donderdag 28 januari 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Donderdag 28 januari 2021 [Volle maan] ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Donderdag 28 januari 2021 [Volle maan]

PITTIGE KERNENERGIE EN EXTREME VERMOEIDHEID tgv DE INSTROOM VAN ZEER HOOGVIBRERENDE ENERGIE!!! Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde!

DE FENOMIALE TSUNAMI''S AAN ENERGIE van de afgelopen dagen heeft zijn hoogtepunt vandaag bereikt met een stijging van > 1miljoen x!!!!

TONNEN aan hoog geladen energiedeeltjes bereiken de aarde! We worden flink platgelegd, de golven drukken onze wervelkolom in de perfecte vorm [blauwdruk] en dat veroorzaakt heel veel pijn en spierspasmen met extreme vermoeidheid. Vooral onderaan ons reptielenbrein ter hoogte van de ruimte tussen de schouderbladen tot aan de schedelrand zijn de drukpijnen immens voelbaar.

Schumann Resonantie met uitschieters tot 46Hz en witte Schumann-vlakken [wit licht] tussen 14.00 -20..00 uur: dit geeft kernpijnen! Het gebied tussen je hart en keel wordt geopend en gezuiverd, dit kan immens veel verdriet geven en onmacht o.i.v activatie van de thymus met uitstroom van oud zeer uit de kindertijd.

Zonnestormen hadden we de afgelopen dagen met uitschieters tot KP 5. Vandaag zijn ze afgezwakt tot matig= 400-450 km/sec. Ze werken flink na omdat ons lichaam al deze energie heeft te integreren.

Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze cel geheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Velen van ons zijn nu aangekomen bij chakra 5 en 6; ze voeren ons terug naar de kern= het pure kindje van licht en liefde, de verbondenheid met het bronlicht die wij zijn kwijtgeraakt toen we gingen overleven en ons aanpasten in de 3e Dimensie, hierbij sloeg chakra 7 dicht en draaide de thymus op slot [lymfestroom stagneerde].

Deze 2 gaan nu weer open en alle gestagneerde en verstoorde energieën [lymfe en bloed detox] komen vrij.

Dit ervaar je als een loodzware en gekneusde fase vol onmacht en frustratie omdat je PLAT gelegd wordt en schoongemaakt. Deze fase is noodzakelijk om zo ons lichaam de kans te geven op te ruimen.

Ons lichaam maakt 24/7 overuren door deze grote lymfe en bloedzuivering "'ever"!

Veel oud zeer uit onze jeugd wordt losgetrild uit ons celgeheugen.
De 2 strengige DNA spiraal die zich links-en rechtsom van je wervelkolom slingert staan voor de overgeërfde DNA strengen van je vader en moeder, incl. hun onvermogen, zwakten, angsten [[karma knopen].

Dit mag nu genezen worden dankzij de instroom van dit hoogfrequente licht.

Alle diepe duistere lagen komen nu omhoog en naar de huidoppervlakte voor de stofwisseling oiv het instromende witte licht.

We worden ahw plat gelegd en opnieuw geprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht.

Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom, pijnlijke drukgolven rug en skelet, tussen de schouderbladen, totaal uitgeput zijn, extreme vermoeidheid, overprikkeld zenuwstelsel, zeer pijnlijke zenuwwortels = karmaknopen, draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, strees, enorme onrust, rillen, trillen, jeuk, verstopte bijholten, druk op voor-en achterhoofd, huiduitslag, koude vingers en tenen, voedsel en media intoleratie, snel overprikkeld zijn, shaken en beven ,hartritmestoornissen, hart overslaan tgv activatie embryonaal weefsel, benauwd, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen en mee kunnen doen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.

De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de hemelse blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken!

Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude duistere stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltcchakra=darmvlies.

De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden.

Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de niermeridiaan [weerspiegelen de psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren[= frequentie=Hz=bandbreedte=toonsoort].

De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en toonsoort en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief,bang en duaal wordt.
We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast aan afvalstoffen loslaten

.
Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.

Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3Dimensie tijdspiraal.

We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud en de genezende energie kan instromen in iedere cel.

We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele vele levens en oude zelven op uit ons systeem.

Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit!
We zijn het oude leven van druk,druk,druk, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie.

Het is de tunnel naar het licht a.h.w.
De belangrijkste zenuw in ons lichaam.
De river of light!

NEEM EXTRA RUST zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken!

DRINK VEEL WATER!.

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie!
Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, gewrichtpijnen, orgaanpijnen, wervelkolom drukpijnen en bandenpijnen.

Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem] die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie.

Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!

Marjolein Ingrid Soulpursang