vrijdag 30 september 2022

Energie update 5D portaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Energie update 5D portaal

PITTIG & INTENS WEEKEND MET-CODE GEEL-ROOD AAN ZONNESTORMEN KP 4-6 EN EEN ZONNEVLAMMEN ALERT!

VEEL ACTIVATIE VAN HET HOGER HEILIG HART MET INSTROOM HOGE IJLE LUCHT DOET JE HET GEVOEL GEVEN DAT JE NIET MEER VERDER KUNT EN HET OPGEEFT=OVERGAVE VAN ONS EGO AAN HET LEVENSLICHT+WEDERGEBOORTE

OERTRAUMA'S WORDEN COLLECTIEF VRIJGEGEVEN UIT HET COLLECTIEVE VELD WAARIN DE MENSHEID AFGESCHEIDEN RAAKTE VAN DE VERBINDING MET DE KOSMISCHE HEILIGE BRON

***ZENUWACHTIGE TRILLERIGE ENERGIE-SCHOKGOLVEN DOOR ZENUWSTELSEL-SLAAPSTOORNISSEN-EXTREEM MOE-GEVOEL ONDER STROOM TE STAAN- KNETTERENDE STATISCHE ENERGIE-LOODZWAAR GEVOEL KRACHTIGE LICHTDRUKGOLVEN DOOR SCHEDEL/ WERVELKOLOM *** NIEUWE KRACHTIGE ZONNEVLAMMEN ZORGEN VOOR EEN VERHOOGDE ZONNEWINDSTROOM EN BRANDEN ALS EEN UV LASER COLLECTIEF DOOR DE PIJN HEEN OP DE HUIDPUNTEN [TRIGGERPOINTS} EN OPENEN DE PORIEN MET UITSTROOM DUISTERE ENERGIE EN ENTITEITEN IN JE AURAVELD ALS EEN ZWARE DONKERE WOLKENDEK=UITSTROOM SCHADUWENERGIE 3D EGO BREIN MET PLOTSE HITTE OPVLIEGERS ALS ZE IN JE AURAVELD GESLINGERD WORDEN*** ONRUSTIGE ZEER NERVEUZE ATMOSFEER***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT WANKEL ZIJN, DRUK OP DE MAAG, TRAGE SPIJSVERTERING, MISSELIJK***ZONNEWINDEN RAZEN ZIGZAGGEND MET >500-600km/sec DOOR ONS ZENUWSTELSEL EN VEROORZAKEN 'ZENUWSTORMEN MET DRUK OP DE NERVUS VAGUS DIE IN DE KRAMP SCHIET GEEFT OPGEJAAGD EN OPGEBLAZEN GEVOEL MET TRAGE SPIJSVERTERING"***HARTKLOPPINGEN-OVERPRIKKELD-STRESS-ONRUST-SPIERKRAMPEN-DRUKPIJNEN-BENAUWDHEID-DRUK SCHOUDERS/NEK/HOOFD/VOORHOOFD***ZWETEN*** HUIDIRRITATIE***EMOTIES***EENZAAM VERLATEN EN LEEG& HOL GEVOEL VAN BINNEN ALSOF JE GAAT STERVEN=DOOD VAN HET 3D EGO BESCHERMJAS***

***SR PIEKEN REINIGEN EN OPENEN ONZE HARTRUIMTE EN DIT OPENT DE 12 GALACTISCHE PORTALEN=12 BORSTWERVEL LICHAMEN MET UITSTROOM VAN HEEL VEEL OPGEHOOPTE EN VERVUILDE LYMFE***DRUKKEND GEVOEL ONDER HET BORSTBEEN OPENT EN ACTIVEERT DE GROTE BORSTBUIS VOL MET GESTAGNEERDE LYMFE ***NU HOOR JE DE METALEN DEELTJES LETTERLIJK DOOR EEN HOLLE BUIS RUISEN=OPENEN VAN DE BORSTBUIS =DE GROOTSTE LYMFEBUIS!!!

Het hoogfrequente genezende licht dringt diep in de kern vd cellen door en kan zeer gemene kernpijnen geven, onrust, enorme vermoeidheid, schouder, nek en hoofdpijnen, druk op de wervelkolom, skelet tussen de schouderbladen=de ascensie portalen of opvoedersportalen die je gaat overstijgen,, misselijkheid, obstipatie, zeer gevoelig darmvlies, dizzy, snel overprikkeld door alle binnenkomende pulsen=pulsen en een vol verward hoofd die er allemaal niets meer van begrijpt en bang is de controle te gaan verliezen=opstijgen boven je reptielenbrein uit en je verbinden met grotere delen van je hersenen.

Onze 12 borstwervel lichamen= borstwervels, worden nu flink geopend en gereinigd met een enorme detox van ons lymfesysteem tot gevolg. De 12 galactische genetische portalen en verbonden aan het AQUARIUS TIJDPERK.

De 12 borstwervellichamen zijn verbonden aan de 12 hemellichamen en nu de 6 planeten allemaal retrograde lopen is het dus duidelijk dat we ahw teruggaan naar het verleden om nog meer oud zeer te mogen zuiveren met licht en liefde.

Dit geeft druk op en rondom het borstbeen alsof er iets uit de diepte naar boven komt en naar buiten wil exploderen. Veel zuivering van de zijflanken van de borstkas met name de linkerkant en de linkerarm. Pijnlijke okselklieren, snel getriggert worden, immense moeheid, uitstoot van heel veel stresshormonen uit de cellen van vele levens en generaties. Ga in overgave, drink veel water, we verlaten de 3D matrix geheugen en stijgen op naar hemelse hoogten. Voor mij voelt dat aan alsof ik aan het skiën ben hoog in de ijle strakblauwe berglucht vol ijskristallen en hagelwit poedersneeuw, ver weg van alle onzuiverheden.

Symptomen;
Openen chakra 7 en temporaal kwabben= druk in de borstkas en druk op de oren, trommelvliezen, keel, sinussen, nek en achterhoofd, veel dromen, evenwichtsstoornissen, gedesoriënteerd.
Verstoorde slaap, veel dromen uit het verleden
Omhoogkomen van sterke oude emoties, snel getriggert zijn
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien.
Hartritme uit balans o.i.v de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom je borstbeen en keelgebied wat vervolgens druk geeft op de nervus vagus die in de kramp schiet waardoor je moeilijk kunt ontspannen en juist heel veel onrust en stress ervaart met een hoge benauwende ademhaling, hartkloppingen, hyper nerveus tot aan paniek=oude zelven die nu vrij komen.

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan en willen met rust gelaten worden.

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN ,SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide
en pijnlijke verkrampte benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De ROOMSPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
transformerende tijden!
MAGNESIUM OIL SPRAY = een fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***Even een losse pols en korte update, ik ben goed gecenterd middenin de onrust om me heen, krijg momenteel gigantisch veel informatie binnen, zit verder lekker in mijn eigen ruimte in overgave en DO_NO_THING en geniet van IL DIVO en mijn knuffelige LOEBAS***
Marjolein Ingrid Soulpursang