vrijdag 24 november 2023

Energetische Onevenwichtigheden Manifesteren zich als Fysieke kwalen ~ 24 november 2023 ~ KejRaj

Energetische Onevenwichtigheden Manifesteren zich als Fysieke kwalen

Door: Kejraj – 20 November 2023 -voor: eraoflight

Groeten! Van hart tot hart, op dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj!

Alle ziekten beginnen met de niet-fysieke delen van jezelf. Vanuit je emotionele, mentale en astrale lichamen. Als iemands emotionele toestand niet wordt geobserveerd en begrepen waarom iets niet op één lijn ligt, blijven de dichte energieën zich ophopen en na verloop van tijd beginnen ze zich te manifesteren als een fysieke ziekte.

De ervaringen die je op de een of andere manier opdoet, zijn door jou gecreëerd. Jouw gedachten, woorden, daden en vooraf gemaakte afspraken. En jouw reacties bepalen hoeveel je groeit van elke ervaring, of zink je weg in verdere dualiteit en bewandel je het lange pad naar genezing en realisatie.

Of je nu aan de gevende of ontvangende kant bent, pijn, wrok, liefdesverdriet, verdriet, mishandeling beginnen allemaal met een gedachte. Als die gedachte niet wordt veranderd of losgelaten, begint ze als een sneeuwbal naar beneden te rollen en uit te groeien tot iets meer.

Bij elke lichamelijke ziekte is er een energetisch probleem.

Dit gebeurt wanneer iemand weigert zijn perspectief te verbreden en de diepere betekenis van een situatie te begrijpen, of niet bereid is te veranderen of te accepteren wat er is gebeurd. Zo blijf je in die lagere energetische staat en leer je troost te vinden in de slachtofferrol. In plaats van na te denken over het probleem, jouw stem te laten horen en/of hulp te zoeken bij degene waarvan je denkt dat die je kan helpen.

De energetische onevenwichtigheden in iemands wezen beginnen zich te manifesteren als fysieke kwalen als ze niet worden begrepen en niet worden genezen. Gezondheidsproblemen die verband houden met het hart en de longen zijn bijvoorbeeld te wijten aan een gebrek aan liefde voor het zelf, het niet geliefd voelen als kind. Longkanker; onvermogen om zich veilig te voelen, depressie, verdriet, vasthouden aan het verleden en/of het gevoel het leven niet waard te zijn. Hartaanval; vreugde opgeven voor materieel gewin, zich eenzaam, angstig en niet goed genoeg voelen, voortdurende emotionele problemen.

Een lijst met lichamelijke ziekten die beginnen als energetische onevenwichtigheden in de entiteit;

Kaalheid, haaruitval; Is te wijten aan verstopping van de kruin- en derde oogchakra, afgesloten voor nieuwe ideeën en verandering.

Hoofdpijn; Zelfoordeel, angst, het weigeren van de stroom der gebeurtenissen.

Gewichtsproblemen; Veiligheid, angst, boosheid op ouders, onbemind voelen.

Genitale problemen; Seksueel schuldgevoel, schaamte, creativiteit blokkeren.

Kankers; Langdurige pijn en trauma’s, verdriet, het afwijzen van zichzelf en afwijzing van anderen/onbemind in het leven.

Nieren; Boosheid, teleurstelling, onevenwichtige reacties.

Miskraam; Geen vertrouwen in de timing, bang voor de toekomst. Dit kan ook om karmische redenen zijn, en omdat de ziel niet volledig in het fysieke wil zijn.

Longontsteking; Uitputting, niet in staat emotionele wonden te genezen.

Maagproblemen/zweren/constipatie; Weigeren het verleden los te laten, schuldgevoelens en zichzelf de schuld geven van daden uit het verleden.

Bloeddruk; Ongenezen emotionele problemen. Lage bloeddruk; Als kind verwaarloosd, zich verslagen voelend.

Van de vele verschillende medicijnen die je kunt gebruiken om je te helpen met de symptomen om te gaan, kun je ook gezondheidsproblemen genezen door te zien, te denken en echt te geloven dat je werkelijk niet ziek bent. Het zit gewoon in de geest. Verander je gedachten. Verplaats je emoties. Zeg op het moment dat je ’s ochtends wakker wordt het volgende; Ik ben gezond en vol leven en vitaliteit. Mijn lichaam functioneert in optimale gezondheid.

Kejraj

http://www.EraofLight.com

Vertaling: wakkeremensen.org