zaterdag 11 november 2023

Engelenpoort 11/11


Vandaag een engelenpoort 11/11, dat is een krachtige energie. Dagen van te voren al te voelen en die invloed gaat nog lange tijd door. Wij zitten in een krachtige periode van de transformaties en ons lichaam maakt overuren. (zie hieronder het gekopieerde deel)

==========

De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het kristallijnen lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep= de groeipijnen! We gaan razendsnel door al deze lagen heen en worden schoongespoeld door kristalheldere plasmagolven middels het cranio sacrale ritme. Geven krachtige doordrukkende torsiegolven met groeipijnen.
Zeer infuserende frequentiestijgingen, het licht wordt steeds feller voor ons en ons hele lichaam wordt overspoeld en doordrenkt met dit zuiverende kristallijnen licht [geladen neutrale energiedeeltjes en energiegolven=ionen die zich via je kruin verbinden met je hersenvloeistof= je lichtwezen], het activeert onze blauwdruk en alles wat ons niet langer dient uit 3D wordt eruit gespoeld en eruit geperst dwars door de celwanden heen, deze oude 3d energie komt dan in ons bioplasma terecht oftewel ons levenswater als een schaduwenergie in de vorm van een negatieve en duistere gedachtenvorm= dode energie waar geen stofwisseling meer plaats vindt en opgeruimd dient te worden via onze organen om ons lichaam te verlaten [toxinen, chemicaliën].

Ons lichaam went geleidelijk eraan deze energiegolven te hanteren.
Het Kristal lichaam houdt geen giffen vast maar laat toe dat alles erdoor passeert. In feite is de eigenlijke truc van Kristal zijn gewoon toe te laten dat alles erdoor passeert en aan niets vast te houden. De uiteindelijke staat van afscheiding. Maar in dit stadium moet het lichaam jaren van “giftige” afvalstoffen loslaten, of het fysiek, emotioneel of mentaal is. Het loslaten gaat altijd via het fysiek lichaam dat symptomen geeft zoals intense moeheid, spier- en gewrichtspijn, speciaal in de heupen en knieën, hoofdpijn, speciaal aan de basis van de schedel, en nek en schouderpijn. Heel veel zuren en co2 ophopingen die spanning=stress geven komen juist nu vrij uit de cellen o.i.v de instroom van het hoogfrequente licht.
Duizeligheid en “zweverigheid”. Dit komt omdat je in een “hogere” staat van bewustzijn bent. Je moet eraan wennen op dit niveau te zijn en tegelijkertijd geaard te blijven. (Gedeelte van Marjolein Ingrid Soulpursang )