vrijdag 29 oktober 2021

Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe meer licht! ~ Amy Angel Kgwedi


Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe meer licht!

“Mensen mogen nu niet bang zijn, mama, want we moeten NU onze eigen krachten laten zien en sterk zijn. Ik heb nu al veel meer kracht dan een paar maanden geleden en die krachten worden alleen groter, maar je moet er wel in durven geloven en oefenen.

Net voor je de buis in gaat en geboren wordt, laat je al je krachten achter die je terug moet proberen te leren. Je kan bijna alles terug leren.

Zo kan je met elkaar praten zonder taal, gedachten lezen, jezelf, mensen en groepen genezen, voorwerpen bewegen, auras zien, engelen zien en met hen praten, weten waar wie op welk moment zit, weten waarom je op aarde bent en zoveel meer,…

Alle gevoelige mensen krijgen meer krachten als ze zich niet laten doen door alle oude energie die er nog uit moet. Oude energie van buiten maar ook van alles binnen in de mens dat er nog uit moet (buikpijn, hartpijn,…).

Het hele slechte is al verloren, dat heb ik al gezegd, maar ze proberen nog met van alles om toch te winnen, maar het gaat hen nooit meer lukken. Ze zijn bang van het licht en weten dat het licht dichter en dichterbij komt.

We mogen het slechte niet wegduwen, maar we moeten ons licht zo hard laten schijnen dat het slechte mee opgenomen wordt in het licht. We moeten dus niet boos zijn op het slechte, ze weten het niet.

We moeten alleen denken en genieten van goede en mooie dingen en voelen hoe sterk je bent. Dan gaan mensen die het nog niet weten, zien dat we schijnen en willen ze dit ook.

We moeten hen dan helpen en we krijgen hierbij heel veel hulp als we in onze kracht durven staan. De monolieten op aarde zijn al geactiveerd en de verbindingen worden nu gelegd.
Dit voelen heel veel mensen. De mooie nieuwe wereld is zeer dichtbij. Joepie!!
Helpen jullie mee? “