donderdag 9 november 2023

De uitgestrektheid van het bestaan: effecten van zonneactiviteit Kanaal: Nancy Leilah Ward

De uitgestrektheid van het bestaan: effecten van zonneactiviteit
Kanaal: Nancy Leilah Ward

Jullie worden beïnvloed door de energieën die door de zon bewegen en golven door jullie zonnestelsel sturen. De Aarde bevindt zich in een perfecte positie om deze energieën te ontvangen. Het is een pulsatie, zoals weeën tijdens het geboorteproces. Het brokkelt bepaalde energetische structurele elementen af ​​die eeuwen geleden op hun plaats waren gezet. Het reikt naar binnen en breidt zich uit.

Dit gebeurt bij mensen en breidt jullie van binnenuit uit om jullie te helpen bij het loslaten van overtuigingen en patronen die door de voorouderlijke afstamming zijn ingesteld. Groepen mensen haten andere groepen mensen omdat dat altijd zo is geweest. Dit is een duistere erfenis die doordrenkt is met licht. Het veroorzaakt woede en het uithalen van datgene wat vast wil houden aan de status quo. Maar dat is onmogelijk. De liefde zal overwinnen. Bedenk dat liefde zal zegevieren in de maalstroom van chaos die wordt gecreëerd door de instroom van energie die vanuit het centrum van het universum wordt gestuurd.

Dus wanneer deze energie toeslaat, kan het ervoor zorgen dat u zich verheven en opgewekt voelt, of dat u zich zo zwaar voelt dat u nauwelijks uw voeten kunt optillen om door een kamer te lopen. Het bevriest je in een ruimte van opschorting in de ware tijdloosheid van het bestaan. Terwijl de duisternis in de mens ontwaakt – omdat jullie allemaal verbonden zijn – voel je de strijd van anderen met de dualiteit en wat jij doet is als het ware de lijn vasthouden, jij houdt de energie op zijn plaats terwijl anderen door een strijd van de dualiteit gaan. donkere nacht van hun ziel.

Het is alsof je de nieuwe energie in jezelf vastbindt en je ook in aanraking komt met de strijd die anderen voeren. Het is pure energie, geen emotioneel aspect dat je kunt benoemen, gewoon pure energie en het kan je plat maken. En dus, wanneer dit gebeurt, kun je je eraan overgeven, wetende dat je feitelijk meewerkt aan de verlichting van de Mensheid en de Aarde.
Vaak heb je moeite om je te herinneren dat het op grote schaal gebeurt, het is niet per se persoonlijk. Wij zullen u helpen herinneren dat u de energie voor anderen vasthoudt terwijl zij door het afbrokkelende proces gaan. Velen die dit lezen herinneren zich jouw eigen proces van ontwaken, waarbij jouw realiteit van binnenuit afbrokkelde, jouw overtuigingen en patronen wegvielen en blootlegden waar de duisternis binnenin jou vastzat.

Net als een open wond, blootgesteld om genezing te ontvangen, kan deze zeer pijnlijk en soms zelfs angstaanjagend zijn. Maar je bent door die momenten heen gegaan met de hulp van de wijsheid van anderen die door het ontwaken zijn gegaan, en met de hulp van je gidsteam en de energie van pure liefde. Dus als je afgeplat raakt door de energie, geef je er dan aan over en weet dat dit deel uitmaakt van de grote verandering op deze aarde.

Mediteer op liefde en laat liefde binnen jouw ervaring bestaan. En wanneer je je door deze energie verheven voelt, straal het dan naar buiten uit, want je bent als een bloem van licht die liefde pulseert naar het collectieve bewustzijn van de mensheid.

Dit is de rol die jullie allemaal spelen in de ascensie van de Aarde en de Mensheid naar uitgebreide octaven van ervaring waar harmonie en liefde de boventoon voeren.

Wij zijn bij je, je bent niet alleen.
Wees gezegend