zaterdag 30 januari 2021

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 29-1 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 29-1: Er waren X-ray zonnevlammen net na middernacht en in de ochtend van een lage B-Klasse. En ook opnieuw in de avond was er een B-Klasse X-ray zonnevlam. De X-ray lichtfrequentie is nauwelijks verhoogd (Hoge A-Klasse). De symptomen zijn overgevoeligheid voor licht en zenuwstelsel kan overbelast zijn, allerlei intolleranties voor bijv. voeding maar ook andere zaken zijn mogelijk in lichte mate aan de orde met deze B-Klasse zonnevlammen.
*

Schumannresonantie activiteit
Er is Schumannresonantie actief sinds donderdag 21:00 uur. Het is een gedeeltelijke SR, met een gemiddelde intensiteit, dus niet heel erg hoog. (A1=44). Deze SR is bijna continu actief, maar had met haar intensiteit 3 pieken. Op vrijdagavond is de SR nog steeds actief. Het zijn vooral de lagere frequenties die in beweging worden gebracht. SR kan ascentiesymptomen geven van heel verschillende aard. De ervaring leert van de optelsom van alle andere activiteiten bij elkaar bepaald of de SR veel impact en ascentiesymptomen geeft. En dat is volgens mij nu wel het geval, met de B-Klasse zonnevlammetjes, de kosmische stralingsalerts, de elektronenstorm en de gaten in de corona die op de Aarde gericht staan en zonnewind in de richting van de Aarde spuwen. Hoofdpijn en heel moe zijn kunnen extra aan de orde zijn.
*

Kosmische stralingsalerts
Er waren kosmische stralingsalerts op donderdagmiddag 28-1 tussen 13:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT+1) en op vrijdag 29-1 opnieuw in de ochtend en sinds later in de middag. Symptomen zijn hartfladderen, onrust, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, duizeligheid, emotioneel onevenwichtheid.
*

Elektronenstorm
De elektronen zijn naar stormniveau gegaan op woensdag 27-1 rond 13:00 uur Europese tijd (UT+1) en zijn nog steeds op stormlevel. Dit betekent dat de elektrische energie verhoogt is en dan kun je met meer gemak verbinding krijgen met de kosmos en andere dimensies van het bestaan. En aarding is dan wat moeizamer.
*

Magnetisch veld verstoring N-Europa
Het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16 laat een licht verstoord beeld zien. In Noord-Europa op grondniveau gemeten is het magnetisch veld voor de lagere breedtegraden weer ernstig uit balans. Een verstoord magnetisch veld geeft onrust en steeds wisselende verbinding met de Aarde.
*

Magnetische verbinding Zon en Aarde
We zijn nu weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (rode stralen). (HCC) De onstabiele situatie van de afgelopen maand geeft bijna continu dezelfde symptomen zoals wanneer de Aarde de ongewone magnetische verbinding maakt met de noordpool van de Zon. Symptomen: Je kan mogelijk een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen.
*

Gaten in corona
Er zijn nu twee grote gaten in de corona van de Zon die hun plasma in de richting van de Aarde spuwen. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al uit de gaten in de corona van de Zon stromen zodra deze de Zon verlaat. Sommige horen een oorverdovend gefluit of statische ruis.
*

Op mijn website zie je de grafieken met de metingen van de satellieten met uitleg eronder en de symptomen die er bij horen, zodat je ze kan herkennen. Zaterdag zal ik in dit artikel ook nog wat extra vooruitzichten erbij plaatsen, als die aan de orde zijn. Dit is de link naar het artikel op mijn website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-vrijdag.../
*

Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com