zaterdag 30 januari 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De Wil Van De Bron’ / Gechanneld door Daniel Scranton – 30 Januari 2021

 De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘De Wil Van De Bron’ 

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij geven onze wil, onszelf en onze verlangens op ten gunste van de universele verschuiving in bewustzijn die wij allen samen ervaren. Met andere woorden, we hebben onszelf overgegeven aan de wil van de Bron. Omdat we nu zijn waar we zijn, hebben we ontdekt dat de wil van de Bron beter voor ons voelt dan wanneer we zouden hebben geprobeerd onze eigen agenda’s te vervullen en te verwezenlijken.

We hebben gemerkt dat het meegaan met de stroom van de wil van Bron perfect bij onze verlangens aansluit. Soms merken we dat de wil van Bron ons leidt naar iets waarvan we niet eens wisten dat we het wensten, maar als we op die bestemming aankomen, herkennen we zeker dat we dit voor onszelf hebben gecreëerd. Dit heeft ons doen beseffen dat elk idee, elke notie van afgescheiden zijn van Bron of van ’slechts’ een aspect van Bron, pure fictie is. Het is fantasie; het is alleen echt in de verbeelding van degene die aanneemt dat hij niet de hele tijd Bron is.

Dus ja, als je zegt dat je je overgeeft aan de wil van de Bron, kan dat een klap zijn voor je ego. Je ego is immers ontworpen om je te laten ervaren dat je afgescheiden bent van Bron en van alle anderen. Je moet dus niet verwachten dat je ego erg blij zal zijn met je verlangen om mee te stromen met de wil van Bron. Zodra je erkent dat je Bron bent, wordt het een stuk gemakkelijker, want dan weet je dat de wil van Bron jouw wil is. Het is jouw wil op het hoogst mogelijke niveau van bewustzijn.

Jullie zijn er om te helpen bij de verschuiving in bewustzijn, zoals jullie het zelf ervaren, en dat is een heel groot doel in je leven. Daarmee vervul je in feite het diepste verlangen van de Bron. We willen graag dat je die afstemming voelt, zodat je je bewust bent dat de reis naar de vijfde dimensie hierin is opgenomen. Jullie hogere zelf neemt je mee in dit proces, zoals jullie je hogere zelf in jullie proces opnemen.

Dit tot een bewuste evolutie en een bewuste reis maken was altijd al jouw doel als lid van het ontwaakte collectief. En nu je je bewust bent van de waarheid dat je Bron bent, maak je de reis zoveel gemakkelijker, zoveel sneller en voelt het zoveel beter dan wanneer je het helemaal alleen zou moeten doen. Laat los en voeg je bij ons in onze overgave. En we beloven je dat je niet teleurgesteld zult worden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

https://danielscranton.com/

Vertaling: Marieke