dinsdag 19 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "De Echte Gebeurtenis Waar Jullie Op Wachten" ∞ / Gechanneld door Daniel Scranton - 18 Januari 2021

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞
"De Echte Gebeurtenis Waar Jullie Op Wachten" ∞

Gechanneld door 
Daniel Scranton - 18 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben het grootste respect voor de mensheid, omdat het pad dat jullie hebben gekozen, gevuld is met meer uitdagingen dan iemand van ons zou willen overwegen om hier in de hogere sferen aan te gaan. Wij zien jullie als pioniers die bereid waren om de diepte van duisternis en wanhoop te verkennen, en dat alles met het doel om nieuwe ervaringen op te doen die zouden leiden tot de verdere uitbreiding van Bron. Nu we dat zeggen, willen we jullie eraan herinneren dat jullie Bron zijn. De Bron is geen Wezen dat buiten je bestaat; de Bron is binnen in je, en dat geldt ook voor al het andere.

We weten dat het voor jullie allemaal erg moeilijk is om de waarheid te accepteren dat zelfs een persoon of een geloof dat je veracht, binnenin je bestaat en niet van je gescheiden is. Dit betekent dat de mensheid nederigheid nodig heeft om de stap in de bewustzijnsevolutie te maken. Je kunt niet zomaar hoog boven alles op een regenboog blijven staan en op alle anderen neerkijken. Val niet in de valkuil van het denken dat je het allemaal uitgedacht hebt, dat je alles goed doet, en dat je alle juiste overtuigingen en informatie hebt. Dat zou saai zijn, je groei dwarsbomen, en een soort doodservaring zijn die niet echt bestaat.

Je stopt nooit met groeien om meer te worden van wie je werkelijk bent. Om al die dingen te kunnen doen, had je, om te kunnen bestaan, het einde van het spectrum nodig dat het verst van de Bron verwijderd was en het verst verwijderd van je ware aard als zijnde licht en liefde. Wat is er meer Bron-achtig dan het kunnen liefhebben van de duisternis en de mensen die in het donker werken? Als je echt begrijpt wat de verschuiving in bewustzijn is, dan weet je dat het niet alleen gaat om een zonneflits en drie dagen duisternis. Als je echt weet waar de verschuiving over gaat, dan weet je dat wanneer jij meer als Bron Energie wordt, de echte gebeurtenis is. En dat betekent dat je erkent dat het allemaal in je zit, zelfs degenen die je wilt veroordelen, zelfs de overtuigingen waarvan je niet kunt begrijpen dat iemand er zelfs maar aan zou kunnen denken.

Nogmaals, jullie hebben ons respect en onze bewondering, want als we beschrijven wat jullie gevraagd wordt om te doen, beseffen we wat een enorme berg dat is om te beklimmen, vooral wanneer een van de wezens die de duisternis vertegenwoordigt jou of iemand die je liefhebt, iets heeft aangedaan. Je zult zeggen dat het niet eerlijk is en dat het niet zo zou mogen zijn, maar het maakt deel uit van jullie reis om in de loop van jullie levens op aarde, een aantal echt verschrikkelijke dingen te ervaren.

De meesten van jullie hebben echt vreselijke dingen meegemaakt in vorige levens, en het is de bedoeling dat je in dit leven die trauma’s opruimt. Ook dat is geen benijdenswaardige taak om je voor in te schrijven, en nogmaals, het is moeilijk voor ons om die keuze te doorgronden. Maar jullie hebben dat wel gedaan, en we weten dat je dat deed omdat je er bent. En als je er bent, dan krijg je ook de grootst mogelijke reis. Je mag op de slinger zitten als die het licht in slingert en jou en de rest van de mensheid meeneemt naar de plek waar jullie allemaal thuishoren. Jullie worden je hogere zelf, jullie worden vijfdimensionaal, en je wist precies wat je deed toen je voor die reis koos.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.

Vertaling: Marieke