zaterdag 11 november 2023

Voor Degenen Die “Nieuw” Zijn ~ 11 november 2023 ~ Nicky Hamid

Voor Degenen Die “Nieuw” Zijn

Door: Nicky Hamid – 10 november 2023

Dit soort woorden hoor ik vaak.

“Ik ben nieuw op dit pad van ascensie. Ik hoor mensen praten over lichtwerkers en het werken met de kundalini en de pijnappelklier en spirituele gidsen……etc, etc, etc. Ik doe nu al een tijdje activaties en verschillende oefeningen, maar ik heb gewoon het gevoel alsof er iets ontbreekt.”

Ja, er is zoveel ‘daar buiten’ dat het erg verwarrend en ontmoedigend kan worden.

1. Weet ten eerste dat je, omdat je ervoor hebt gekozen een Shift in jezelf te maken, op koers bent en hier en nu op de juiste plek bent. Je bent niet alleen maar ontwaakt, JIJ BENT WAKKER.

Alleen al jouw bewuste intentie uit vrije wil is genoeg om een enorme hoeveelheid steun naar je toe te trekken.

2. Alles wat je nodig hebt, komt naar je toe. Het is al aanwezig in jou. Als iets je in de war brengt of je het gevoel geeft dat je niet in het middelpunt staat, dan is dit op dit moment niets voor jouw.

Blijf gewoon open en kies wat bij je resoneert, wat je een beter gevoel geeft van wie je bent en wat goed voor je voelt. Zet al het andere opzij.

3. De waarheid is altijd heel eenvoudig. Kijk wat er voor je ligt en geniet van wat past. Je bent Wakker, maar je bent je er niet altijd van bewust dat je Wakker bent. Het gaat allemaal om het HERINNEREN van binnenuit en het vervolgens Beseffen dat het is wie je al bent dat je je Herinnert.

4. Er is de wet van je eigen ascensie, en het pad is uniek voor jou. En je kunt niets missen. VERTROUW en HEB LIEF, heb lief en vertrouw op je kostbare zelf, de ZIEL DIE JE BENT.

5. Als dagelijkse oefening VIND JE STILTE en sta jezelf toe om thuis te zijn in een “leegte” van niets te doen, en je zult merken dat je Liefde naar boven komt.

6. Verlichting komt niet in een verblindende flits. Het komt in de EENVOUDIGE DAGELIJKSE MOMENTEN VAN VREDE EN VREUGDE en in de prachtige subtiele gevoelens van de ‘verschuivingen’ in jou. Jij bent de onderscheider van wat jou een goed, heel, liefdevol en stralend gevoel geeft. Wat ervoor zorgt dat jij die glimlach van binnen voelt.

7. Er ontbreekt niets omdat het niet “daar buiten” is, of in een schema, groep of leraar. Al deze dingen fungeren als herinnering, of niet. En je krijgt onmiddellijke gevoelens, nietwaar?

Ga af op dit “INNERLIJKE WETEN”, vertrouw erop en het ontbrekende wordt gevuld. Dag na dag, stap voor stap.

8. Jouw ‘hogere ZELF’ weet wat het beste voor je is en het Universum brengt je dat dagelijks. Je hebt het diep van binnen gevraagd en dus ontvang je precies wat je nodig hebt om ALLES IN JOU OPEN TE MAKEN.

9. Weet dat JIJ VLEESGEWORDEN LIEFDE bent en elke kans die voor je ligt is een kans om dit dieper en breder te leren kennen.

10. BOVENAL gaat het erom dat jij een sterkere, vollere verbinding maakt met je diepste innerlijke gevoelens en een be uste intentie hebt om in contact te komen met Jouw Diepe, Hoogste en Eeuwige Bron, hoe jij dat ook het gemakkelijkst kunt bedenken.

Ik geloof zo in jou.

Ik hou zo van je

********************

DEEL DIT AUB met degenen die je kent die “nieuw” zijn (als het ware) en in de war raken en vragen stellen. Voel je vrij om het te kopiëren en te wijzigen op elke manier die jij geschikt acht. Zolang het maar het teken van je eigen Ziele Lied laat zien.

Nicky Hamid

Vertaling: wakkeremensen.org