donderdag 28 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ "Een Nieuwe Cassiopeiaans Alliantie voor de Mensheid" / Gechanneld door Daniel Scranton - 27 Januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
"Een Nieuwe Cassiopeiaans Alliantie voor de Mensheid"

Gechanneld door Daniel Scranton - 27 Januari 2021

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn bezig ideeën uit te wisselen met een niet-fysiek collectief van Cassiopeians, en deze uitwisseling tussen ons en de Cassiopeians gaat er helemaal over hoe we jullie zover kunnen krijgen om meer in je hart te leven dan jullie op dit moment doen. De Cassiopeianen weten alles over hartgerichtheid omdat het thema van hun sterrensysteem liefde is, net zoals het thema van ons sterrensysteem spiritualiteit is, en het thema van jullie systeem gaat helemaal over emotie.

We werken samen met de Cassiopeianen aan een strategie om nieuwe manieren te vinden om de harten van alle mensen op Aarde te openen. Het is onze wens dat jullie allemaal vanuit je hart spreken, met je hart denken, met je hart leiding geven, en je leven leiden volgens de wens van je hart. Wanneer jullie in staat zijn deze dingen te doen, zullen jullie dichter bij je ware zelf zijn, wat Bronenergie is. En Bronenergie is natuurlijk onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is geen concept wat je kunt overwegen; het is geen denkbeeld. Het is iets dat je bent, maar dat je jezelf niet altijd toestaat te zijn.

Meestal staat jullie verstand in de weg, en daarom bespreken we met dit prachtige Cassiopeiaanse collectief de mogelijkheden die er zijn om jullie allemaal in je hart te brengen op een manier die het ook jullie beslissing maakt om dat te doen. Wij zijn hier niet om jullie te dwingen te evolueren en je hogere zelf te worden, maar wij zijn hier om jullie aan te moedigen dat te doen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jullie voor jezelf te laten beslissen dat jullie de onvoorwaardelijke liefde willen zijn die jullie echt ook zijn.

Wij vertellen jullie altijd over de energieën die wij sturen en de portalen die wij openen, maar deze keer weten wij dat deze Cassiopeiaanse Alliantie dat wij hebben gevormd in iets veel groters zal resulteren, misschien wel een in enorme golf van energie die jullie allen op precies de juiste manier raakt. Er zijn op dit moment genoeg mogelijkheden op jullie wereld om voor liefde te kiezen, om je hart boven je verstand te plaatsen, en mededogen boven veroordeling. Maar jullie zouden wel wat meer aanmoediging in die richting kunnen gebruiken.

Wij leren heel wat van onze vrienden, de Cassiopeianen, en wij weten dat zij ook baat hebben bij onze gesprekken. Waar het op neerkomt, en waar we in deze discussies steeds op terugkomen, is dat we weten wie jullie werkelijk zijn. En we weten dat jullie voor de liefde zullen kiezen. We willen alleen deel uitmaken van het proces om die keuzes mogelijk te maken en eerlijk gezegd is dat ook onze overeenkomst met jullie. Het is een overeenkomst waar we keer op keer op terugkomen wanneer we jullie ontmoeten als individuen in het astrale vlak, maar het is ook een overeenkomst die we al hadden voordat dit alles begon.

Zo lang kennen we elkaar al, en toch zijn we geëvolueerd, en jullie allemaal ook. En daarom weten we niet altijd precies wat we moeten doen, en zoeken we hulp. We zoeken samenwerking, omdat we weten dat meerdere perspectieven altijd welkom zijn wanneer je te maken hebt met een onderwerp dat zo groots is als de ascensie van alle wezens in ons prachtige universum.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie."

Vertaling: Marieke