vrijdag 24 november 2023

Het Pad Van Innerlijke Realisatie ~ 24 november 2023 ~ Kenneth Schmitt

Het Pad Van Innerlijke Realisatie

Door: Kenneth Schmitt – 20 November 2023

Ware vrijheid is leven zonder grenzen. Voor ons ego-bewustzijn is dit onmogelijk, omdat het ego bestaat uit beperkende overtuigingen over onszelf. We hebben onszelf verblind voor onze essentie voorbij tijd en ruimte; niettemin is het mogelijk om de waarheid te beseffen over wie we zijn. We moeten het ego in slaap brengen, terwijl we ons bewust blijven. We moeten leren hoe we dit moeten doen. Ieder van ons kan het door oefening. 

Zodra we onze pure aanwezigheid van bewustzijn buiten de ruimtetijd beseffen, kunnen we onszelf niet langer tot slaaf maken. We kunnen onze toestand herkennen aan alle energiepatronen die op elk moment tot uiting komen. Ze worden allemaal uitgedrukt in ons eigen bewustzijn en onder ons bewustzijn gebracht. Er zijn te allen tijde veel van dergelijke uitdrukkingen beschikbaar die onze aandacht kunnen trekken.

Omdat we fractals zijn binnen een oneindig bewustzijn, en we in een gefractaliseerde wereld leven, hebben we oneindige keuzes over alles in onze ervaring en bewustzijn. Deze zijn beschikbaar voor onze realisatie. We hebben keuzes over alles. Om er echte ervaringen voor ons van te maken, kunnen we ons voorstellen en voelen dat we in scenario’s leven met onze keuzes, totdat we ze herkennen als onze realiteit.

Elke ervaring die we hebben is het resultaat van de kwaliteit van onze persoonlijke vibraties. De energie die we uitdrukken door de kwaliteiten van onze gedachten en emoties straalt van ons naar het kwantumveld, waar het naar ons terugkeert als een les voor expansie of als vervulling van onze verlangens. Er is geen straf, alleen begeleiding om een ​​transformatief pad door het leven te volgen.

Zodra we ons volledig bewust zijn van onze intuïtie en innerlijke leiding, zijn we vervuld van dankbaarheid en vreugde. Wij staan ​​open in liefde en compassie voor iedereen. We hebben zoveel creatieve kracht als we onszelf toestaan ​​met onze angsten en overtuigingen over het afstemmen op een onbekend energetisch patroon. Het realiseren van onze onbeperkte creatieve kracht vereist het loslaten van alle angst en twijfel, en het vullen van onszelf met levensverbeterende energieën voor iedereen en alles in ons bewustzijn, altijd. Wij zijn ontworpen om duidelijke kanalen te zijn voor het goddelijke bewustzijn van onze Schepper en de volledig bewuste meesters van ons hele leven.

Voor degenen onder ons die resoneren met deze energieën is dit een belangrijke verbinding voor ons, en deze zal sterker worden naarmate we ervaring opdoen. Voor degenen onder ons die dit niet als mogelijk inzien: dat is het niet, en jullie moeten verder gaan. De realiteit van dit alles is afhankelijk van innerlijke realisatie.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org