dinsdag 14 november 2023

Nummers decoderen: wat het universum je vertelt! ~ 13 november 2023

Nummers decoderen: wat het universum je vertelt!

Door: DNA AWAKENING – 11 November 2023

Is het mogelijk dat je een levenslang patroon hebt ervaren van het tegenkomen van specifieke nummers? Die willekeurige cijfers die je overal ziet, van de digitale klok van de magnetron tot de kosten van je ochtendkoffie. Die cijfers zien er misschien uit alsof ze willekeurig zijn gekozen, maar wat als ik je zou vertellen dat ze feitelijk deel uitmaken van een enorme kosmische code? Je zou kunnen zeggen dat we ingebed zijn in een numerieke lichtmatrix. Dit zijn niet alleen cijfers; het zijn berichten uit een andere dimensie, gecodeerd in symbolische vorm.

In deze blogpost zullen we het etherische rijk van engelachtige getallen en numerieke synchroniciteiten verkennen. We zullen het intrigerende idee onderzoeken dat deze cijfers een venster zijn op een dieper begrip van ons bestaan en het universum. Ik zal ook mijn eigen visie op dit fenomeen delen, op basis van mijn diepgaande zoektocht op internet en de kennis die ik heb verzameld over dit fascinerende onderwerp.

De kosmische code van engelengetallen

Het idee om in een numerieke lichtmatrix te leven is een buitengewoon concept en daagt ons conventionele begrip van de werkelijkheid uit. Het suggereert dat het universum niet zomaar een willekeurige verzameling materie en energie is, maar een verfijnd wiskundig meesterwerk. Dit standpunt stelt dat numerieke systemen alles over ons beheersen, inclusief de grootte van ons lichaam, hoe we licht waarnemen en ontbinden, en onze hele ervaring.

Wanneer we aandacht gaan besteden aan deze getallen – die zich herhalende reeksen zoals 111, 222, 333, enzovoort – beginnen we een patroon te zien ontstaan. Het zijn niet louter toevalligheden; het zijn symbolen die bedoeld zijn om ons te leiden en inzicht te bieden in de onderliggende structuur van het bestaan.

De aard van synchroniciteiten

Synchroniciteiten lijken een beetje op kosmische knipoogjes, zachte duwtjes vanuit het universum om aandacht te schenken aan de subtiele onderlinge verbondenheid van alles. Deze synchronistische getallen zijn als verborgen broodkruimels die ons op een pad van zelfontdekking en begrip leiden. Ze leggen een klein stukje bloot van wat er achter de sluier van onze realiteit gebeurt.

In mijn zoektocht om dit fenomeen te begrijpen, ben ik talloze verhalen tegen gekomen van individuen die getuige zijn geweest van dergelijke synchroniciteiten. Van het benzinestation waar de totale rekening $ 4,44 bedraagt tot de prijs van kaarsen in een willekeurige Walmart van $ 4,44: deze cijfers zijn overal aanwezig. Wat intrigerend is, is dat deze gebeurtenissen niet beperkt zijn tot een specifieke tijd of plaats; ze manifesteren zich over verschillende tijdzones en locaties heen, alsof ze de grenzen van ruimte en tijd overstijgen.

Engelnummers en afmetingen

Om de volledige reikwijdte van dit concept te begrijpen, moeten we het idee van hogere dimensies onderzoeken. Het is fascinerend om te bedenken dat deze getallen, vaak ‘engelen’ genoemd, lichthoeken uit hogere dimensies kunnen zijn. In sommige oude teksten worden deze lichthoeken afgebeeld als boodschappers of gidsen. Er wordt gezegd dat deze wezens berichten vanuit een enkele, multidimensionale bron naar onze driedimensionale realiteit, waarin wij leven, overbrengen.

Beschouw deze getallen als frequenties die het universele bewustzijn uitzendt als radiosignalen. Ieder van ons, als individu, beschikt over het vermogen om af te stemmen op een specifieke numerieke frequentie uit deze bron. Hoewel we allemaal deel uitmaken van het geheel, behouden we ook onze unieke individualiteit. Het lijkt op het afstemmen op een radiostation en het decoderen van de verzonden informatie.

Een wiskundig universum

Een van de meest intrigerende aspecten van deze theorie is het idee dat ons universum fundamenteel wiskundig is. Het lijkt erop dat getallen de taal van de kosmos zijn. Van de precieze banen van planeten tot de gulden snede in de natuur: wiskunde doordringt elk facet van ons bestaan. Het is alsof het universum een grote vergelijking is die wacht om opgelost te worden.

Terwijl mensen zich bewust worden van dit idee, beginnen ze de synchroniciteiten te herkennen die zich al millennia om hen heen voordoen. Door de geschiedenis heen zijn deze patronen aanwezig geweest, maar pas de laatste tijd zijn we er aandacht aan gaan besteden. We erkennen nu dat we in een wiskundig bestuurde wereld leven, of een numerieke lichtmatrix.

Mijn persoonlijke reis met engelnummers

Voor mij is de verbinding met deze getallen zeer persoonlijk. Ik ben geboren op 4 september en mijn meestergetal is 44, een krachtig getal op zichzelf. Maar het was een toevallige ontmoeting met een nummeroloog in de bergen van Jamaica die mijn ogen echt opende voor de betekenis van deze getallen.

Deze nummeroloog, die geen voorkennis van mij had, ontdekte details over mijn leven en karakter uitsluitend op basis van mijn naam en de numerieke code ervan. Hij onthulde dat ik een gat in mijn hart had, een feit dat alleen ik wist vanwege een hartgeruis. Hij besprak mijn kinderen, mijn bedrijven en mijn multitaskingvaardigheden. Het was griezelig hoe nauwkeurig hij was.

Sinds die openbaring ben ik veel meer aandacht gaan besteden aan het getal 4. De synchroniciteiten zijn een constante aanwezigheid in mijn leven geworden. Ik zie er overal 444, van de totalen van tankstations tot de prijs van producten in een winkel. Het is alsof het universum me voortdurend herinnert aan de betekenis van dit getal.

De kracht van zelfreflectie

De schoonheid van deze synchroniciteiten ligt niet alleen in het herkennen ervan, maar ook in het gebruik ervan als instrument voor zelfreflectie. Als ik het getal 444 zie, doe ik dat niet alleen maar af als toeval. In plaats daarvan neem ik even de tijd om te pauzeren en na te denken over mijn huidige situatie. Deze praktijk heeft diepgaande veranderingen in mijn leven teweeggebracht.

Op dat moment van pauze vind ik vaak een herinnering die ik vergeten was, een kans om iemand te helpen, of het besef dat een beslissing die ik op dat moment neem een aanzienlijke impact kan hebben. Het is een praktijk die zelfbewustzijn en mindfulness stimuleert. Zelfs als er geen direct verband bestaat tussen het getal en de situatie, kan de daad van zelfreflectie leiden tot persoonlijke groei en verlichting.

De mystiek van nummer 9

Naast het getal 4 is er het mystieke getal 9. In de wiskunde neemt 9 een speciale plaats in. Het is het laatste cijfer in de numerologie, en de aanwezigheid ervan betekent vaak de afsluiting van een hoofdstuk en het begin van een nieuwe reis. Het idee van cycli en een nieuw begin is diep verankerd in de symboliek van dit getal.

Interessant genoeg heeft het getal 9 niet alleen in de wiskunde betekenis. In de astrofysica draait ons zonnestelsel rond de Melkweg, terwijl het daarbij op en neer golft. Deze golvingen vertegenwoordigen een enorme afstand. Onlangs heeft ons zonnestelsel een uitlijning bereikt met het superzware zwarte gat in het centrum van de Melkweg. Deze afstemming heeft een diepgaand effect op onze planeet en op ons als individu.

Energetische deeltjes die door het superzware zwarte gat worden uitgezonden, hebben ons bereikt, zijn doorgedrongen in de vaste materie en hebben ons DNA en bewustzijn beïnvloed. Het is alsof we kosmische downloads ontvangen, die leiden tot veranderingen in onze biologie en de manier waarop we de wereld waarnemen. Deze afstemming betekent een overgang, het einde van de ene cyclus en het begin van een andere.

Een verschuiving in het menselijk bewustzijn

Deze afstemming met het superzware zwarte gat en de prevalentie van getallen en synchroniciteiten is geen toeval. Het maakt deel uit van een grotere verschuiving in het menselijk bewustzijn. Het is een teken dat we ons losmaken van de grenzen van oude geloofssystemen en op zoek zijn naar een dieper begrip van ons bestaan.

Naarmate we ons meer bewust worden van deze synchroniciteiten, worden we aangemoedigd om meer vragen te stellen en spirituele verlichting te zoeken. Het is alsof het universum ons uitnodigt om de mysteries te onderzoeken die in het volle zicht verborgen zijn gebleven. De Maya’s spraken in hun oude wijsheid over deze overgang naar een nieuwe cyclus. Het is niet het einde van de wereld, zoals sommigen in het verleden misschien vreesden, maar het einde van een oude manier van denken, een kans om aan een nieuwe reis van zelfontdekking en een diepere verbinding met het universum te beginnen.

De betekenis van 144.000

Een terugkerend getal dat de nieuwsgierigheid van velen heeft gewekt, is 144.000. Dit aantal komt voor in verschillende culturen en religies, van de vermeende 144.000 dekstenen van de Grote Piramide tot de overtuiging dat slechts 144.000 individuen het paradijs zullen bereiken. De aanwezigheid ervan in diverse contexten door de geschiedenis heen roept vragen op over de diepgaande betekenis ervan.

Sommige religies geloven bijvoorbeeld dat slechts 144.000 uitverkorenen verlossing zullen vinden. In de bijbelteksten wordt het geassocieerd met de komst van engelen die Jezus vergezellen bij zijn terugkeer. De loutere herhaling van dit aantal in verschillende contexten vraagt onze aandacht. Zou het de sleutel kunnen zijn tot een verborgen waarheid over ons bestaan?

De Smaragden Tafelen en de Grote Piramide

De mysterieuze Grote Piramide, vaak toegeschreven aan de oude Egyptenaren, heeft historici en geleerden al lang gefascineerd. Het oudste verslag van de constructie ervan is echter te vinden in The Emerald Tablets, een tekst die ongeveer 36.000 tot 38.000 jaar oud is. Volgens de tabletten bouwde Thoth, een Atlantische priester-koning die regeerde over het land dat nu bekend staat als Egypte, de Grote Piramide om de krachten van de aarde na te bootsen.

Wat bijzonder intrigerend is, is dat Thoth 144.000 dekstenen in de Grote Piramide heeft verwerkt, een cijfer dat we meerdere keren zijn tegengekomen. Dit leidt tot de vraag waarom dit aantal zo diep verankerd is in onze geschiedenis. Zou het een boodschap kunnen zijn van een oude beschaving, die zinspeelt op kennis die ons begrip te boven gaat?

De kosmische impact op ons DNA

De uitlijning van ons zonnestelsel met het superzware zwarte gat in het centrum van de Melkweg roept nog fascinerendere vragen op. Deze kosmische gebeurtenis heeft een directe impact op ons DNA en bewustzijn, omdat energetische deeltjes uit het zwarte gat een interactie aangaan met onze biologie.

In het grote geheel vertegenwoordigt deze afstemming een overgang naar een nieuwe cyclus. Het is niet alleen een fysiek fenomeen; het is een kosmische dans die resoneert met de mystieke wereld van getallen en synchroniciteiten. Terwijl we deze kosmische downloads ontvangen, verschuift ons begrip van de werkelijkheid en breidt ons bewustzijn zich uit.

Het belang van aandacht besteden

Wat deze synchroniciteiten ons leren is het belang van aandacht besteden. In de drukte van ons dagelijks leven is het gemakkelijk om de subtiele boodschappen die het universum onze kant op stuurt over het hoofd te zien. Deze getallen en numerieke synchroniciteiten dienen als een herinnering om te vertragen en de wereld om ons heen te overdenken.

Zoals ik persoonlijk heb ervaren, kan het nemen van een moment voor zelfreflectie wanneer je deze cijfers tegenkomt tot krachtige inzichten leiden. Het is een kans om verbinding te maken met een hoger bewustzijn, gebruik te maken van je intuïtie en keuzes te maken die resoneren met je ware zelf. De kracht van zelfbewustzijn en mindfulness kan niet genoeg worden benadrukt.

Conclusie:Begin aan een kosmische reis

In deze verkenning van getallen en numerieke synchroniciteiten zijn we door een wereld gereisd die onze perceptie van de werkelijkheid op de proef stelt. We hebben de mogelijkheid ontdekt van een numerieke lichtmatrix die ons bestaan regeert, de betekenis van engelgetallen bij het begeleiden van ons, en de diepgaande impact van kosmische afstemmingen op ons bewustzijn.

Terwijl we getuige blijven van de prevalentie van getallen en de uitlijning van ons zonnestelsel met het superzware zwarte gat, worden we herinnerd aan de blijvende mysteries van ons universum. De visie van de Maya’s op een nieuwe cyclus is werkelijkheid geworden en we staan aan de vooravond van een diepgaande verschuiving in het menselijk bewustzijn.

Omarm de synchroniciteiten in je leven, let op de cijfers en sta jezelf toe dieper te graven in de kosmische code die je omringt. Uiteindelijk maken we allemaal deel uit van een groots, onderling verbonden web van het bestaan, en deze cijfers zijn onze aanwijzingen voor het begrijpen van de diepgaande waarheden die wachten op onze ontdekking. Laten we, terwijl we aan deze kosmische reis beginnen, open blijven staan voor de wonderen van het universum en de wijsheid die het ons probeert te geven.

DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org