebreide Ascensie-reis. Jullie hebben ervoor gekozen om op dit moment van jullie enorme Ascensie-reis op de Aarde te zijn. Wanneer jullie op de Aarde zijn is het een moment, een proces en een ervaring van aarding. 

Geaard zijn in de Aarde en geaard zijn in wie je werkelijk bent. Jullie hebben ervoor gekozen om nu op de Aarde te bestaan om dit moment van je Ascensie-reis te ervaren. Jullie uitgestrekte Ascensie-reis heeft talrijke niveaus, kwaliteiten en aandachtsgebieden. Jullie kunnen je op een gebied bevinden waar je leert over dankbaarheid, leert hoe je de overgang tussen dimensies moet maken, je helende vermogens leert beheersen of misschien beheers je de techniek om je te verbinden met alle aspecten van de Schepper. Jouw huidige leven is een anker voor wat je Ascensie-reis ook is, de uitgestrekte en expansieve Ascensie-reis die verder gaat dan dit leven. Jullie hebben ervoor gekozen naar de Aarde te komen om dit deel van jullie Ascensie-reis werkelijk heel diepgaand te ervaren. Voor welk deel van je Ascensie-reis ben je naar de Aarde gekomen om het ten diepste te ervaren? Waarvoor ben je naar de Aarde gekomen om het werkelijk te ervaren in je lichaam?

Jouw lichaam is als een container voor de expansieve energie van de Schepper. Het is alsof je een microscoop hebt om dieper en dieper in iets te kijken, in je kwaliteiten, energie, ervaringen, begrip en inzichten of een aspect van verlichting. Je kunt het niet alleen ervaren, je kunt dieper kijken, je kunt het voelen met al je zintuigen.  Met al je zintuigen kun je het belichamen, ermee zitten, aanwezig zijn, het worden en je straalt het uit.

Stel je voor dat dit leven tot doel heeft om een aspect van je Ascensie-reis te aarden en te onderzoeken. Waar gaat dit leven voor jou over? Het begrip van elke persoon zal volledig verschillend zijn, ook al kunnen jullie Ascensie-reizen gelijkaardig zijn. Wanneer je deze vraag aan jezelf stelt, krijg je het inzicht dat je ziel aanwezig is om iets werkelijk te ervaren, om het volledig te ervaren, te erkennen en grondig te onderzoeken.

Wat is het waarvoor je naar de Aarde bent gekomen om te ervaren? Zie je patronen in je verleden? Iets dat je hebt geprobeerd te ontwikkelen, te leren of te belichamen, of misschien is het iets heel anders. Het is iets dat je nu pas begint te dagen. Dit is een prachtige manier om je doel op de Aarde te ontdekken en te bevorderen. Vaak zijn er vele momenten van Ascensie die belichaamd en ervaren moeten worden in jullie aardse werkelijkheid, soms is er maar één thema. Wij spreken hier over omdat er behoefte is aan een verbinding tussen jullie Ascensie-reis die zo uitgestrekt en wijds is, met jullie fysieke realiteit, die zeer aardend is.  Wanneer je dit perspectief herkent, brengt het stabiliteit. Dit betekent dat wat er ook buiten je en tot op zekere hoogte binnen je gebeurt, je in je fysieke realiteit op de Aarde en je Ascensie-reis met stabiliteit kunt bestaan. Je bent stabiel, veilig en in balans. Dit is essentieel in deze tijden waarin Ascensie snel gaat wanneer mensen transformeren op de Aarde en oude bagage, of onnodige energieën naar boven komen om losgelaten te worden. Jouw stabiliteit, jouw aarding is immens belangrijk en er zijn twee heel eenvoudige manieren om jezelf te aarden.

Het eerste is gewoon de vloer, de Aarde, de aanwezigheid van Moeder Aarde onder je te erkennen, of je nu staat, zit of ligt. Die verbinding, die aanraking met de Aarde is immens belangrijk, het is genoeg om je te aarden.  Als je staat met je voeten op de Aarde, op de grond of de aarde of het gras, voel je, erken je echt dat je aanwezig bent met de sensatie van je voeten die de Aarde raken en erop geplaatst zijn. Als je zit of ligt is het hetzelfde met je billen, rug, en je hele lichaam. Als je aanwezig bent met je lichaam en merkt dat het de Aarde raakt, creëer je een verbinding die je zal aarden.

Dit is essentieel nu op de Aarde omdat velen het contact met zichzelf en met de Aarde verliezen door de verwarring en de chaos die gecreëerd wordt.  Als je terug kunt gaan naar eenvoudige oefeningen zoals die ik zojuist heb beschreven, zal dit een enorme stabiliteit in je werkelijkheid en wezen creëren.

Het andere aspect van aarden is aanwezig zijn. Aanwezig zijn bij wat er in je gebeurt, aanwezig zijn bij wat er om je heen gebeurt en je waarneming openen door in je dag de tijd te nemen om te observeren. Je zou een rustig moment kunnen nemen en observeren. Terwijl je observeert kun je jezelf afvragen waar denkt mijn geest aan? Hoe voel ik me emotioneel? Hoe voel ik me lichamelijk? Neem dan een moment, open je ogen, en observeer je omgeving. Kijk met je ogen naar de fysieke dingen die je omringen, waar je ook bent, en voel dan in je omgeving. Vraag jezelf af wat ik kan voelen? Wat vertelt mijn intuïtie me over mijn omgeving? Het gaat er niet om antwoorden te krijgen, inspiratie op te doen of te proberen dingen op te lossen of te herstellen, het gaat er alleen maar om te observeren.

Je kunt merken dat je geest op hol slaat, je kunt merken dat je emoties opspelen, of dat je je gestrest voelt, je kunt merken dat je lichaam heel ontspannen aanvoelt of misschien op bepaalde punten gespannen is. Wanneer je je omgeving observeert, kunnen er reacties van binnenuit komen, observeer ze gewoon en dat is alles. Als je wilt, kun je dan contact maken met je hart of je ziel. Adem diep in door je neus en laat een uitdrukking van liefde uit je wezen stralen. 

Met deze twee oefeningen zul je stabieler worden op de Aarde. Het is een erkenning dat de realiteit van de Aarde bijna als een uitvergroting in je reis is en dat je hier bent om te voelen, te voelen, te erkennen, te belichamen en te aarden. Het maakt niet uit wat er buiten je gebeurt, het maakt niet uit wat er binnen in je gebeurt, dit zal je stabiliseren. Deze drie dingen, de gronding, de waarneming, en het besef dat je lichaam, je werkelijkheid je in staat stellen je hogere wezen volledig te ervaren en tot uitdrukking te brengen.

Ik, Aartsengel Metatron, ben bij jullie aanwezig om jullie te ondersteunen en jullie mogen mij alles vragen wat jullie willen, mijn energie zal jullie omringen en ondersteunen.

Ik dank jullie,

Ik ben Aartsengel Metatron

Kanaal: Natalie Glasson

vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org