maandag 26 september 2022

Zonnewezen: het proces is aan de gang ~ Kanaal: Vania Rodriguez


Zonnewezen: het proces is aan de gang

Beste broeders van deze prachtige planeet! Ik ben Animaan. Het zonnewezen.
Ik ben hier vandaag niet alleen, er is een groot teamvan zonnewezens naast mij, en op dit moment stralen we allemaal veel Liefde en veel Licht uit voor de bewoners van deze planeet. Jullie planeet wordt overspoeld, totaal overspoeld door het licht van de Centrale Zon van Alcyon. De frequenties worden sterker en sterker. Dus wat heeft het voor zin dat ieder van ons meer energie uitstraalt?

Jullie planeet is immens en het moet worden gereinigd, het moet worden opgetild. Alle energie die van Alcyon komt, wordt door jullie planeet geabsorbeerd, voor jullie eigen ascensieproces, voor de reiniging van jullie oceanen. Geen fysieke reiniging, zoals je je voorstelt, maar de reiniging van alle negativiteit die je op deze plaatsen hebt geworpen; de reiniging van uw grond, de reiniging van uw lucht.

Natuurlijk is het licht van Alcyon erg krachtig en het bereikt ook elke bewoner van deze planeet. Maar wat is meer immens? In relatie tot jou is jullie planeet onmetelijk, het is erg groot, dus al het Licht dat aankomt gaat door ieder van jullie en dringt het oppervlak van jullie planeet binnen, de hele aardkorst omhullend in een grote bal van helder Licht. Dus wanneer ieder van ons geeft zijn eigen energie af op de planeet, het is een energie die het oppervlak van de planeet niet binnendringt, het blijft aan het oppervlak en daarmee slaagt het erin om een ​​nieuwe laag licht te vormen binnen de grotere laag, maar een laag van weinig lengte omdat je niet zo lang bent.

Dus het is alsof er een grote golf van energie over het hele oppervlak van de planeet gaat en ieder mens omarmt. Dus het is belangrijk, ja, dat we dit werk doen.

We zijn zeer lichtwezens, we zijn zeer krachtige wezens, en we hoeven niet duizenden of miljoenen wezens te zijn om deze actie op jullie oppervlak te veroorzaken. Ieder van ons is in staat om een ​​heel groot stuk van het aardoppervlak van jullie planeet te bedekken. Onthoud dat je niet in de oceanen bent, je bent alleen op aarde en je bent niet overal. Dus ja, we kunnen elke bewoonde plek op deze planeet met Licht aanvallen. Niet alleen wij, er zijn veel teams uit vele plaatsen in het universum, die hier zijn voor hetzelfde doel.

En waarom voel je het resultaat van dit Licht niet? Ik zou kunnen zeggen dat het resultaat er is, dat iedereen op zijn eigen manier verandert, dat iedereen op zijn eigen manier ontwaakt. Er is niet één ontwaken, allemaal op hetzelfde niveau, sommige ontwaken sneller, andere duren langer, en dit alles is erg afhankelijk van de gewoonten en gebruiken die elk wezen op deze planeet bewandelt. Hoe meer besmet een lichaam, hoe meer besmet een hart, hoe moeilijker het ontwaken. Omdat dat wezen de geneugten en kortstondige dingen die de Derde Dimensie biedt niet loslaat.

Maar velen voelen de verandering. Velen begrijpen niet, begrijpen niet waarom ze ineens anders gaan denken. Als een warmte in de borst, een gevoel van goedheid, van liefde zonder maat die bijna niet in de borst past, en ze vragen zich af waarom ze dit voelen. Ze begrijpen het niet, ze geven geen commentaar, omdat ze bang zijn voor de mening van andere mensen, om voor gek te worden uitgemaakt, en ze kunnen zelfs een aantal niet erg prettige reacties krijgen van de mensen om hen heen.

Zoveel wezens beleven dit proces op een zeer geïsoleerde, droevige manier, zou ik zelfs zeggen, omdat ze heel graag naar de wereld zouden willen schreeuwen hoe gelukkig ze zich voelen met zoveel liefde in hun hart. Maar ze zwijgen, ze annuleren zichzelf uit angst voor wat er zou kunnen komen. We hebben veel gesproken over het "Grote Ontwaken". Dit "Grote Ontwaken" zal in feite de kennis van iedereen zijn, van dit hele proces, en dan zullen degenen die vandaag overweldigd, verdrietig en bang zijn om te schreeuwen, zich uit te spreken, naar buiten kunnen rennen en schreeuwen naar believen, zonder gek genoemd. Omdat iedereen zal weten, iedereen zal weten dat het Licht op de planeet is aangekomen, zal iedereen weten dat er geen plaats meer is voor leugens, voor slavernij, voor manipulatie.

Op deze dag zal dit allemaal eindigen, het zal eindigen omdat de waarheden naar buiten zullen komen. Maar verwacht ook niet dat alles in één keer naar buiten komt. We kunnen zeggen dat als dit zou gebeuren, het niet goed zou zijn voor de planeet, omdat het chaos zou zijn in ieders hart. Het is dus nodig dat de dingen geleidelijk komen, beetje bij beetje, zodat iedereen aan het idee went, zodat elk mens precies begrijpt wat we laten zien, zodat er geen golf van opstand is en pogingen om onze stem het zwijgen op te leggen, op een abrupte en gewelddadige manier.

Alles zal geleidelijk gebeuren. Dit was de weg die door jullie Meesters werd gevonden, door degenen die dit grote proces leiden, zodat er geen gewelddadige reactie komt, noch een rampzalige reactie in de geest van jullie allemaal. Liefde is de drijvende kracht van dit hele proces, en elke actie wordt duizenden keren getest op de tijdlijnen, zodat er zo min mogelijk reactie wordt gevonden. Het is een vermoeiende klus, van geweldige planning, maar met al het Licht dat naar deze planeet komt, wordt het met succes gedaan.

Elke stap die tot nu toe is gezet, is een overwinning geweest, een noodzakelijke stap geweest en het resultaat is precies zoals gepland. Dus alles gebeurt al. Verwacht niet dat alles tegelijk komt. De veranderingen vinden al plaats. Je weet er niets van, omdat de manipulatie het nieuws niet laat stromen, maar het gebeurt al. Sommige leiders van jullie planeet zijn niet meer wie ze waren, ze zijn al onze vertegenwoordigers, je weet het gewoon niet. Maar je zult het snel genoeg weten. Velen zullen verrast zijn, velen zullen in opstand komen, velen zullen zeggen: "Oh, ik wist het", omdat ze in hun hart voelen dat het daar geen Wezen van Licht is, het is een van de vertegenwoordigers van degenen die hier de mensheid hebben gemanipuleerd. Maar ze worden beetje bij beetje veranderd, zonder fanfare, zonder oorlogen, zonder dat iemand het merkt.

Niemand weet wie er is uitgewisseld, niemand weet wie geen vertegenwoordiger meer is. Onthoud, degenen die nog steeds aan de oppervlakte zijn, zijn geen zielen van degenen die hier kwamen. Het zijn marionetten, het zijn gemanipuleerde zielen, want de grote zielen zijn weg; er zijn er nog maar weinig over, nog steeds hier, afkomstig van de mensen die hier kwamen. De rest lijdt nog steeds onder de invloed en de manipulatie, dus ze hebben niet het vermogen om naar de ander te kijken en te beseffen dat ze veranderd zijn of niet.

Alleen de originelen hebben dit vermogen, en ze worden zeer goed geobserveerd en geleid tot wat we willen. Jullie planeet is bijna vrij en het enige dat nodig is, is de menselijke geest te veranderen. Geesten die gewend zijn aan de gebruiken en genoegens die hun werden aangeboden, en die zullen begrijpen dat ze niet voor hun eigen bestwil waren. Maar degenen die zo willen blijven, zullen de planeet verlaten.

Dit alles wat ik hier heb gezegd zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, het zal een lang proces zijn. De reiniging van de planeet zal niet snel gebeuren; reiniging waar ik over spreek, van de bewoners van de planeet die het pad van Licht niet willen volgen. Omdat de zuivering van degenen die gemanipuleerd hebben, ja, het wordt gedaan, en het zal heel snel voorbij zijn, er zullen hier geen vertegenwoordigers meer van hen zijn, ze zullen allemaal zijn verwijderd.

Dus vertrouw gewoon op het werk van het Licht. Er verschijnt niets, er gebeurt niets, zoals velen zeggen, omdat je het niet wilt zien. Want als je de waarheid wilt zien, open dan gewoon je hart en vraag: "Laat me de waarheid zien van wat er gebeurt!" En wees ervan verzekerd dat het naar ieder van jullie zal komen.