vrijdag 29 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Hoe krijg je toegang tot al je kracht’ / Gechanneld door Daniel Scranton – Donderdag 28 Januari 202

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Hoe krijg je toegang tot al je kracht’
 

Gechanneld door Daniel Scranton – Donderdag 28 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben vele mogelijke tijdlijnen onderzocht voor de mensheid op Aarde. Wij hebben een aantal mooie toekomsten voor jullie gezien, maar de toekomst is vooral helder voor diegenen van jullie die hebben toegegeven dat je problemen hebt, dat je trauma’s hebt, dat je negatieve emoties hebt die je jezelf niet altijd toestaat te voelen. Jullie zijn degenen die begrijpen dat om te evolueren en meer te worden van wie je werkelijk bent, er een zekere mate van zelfbewustzijn, zelfreflectie en werk aan jezelf moet plaatsvinden.

Daarom zijn jullie degenen die de mensheid naar de beter-voelende toekomst leiden, door je eerst helemaal niet zo goed te voelen. Dat lijkt misschien een paradox voor je, maar het is echt zo. Je moet eerst het oude opruimen voordat je het nieuwe kunt toelaten, en in dit geval is het nieuwe waar we naar verwijzen een hogere trillingsfrequentie. We hebben het over het toelaten van upgrades, activeringen, downloads en afstemmingen, die allemaal voor jullie beschikbaar zijn. Maar je laat ze niet altijd binnen, en je kunt ze niet binnenlaten als je in ontkenning bent. Je kunt ze niet binnenlaten als je een lagere frequentie uitzendt waar je je totaal niet bewust van bent.

Om deze redenen raden wij jullie allemaal aan jezelf regelmatig te controleren. Alles wat je moet weten kun je ontdekken als je de tijd neemt om je zeven hoofdchakra’s te checken. Je zeven hoofdchakra’s zijn de plaatsen waar je het meeste voelt, voordat je die hogere trillingsfrequenties door je heen kunt voelen stromen. Daarom zeggen veel wijze mensen dat iemand die naar beneden afglijdt, eerst de bodem moet raken voordat hij weer naar boven kan krabbelen. Wanneer je de bodem bereikt, heb je geen andere optie dan te voelen wat je voelt. Je hebt geen verdedigingsmechanismen, geen afleidingen en geen dingen meer om in te vluchten, en je wordt geconfronteerd met jezelf, een persoon die je geacht wordt lief te hebben, te eren en te respecteren.

Door eerst te erkennen waar je bent, kun je je weg vinden naar waar je heen wilt. Doe jezelf dus een plezier en leef geen moment in ontkenning van wat er in je omgaat. Je doet jezelf of wie dan ook totaal geen goed door te doen alsof alles in orde is terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. En wees niet bang om de mensen om je heen te vertellen wat je doormaakt, want ze zullen je vaak verrassen met medeleven, steun en vriendelijkheid.

Er zijn vandaag veel meer empaten op Aarde dan er ooit in de hele menselijke geschiedenis zijn geweest en empathie is een superkracht. Degenen onder jullie die voelen hebben werkelijk toegang tot al je kracht, en hoe meer je voelt, hoe beter. Hoe meer je voelt, hoe eerder je kunt kiezen wat je wilt voelen in het volgende moment, en het daarop volgende, en het volgende.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke