zondag 12 november 2023

SAUL: Jullie Intentie Is Zowel Enorm Effectief Als Enorm KRACHTIG! ~ 12 november 2023 ~ John Smallman

SAUL: Jullie Intentie Is Zowel Enorm Effectief Als Enorm KRACHTIG!

Kanaal: John Smallman– 10 November 2023

Sta stevig in je weten dat Gods Wil altijd wordt bereikt, en in het weten dat Zijn Wil voor de mensheid is dat jullie erkennen dat jullie allemaal eeuwig Eén zijn met Hem, in een staat van verwondering en verrukking. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om je angstige greep op de schijnbare werkelijkheid van lijden, pijn en dood los te laten en het gevoel van angst waar jullie ego’s op gedijen op te lossen en te verdrijven. Jullie ontwaken is goddelijk verzekerd en kan niet worden uitgesteld of verhinderd omdat dat niet Gods Wil is en nooit Gods Wil zou kunnen zijn. Je ontwaken is Haar Wil, en het is dichtbij, dus vertrouw volledig op Haar en blijf je intentie om alleen liefdevol te zijn instellen en resetten, wat er zich ook voordoet in je dagelijkse leven of in de wereld om je heen, wetend, zoals je zeer zeker weet in het diepst van je wezen, dat je intentie, omdat die volledig is afgestemd op de wil van God, zowel enorm effectief als enorm KRACHTIG is!

Jullie zijn momenteel geïncarneerd, door jullie eigen meest liefdevolle en genereuze vrije wilskeuzes, om machtig te assisteren in het ontwakingsproces voor jezelf en voor al diegenen wiens staat van onwerkelijk geheugenverlies hen nog steeds lijkt af te sluiten van enig bewustzijn van de diepe innerlijke potentie van hun liefde voor God en van Haar voor hen. Ontwaken is de goddelijke bestemming van de mensheid en het ligt op schema, precies zoals goddelijk gepland. Jullie zijn nu allemaal aan het ontwaken, ook al lijkt het jullie misschien dat het lang duurt, vooral als je een sterk gevoel van ongeduld voelt. Daarom, gewoon ZIJN . … dat is alles wat van je gevraagd wordt, en sta jezelf toe te weten dat er goddelijk voor alles gezorgd wordt, want dat is de Werkelijkheid.

In de materiële wereld die jullie als mensen in vorm ervaren, kan de tijd, wanneer je wacht op de komst van een toekomstige gebeurtenis waar naar je met groot enthousiasme uitkijkt, eindeloos aanvoelen, en als iets waarvan je bang bent op handen lijkt te zijn en onvermijdelijk lijkt, lijkt de tijd veel sneller te stromen. Als je jezelf echter gewoon kunt toestaan om te zijn, zonder verwachtingen, en het leven kunt toestaan om zich eenvoudigweg te ontvouwen, waarbij je met liefde aanvaardt wat zich aandient, wetend dat het altijd voor je hoogste goed is, zul je merken dat je veel meer in vrede bent, en daar door in staat om erop te vertrouwen dat Gods Wil zich ook prachtig ontvouwt, precies zoals Zij het wil, want dat doet het altijd. Haar bedoeling is altijd jullie volledige vrede en geluk. Ontspan je in je heilige innerlijke heiligdommen wanneer je een rustig moment hebt gedurende je dag en sta je liefhebbende Moeder toe en nodig haar uit om je te vullen met Haar vrede en vertrouwen, zodat je er weer aan herinnerd wordt dat alles echt goed is.

Alles IS werkelijk goed, want dat is de goddelijke Wil van Moeder/Vader/God in elk moment. Vaak lijkt dat niet het geval te zijn omdat jullie menselijk perspectief extreem beperkt is, terwijl God elk moment ziet, voor ogen heeft en liefdevol aanvaardt, wetend dat alles perfect stroomt voor ieder van jullie terwijl jullie gewillig en op de meest prachtige manier de paden volgen die jullie zo perfect hebben ontworpen, met Haar begeleiding, voor dit menselijk leven voordat jullie incarneerden. Ik wil jullie er nogmaals aan herinneren dat er geen ongelukken bestaan, alles heeft een goddelijk doel, ook al is het vaak niet duidelijk voor jullie. De meesten van jullie hebben, als je terugkijkt op je leven in vorm, duidelijke herinneringen aan gebeurtenissen die plaatsvonden en die je onaangenaam of boos maakten, en toch, als je terugkijkt, weet je nu dat het waardevolle leerervaringen waren, ervaringen die je waarschijnlijk niet zou willen herhalen, maar waarvan je je nu, achteraf gezien, realiseert dat ze van nut waren, zelfs van groot nut.

Waar je nu bent, gewoon jezelf zijn, is precies waar je bedoeld bent te zijn, omdat het is waar je ervoor gekozen hebt te zijn. Jullie hebben een vrije wil en hebben die altijd gehad, daarom zijn jullie altijd precies waar je gekozen hebt om te zijn, zelfs als je het praktisch onmogelijk vindt om te geloven dat je zo’n keuze hebt kunnen maken. Dus als er twijfels opkomen, en dat doen ze vaak, vraag dan om hulp! Hier in de niet-fysieke rijken zijn we altijd beschikbaar en we reageren onmiddellijk als je een beroep op ons doet. Wij zijn jullie liefdevolle ondersteuningsteam dat, voordat jullie incarneerden, een overeenkomst met jullie sloot om over jullie te waken tijdens jullie mensenlevens en ondersteuning te bieden wanneer jullie een beroep op ons zouden doen. We houden zielsveel van jullie allemaal en eren jullie enorm voor de moed die jullie hebben getoond door te incarneren om te helpen bij het collectieve ontwakingsproces. Hoe alleen of verlaten je je ook voelt, je bent NOOIT alleen, kunt nooit alleen zijn omdat er geen afscheiding is, er is alleen en eeuwig Eenheid met je liefdevolle Bron, Moeder/Vader/God.

Dus, als je klaar bent met het lezen of luisteren naar deze boodschap, een boodschap om je op te beuren, te inspireren, te troosten en je eraan te herinneren hoe geliefd je bent in elk moment van je eeuwige bestaan, sta jezelf dan toe om jezelf te kennen en volledig te accepteren als de goddelijke en geliefde kinderen van God die jullie allemaal zijn, en laat alle gevoelens van onwaardigheid los waaraan je je misschien vastklampt, door schuld of schaamte, van Gods oneindige en onveranderlijke liefde voor jou. Wat je ook denkt dat je gedaan hebt dat een zondige oneerbiediging van God had kunnen zijn of was, weet dat God weet dat je op elk moment altijd je best doet. Falen om God te behagen is onmogelijk, simpelweg omdat je je vrije wil hebt gebruikt – vrijelijk door God gegeven – om het leven als mens in vorm te ervaren, en als mens in vorm zijn je kennis, intellectuele vermogens en vermogen om totaal liefdevol te zijn ernstig beperkt door je menselijke vorm en de materiële omgeving waarin je het leven ervaart, een leven dat ook – blijkbaar – ernstig beperkt is door de beperkingen van je lichamen. Jullie werken allemaal binnen een staat van beperking – iets dat in waarheid volkomen onwerkelijk is – om Moeder/Vader/God opnieuw te leren kennen als het prachtige oneindig machtige en oneindig liefdevolle goddelijke Wezen dat Ze eeuwig is, en Wie jullie heel tijdelijk vergeten zijn in jullie menselijke gevoel van desoriëntatie:

JE KOOS ERVOOR OM NU ALS MENS TE INCARNEREN, WETENDE DAT JE ZOU VERGETEN WIE JE WERKELIJK BENT, TERWIJL JE OOK WIST DAT GOD JE IN HAAR ONEINDIGE LIEFDE EN WIJSHEID ZOU HELPEN OM JE HAAR TE HERINNEREN, EN WETENDE DAT JOUW AANWEZIGHEID OP AARDE IN DEZE TIJD VAN ENORME VERANDERING EN VERWARRING OOK ANDEREN MACHTIG ZOU HELPEN OM TE ONTWAKEN IN HET WETEN VAN ZICHZELF ALS OOK EEUWIG ÉÉN MET GOD.

Het ga jullie goed, WEET dat jullie eeuwig en oneindig geliefd zijn door jullie hemelse Vader, en ontspan je in het volledig vertrouwen op Haar terwijl jullie je vol vreugde voorbereiden op jullie aanstaande ontwaken.

Met heel veel liefde, Saul.

Vertaling: wakkeremensen.org