vrijdag 29 januari 2021

Galactische Vloot Commando: Een Andere Dimensie / Kanaal: Beth Stormont – 27 Januari 2021

Galactische Vloot Commando: Een Andere Dimensie

Kanaal: Beth Stormont – 27 Januari 2021



Dierbaren, sommigen van jullie hebben zich gestoord aan het feit dat jullie veel later op de dag slapen dan jullie gewoon zijn te doen. Vanmorgen hebben we iets aan ons kanaal geuit waarover we jullie nu meer zullen vertellen.

Zie je, je slaapt niet echt als je terug in bed glipt om warm te blijven (of om wat voor reden dan ook)… en schijnbaar weer gaat slapen, en droomt.

Wat we haar vanmorgen vertelden is dat dit niet echt is wat er gebeurt, maar dat ze eigenlijk aan het dimensies hoppen is en in een andere dimensie aan het werken/ervaren is. Dat is waarom ze altijd aarzelt om haar dromen te beëindigen… (of wakker te worden en op te staan om haar typische 3D leven te beginnen.) Is dit ook het geval geweest voor jullie? We realiseren ons dat sommigen van jullie zullen resoneren met deze ervaring… en sommigen misschien niet.

Als je dit hebt ervaren, is wat er gebeurt in de ware realiteit dat je belangrijk werk doet in een andere dimensie. Sommigen van jullie doen dit al een hele lange tijd, maar niet bewust. Het bewustzijn ervan begint nu door te sijpelen naar je uiterlijke bewustzijn.

In werkelijkheid, de manier waarop jullie leven is nu noodzakelijkerwijs opgezet, jullie leven ongeveer de helft van een dag in de 3D wereld… en de andere helft in andere sferen. Al die tijd zijn jullie niet echt aan het ‘slapen’, maar het lijkt alsof jullie dat doen; het is meer een halfbewuste 3D staat. En ja, dit gebeurt ook met verschillende andere gevorderde zielen. Zoals al vele malen eerder is gezegd, is dit hele Ascensieproces een multi-dimensionale aangelegenheid.

Nog een paar feiten die kunnen helpen bij jullie acceptatie van wat er schijnbaar ‘gebeurt’ met jullie 3D leven:

Ten eerste, gebaseerd op wat wij jullie zojuist hebben uitgelegd, worden jullie niet seniel… noch wordt een normaal gezond lichaam plotseling ziekelijk. Dit zijn resultaten van (1) het bewustzijn van andere dimensies, en (2) transmutatie van het lichaam op cellulair niveau. Dit alles zal voorbijgaan wanneer het volledige multi-dimensionale bewustzijn en de voltooiing van de transmutatie van het lichaam zijn bereikt.

De duur van de voltooiing van dit alles hangt af van jullie bereidheid om de ongemakken en zorgen over deze feiten te accepteren en ermee te werken. Bijvoorbeeld, vandaag vroegen wij het kanaal om al haar dagelijkse 3D karweitjes te voltooien met de heiligheid van een ritueel alvorens deze gechannelde boodschap te ontvangen. Zij was bang om de informatie te verliezen die zij had ontvangen in haar halfbewuste staat van ontwaken. Wij verzekerden haar van het tegendeel – en met de ‘magie’ van de 7e Straal van ‘rituele magie en orde’, werd dit alles bereikt.

Het zou een vragende geest kunnen verlichten dat zodra je ontwaakt terug in de 3D wereld, het niet nodig is dat je je ook maar iets herinnert van het werk dat je in het andere rijk had gedaan. Dat regelt zichzelf op andere manieren… op manieren waarvan je je later bewust zult worden… Alles te zijner tijd. Dit is niet zoals mensen gewoonlijk wordt verteld om hun dromen te onthouden – het is anders. Dit zijn geen dromen die iets vertellen; het zijn meer dromen van ongewone ervaringen.

Het kanaal ontving en herinnerde zich inderdaad één deel van haar andere-wereld ervaring deze ochtend als een belangrijk inzicht: Het was dat zij gevaarlijk werd achtervolgd door iemand die geen invloed op haar kon hebben, omdat zij zich plotseling realiseerde dat zij als zwevend op wolken ver boven die persoon was… met andere woorden, op een hoger trillingsniveau.

Dit inzicht alleen al is van het grootste belang voor allen die mens zijn – (of als mens dienen) – in deze 3D wereld van vandaag. Op het hogere trillingsniveau kunnen jullie eenvoudigweg niet geraakt of geschaad worden door wat er gebeurt in de lagere 3D trillingswereld. Jullie hebben automatisch goddelijke bescherming door in het rijk van hogere vibraties te zijn… of het nu 4D, 5D, of hoger is.

We beseffen dat er meer vragen zouden moeten zijn als de inzichten beginnen binnen te stromen… wat gebeurt als iemands bewustzijn open en stromend is.

Wij danken jullie voor het lezen van onze boodschappen – en wij zegenen jullie terwijl jullie doorgaan op deze wonderbaarlijk-ontvouwende reis van ontdekking.

Namaste

Kanaal: Beth Stormont voor Era of Light.

Vertaling: Martien