zondag 10 oktober 2021

Saint Germain: Wees je bewust van de Interne Veiligheid ~ 9 oktober 2021 ~ Barbara Bessen

Saint Germain: Wees je bewust van de Interne Veiligheid

Barbara Bessen / 6 oktober 2021
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

Mijn herfstseminars zijn begonnen. Het is soms echt een uitdaging om alle hygiënebepalingen te kennen en alles te regelen. En – zonder in complottheorieën te verzanden – is het wel overduidelijk dat vele achtergronden van de zogenaamde pandemie zeer ter discussie gesteld kunnen worden. Ik heb mij in al die maanden zeer rustig gehouden. Ook omdat ik als voormalig journaliste weet hoe belangrijk het is om je goed te informeren voordat men zich een mening vormt en die naar buiten brengt. Maar het lijkt er steeds meer op dat veel informatie en daden zich niet meer laten rechtvaardigen. Soms is men werkelijk niet meer verbaasd maar echt geschokt over de manier waarop de dingen zich aan de buitenkant ontwikkelen.

Juist daarom is het zo belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. De eigen Innerlijke Bron, en als jullie willen, ook in het dagelijks leven met de andere geestelijke vrienden in verbinding te blijven. En ook om steeds weer een beetje meer van de hogere energie te verkrijgen die wij dan weer in ons lichaamssysteem opslaan. Wat wij daarvan niet kunnen gebruiken, gaat bijna automatisch naar de omringende wereld, het Veld dat wij allemaal zijn. Daardoor veranderen wij steeds datgene wat qua trillingsgetal niet meer past.

Ik wens jullie allen een mooie beginnende herfst en veel innerlijke stabiliteit. En, hoe zegt men dit ook alweer zo mooi: “Hoe meer ik weet, hoe meer ik weet dat ik niets weet!” Ik voeg daaraan toe: “Niet genoeg weet!”

Hartelijke groeten,

Barbara Bessen

Saint Germain Channeling oktober 2021
“Wees je bewust van de interne veiligheid”

In vrede zijn met jezelf, zoals het spreekwoord zegt, is een bijzondere deugd in deze tijd. Ik ben Saint Germain, beste vrienden, groeten van God. Deugd klinkt een beetje ouderwets, ik weet het. Maar het heeft een bepaald charisma. Het moedigt aan om te doen en iets doen is niet per se iets actiefs te noemen. Doen kan passief zijn. Doen is iets dat ook in stilte kan. Doen is ook gedrag, teruggetrokken zijn, gezuiverd worden en misschien ook wel een beetje “niet van deze wereld” zijn.

Het aan de buitenkant zijn – dat weet elk wezen in een menselijk lichaam, (misschien zijn jullie wel buitenaards) – en deelnemen aan het aardse leven, houdt ook in dat jullie in de dualiteit leven. En die is af en toe heel erg actief. En vaak – dat kennen jullie zeker – gaat die van de ene kant naar de andere.

Zelfs dingen die jullie als goed en aanvaardbaar zien, lijken tegenwoordig niet meer passend te zijn. Jullie staan met een voet op het sterke, dualistische, vierdimensionale gebied. Misschien hebben jullie al gemerkt dat je gedachten, jullie focussen, steeds sneller in de aardse realiteit komen. Jullie manifesteren bewust of onbewust, maar de gedachten gaan sneller dan vroeger hun weg naar de zogenaamde realiteit. Zo werkt dit bij goden! Misschien worden jullie op dit moment ook door goed en kwaad heen en weer geslingerd omdat in deze tijd van verandering  en uiterlijke sjablonen die worden geplaatst, niets meer zo is als het altijd was, nietwaar?

Jullie zekere wereld wankelt en is niet meer zo goed te pakken te krijgen. Zij onttrekt zich soms aan jullie kracht. Jullie kunnen sommige dingen niet meer bepalen, vasthouden, omvormen. Het gebeurt gewoon. Alsof iemand anders de hand in jullie leven heeft. Als je het goed bekijkt merken jullie dat jullie met velen zijn en dan is er jullie verstand en jullie persoonlijkheid, dat wat jullie IK noemen.

Dan zijn er nog vele mensen die een wereld samenstellen die samengaat met die van jullie. Men trekt altijd aan wat men (wil) leven. Maar dan worden jullie je ervan bewust dat er nog heel andere krachten, instanties, aan jullie leven deelnemen…..om dit maar heel zachtjes uit te drukken….die een voet in jullie leven hebben en zij vormen ook. Vroeger waren jullie je hiervan niet zo bewust. Nu merken jullie het! Soms valt het jullie ook op dat er nog andere wezens of krachten zijn die jullie niet kunnen zien, maar die toch – laten wij zeggen – meereizen in jullie Veld.

Er is een geestelijke leider, het zijn jullie geestelijke leiders, helpers, in deze gekke tijd van ascensie. En af en toe voelen jullie, zonder het echt te onderzoeken, dat er nog iets meereist wat niet goed te duiden is. Wat is dat? Het is steeds meer jullie Ware Zijn, het Hoger Zelf, dat bewust dichterbij jullie komt.

Jullie weten al dat dit er altijd is. Het is jullie Goddelijke Vonk die samen met jullie dit leven vanaf het begin leidt. Het stuurde jullie hier naartoe, naar dit driedimensionale gebied om samen met jullie ervaringen te verzamelen.

Nu wil het nog dichterbij komen om jullie meer in te fluisteren en het wil jullie zekerheid brengen. Het wil jullie vertellen: Alles is goed zoals het is. Wees niet onzeker over de uiterlijke omstandigheden, maak je geen zorgen om have en goed en over je leven. Wees in jezelf gecentreerd. Ik leid jou. Ik fluister jou toe wat er wanneer gedaan moet worden en wanneer niet. Hoe jullie mij horen en voelen? Ga in jezelf, sluit je ogen, ontspan je….zweef misschien in het niemandsland totdat je gedachten tot rust komen. Stel dan een vraag, een korte vraag en laat die los.

Luister hoe er een helder antwoord komt. Het komt snel. Jullie horen of voelen het. Dat ben ik, jullie Goddelijke, innerlijke Aanwezigheid. Ik spreek tegen jullie! En daarmee – jullie zijn het eigenlijk zelf – kunnen jullie je leven gestalte geven.”

Hier is jullie zekerheid. Het gaat hierbij niet om verzekeringen, pensioenen en andere aardse dingen. Het gaat om de zekerheid dat jullie goddelijk zijn, dat jullie van ver komen om hier deze ervaring te hebben en misschien ook om in deze tijd te dienen.

Jullie zijn beschermd, worden gedragen en geleid. HET draagt jullie. HET zorgt voor jullie. Jullie zullen niets tekort komen. Heb vertrouwen. Wij, degenen die zijn opgestegen, zoals jullie dit noemen, de engelscharen en de buitenaardse vrienden staan aan jullie kant om jullie te helpen, ook bij alledaagse dingen.

Wij geleiden jullie op je reis naar jezelf. Maar uiteindelijk zijn jullie degenen waarop het aankomt. Word je Goddelijk Zijn. LEEF het! Jullie zijn altijd EEN geweest. Jullie zijn het alleen vergeten. En – dit zeg ik als jullie helper, als begeleider van deze heerlijke Aarde op haar weg: De tijden lijken gestoord te zijn, chagrijnig, onverklaarbaar, dubieus en verkeerd te zijn. Bedenk dat niets toevallig gebeurt. Alles heeft zijn zin. Probeer deze zin met je Innerlijk Zelf vaste bodem te laten krijgen. Ga dan achterover zitten, luister, en ga dan je eigen, zekere weg met dat wat jullie werkelijk zijn: Het Hogere Zelf!

Saint Germain.

Büro Barbara Bessen, Großer Burstah 44, 20457 Hamburg
+49 (0) 40 37 50 32 01
info@barbara-bessen.com
www.barbara-bessen.com