donderdag 29 september 2022

Oktober Ascentie Energieën; Verbonden Zelf


Oktober Ascentie Energieën; Verbonden Zelf

Wanneer je een Verbonden Zelf bent, worden de innerlijke en uiterlijke stroom bekrachtigd. Je verblijft in een verbonden collectief van Leven.

Uw verbinding is de verbinding van het leven.
Het zelf afstemmen op de subtiele stroom is een actie van Zijn, een diep weten van je cycli met het Leven. Je weet dat je oneindig bent, een eindige ervaring kalmeert de momenten om verleden en toekomst te overbruggen.

Het zelf afstemmen op de subtiele stroom is een actie van Zijn, een diep weten van je cycli met het Leven. Je weet dat je oneindig bent binnen een eindige ervaring, kalmeert de momenten om verleden en toekomst te overbruggen.

De kracht van verbinding
Je sterke punten worden de sterke punten van het leven, net zoals de sterke punten van het leven de jouwe worden.

Je zwakheden worden levenslessen. Net zoals de 'zwakheden' van het leven je doorbraak worden in een nieuwe richtingsverandering.
Je begint te voorzien door het bredere perspectief van het voordeel van ervaring, waardoor je de kans krijgt om barrières voor eerdere beperkingen weg te halen.

Je laat de beperkingen van het verleden los als de wijsheid van geleerde lessen. Je opent je voor de toekomst van mogelijkheden die het Leven door de Tijd stolt.
De tijd van verbinding
Je bent een mechanisme van voortzetting van het Leven. Het Verbonden Zelf, jij, bent het voertuig van bewuste creatie.

Geduld is geen last, het is een doorgang van de beweging van het leven zonder weerstand.
De weg van de minste weerstand is de weg van de zwaartekracht.
De tijd stroomt zoals je hart doet, met een openheid voor de verbinding van de liefde en de richting van het verlangen. Het Verbonden Zelf geeft Tijd om wonden te helen tot een sterkere structuur, meer begrip en nieuwe keuze.

Het Verbonden Zelf stelt het leven in staat om alle mogelijkheden te openen, manifest of niet, want de ervaring van het onbekende is binnenin bekend.

Het vertrouwen van verbinding
Het Verbonden Zelf staat het vertrouwen van het Zelf en het Leven toe om de vlinder voort te stuwen wanneer beklemming wordt gevoeld. Het is geen last, het is een kans om te versterken en te kiezen.

Het is het eren van de coconfase, het eren van de restrictiefase en het eren van de vrijheid van vliegen.

Er is Licht in alle ervaringen.
Het licht van het Zelf in de cocon, hoewel het zo donker aanvoelt als transformatie deconstrueert. Het licht van de muren die beschermen en beperken, de diepte van het licht gaat er nog steeds doorheen. Het licht van de vleugels die verandering propageren op een schaal die zo klein en groot is dat het hele leven viert.

Het is het Verbonden Zelf dat weet dat de deconstructie een fase is van wederopbouw en nieuwe verbinding voor grotere hoogten. Dit is de natuurlijke stroom van het leven.
Jij, het Verbonden Zelf, bent zijn grootste evolutie.
Eenvoudig, enkelvoud, enorm,