maandag 26 september 2022

Saint Germain: Nu is niet het moment om passief te zijn ~ James McConnell


Saint Germain: Nu is niet het moment om passief te zijn

Ik ben Saint-Germain. Ik kom om bij jullie te zijn op dit moment, aangezien jullie nu allemaal aan het werk zijn, niet meer in de driedimensionale illusie.
Ja, af en toe vind je jezelf daar, wanneer die tijden zich voordoen, wanneer je het gevoel hebt dat je verdwaald bent. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder kunt. Die tijden die komen. Dat is de oude programmering die weer naar binnen sijpelt. Maar ik zeg 'terug naar binnen sijpelen', omdat je er voorbij bent gegaan. Jullie zijn nu allemaal in de vierde dimensie. Dat moet je begrijpen.

In zekere zin ben je afgestudeerd. Je bent uit die driedimensionale illusie gekomen. De sluier is gevallen. Maar alleen als je het gelooft, alleen als je weet dat het zo is. En als je het wel gelooft, en als je weet dat het zo is, ben je nu stevig verankerd in de vierde dimensie en ga je verder naar de vijfde.

En er zijn van die momenten dat je jezelf in de vijfde dimensie bevindt, in die vijfdimensionale hogere bewustzijnsuitdrukking. Wanneer je de gelukzaligheid voelt. Wanneer je de verbinding met de natuur voelt. Als je water aanraakt en je voelt het bewustzijn in het water. Wanneer je een boom aanraakt en het bewustzijn en de levendigheid in die boom voelt - verbaasd dat hij zelfs tegen je zal praten, met je zal praten, zijn wijsheid met je zal delen! Het is er allemaal voor je als je je maar openstelt.

Open je ogen. Open je derde oog, dat dan ook je fysieke ogen opent voor het hiernamaals hier. En het staat nu allemaal voor je open als je het toestaat.

Maar het is aan ieder van jullie om te onthouden wie je bent en waarom je hier bent. Dit zijn de tijden, mijn vrienden, dat jullie hier kwamen. Je kwam hier om te zijn, om op te volgen, om de missie van je Vader uit te voeren, de missie van je Hogere God-Zelf. Je vader/moeder. Het is er allemaal voor jou. Allemaal voor het oprapen als je het toelaat. Laat jezelf gaan en wees jezelf, waar je ook bent, in welke situatie dan ook. Laat jezelf zijn wie je bent als de situatie daarom vraagt.

En schaam je niet. Word niet passief. Je bent hier niet gekomen om passief te zijn. Je bent hier niet gekomen om een ​​van de vele volgers te zijn. Je bent hier gekomen om een ​​leider te zijn. Een leider van mannen, een leider van vrouwen. Je kwam hier om het licht te verspreiden, het licht te delen, om het licht te zijn . Om het stralende licht te zijn waar anderen naar kunnen opkijken en naar toe kunnen kijken voor hulp.

En als ze naar je opkijken voor hulp, zul je ze helpen naar hun Hogere God-Zelf te leiden, zelfs als je het niet bewust doet, of als ze niet willens en wetens gaan. Maar het zal die weg van expressie openen die hen hun Hogere God-Zelf geeft en zich met hen begint te verbinden. En ze beginnen die vragen te stellen die jullie allemaal al eerder hebben gesteld. "Wat doe ik hier? Waar gaat dit allemaal over? Wie ben ik?" En wanneer ze die vragen beginnen te stellen, net zoals jullie een tijdje geleden allemaal hebben gedaan, dan begint het volledige ontwaken binnenin..

En als dat volledige ontwaken eenmaal begint, zoals je weet, is er geen weg meer terug! Zou je zelf teruggaan?! Zou je teruggaan naar die onwetende staat? Naar die staat waarin je de waarheid niet kent. Wanneer je niet zeker weet wie je bent. Zou je teruggaan als je kon? Nee! Dat zou je niet doen. Er is niemand van jullie die daarop terug zou willen komen. Omdat jullie allemaal het licht hebben gezien. Jullie hebben allemaal het licht gevoeld. Jullie hebben allemaal beseft dat jullie het licht zijn .

Dus laat je gaan. Laat jezelf zijn, en blijf onderweg genieten van de reis. Omdat het een lange reis is. Het is lang geleden dat dit punt is bereikt, en het zal ook nog lang duren voordat het zover is. Want er is geen einde. Net zoals er nooit een begin was. Je bent altijd geweest, zal altijd zijn en zeker nu op dit moment.

Dus waardeer dit moment. Waardeer het voor wat het is. En zie zeker de schoonheid in alles. Zie de waarheid in alles. Zie het licht. Voel het licht in alles. En wanneer je dat doet, opent het de expressie voor anderen om je heen. En je vibratie begint ze naar je toe te trekken. Net zoals hun hogere vibratie jou naar hen toe trekt. Soort zoekt soort. Het is allemaal een aantrekkingsproces.

En het hele ascentieproces draait helemaal om aantrekking. Het gaat allemaal om hogere bewustzijnsaantrekking. En daarom voel je je niet op je gemak in situaties met een lage trilling. Net zoals degenen met een lage trilling zich niet op hun gemak voelen in die gebieden met een hoge trilling. Dus dat is de scheiding die gaande is. Het scheiden van het kaf van het koren. En dat gaat nog wel even door.

Maar er zal nu een explosie van waarheid naar voren komen. En het zal het licht openen voor velen over de hele planeet die nog steeds werden tegengehouden in de duisternis. Binnen de duisternis in zichzelf. Het misverstand. Het wantrouwen. Dat zal allemaal verdwijnen naarmate meer en meer mensen ontwaken en beseffen wie ze zijn en waarvoor ze hier zijn, net als jullie allemaal.

Het Grote Ontwaken is nu op dit moment aan de gang! Dus maak je klaar. Maak je klaar voor de Grote Omschakeling die zich nu sterk ontwikkelt, op de achtergrond, maar nu steeds meer naar voren komt in het licht.

Ik ben Saint Germain en ik laat je nu met rust en liefde. En dat de Violette Vlam en het Grote Witte Licht in jou zich blijven uitbreiden en groeien tot immense proporties buiten jou. Zodat wanneer iemand je ooit ziet, dat zelfs voordat ze je zien, ze je licht zullen voelen . Ze zullen je hogere vibratie voelen en het zal hen naar jou toe gaan trekken, en jij naar hen.


**Kanaal: James McConnell