donderdag 9 november 2023

DE INDALING VAN HET LICHT VAN ONS IK BEN ~ Mieke Vulink


DE INDALING VAN HET LICHT VAN ONS IK BEN
(incl. inschrijvingslink voor de Lichtcirkel van 24-26 November)
Veel Lichtdragers raken steeds beter geaard, waardoor ze hogere lichtkrachten kunnen gaan dragen. Met zo’n krachtige bedding in zichzelf zullen, vanuit de nog onverwerkte oude traumavelden, diepe angst- en panieklagen zich willen openen, zodat ze geheeld kunnen worden.
Energetisch zitten we weer in de voorbereiding van een nieuwe Lichtcirkel van 24-26 November. Het thema daarvan is duidelijk: wij, als afgedaalde zielen in een menselijk lichaam, dragen in onze essentie het Licht van de goddelijke Bron. En alles wat ons, van binnen of van buiten, nog in het kleine, afhankelijke, onzekere en machteloze wil terugduwen, komt nu met een flinke versnelling in ons bewustzijn. Daarmee komen herinneringen uit vorige levens vrij waarin we oude, esoterische en gnostische wijsheid met ons leven hebben beschermd. Alle Lichtdragers zijn meermaals geïncarneerd om de mensheid te ondersteunen bij hun reis door de dualiteit, zich voorbereidend op hun evolutie naar hogere dimensies.
De meesten van ons hebben in de Middeleeuwen incarnaties gehad als Kathaar en als Tempelier. Ik ga er in de Lichtcirkel uitgebreider op in. Voor nu is het genoeg om te weten dat veel van de ingewijde Katharen en Tempeliers bij de meest zuivere, trouwe en rechtvaardige Lichtdragers hebben gehoord die de Middeleeuwen gekend hebben. Velen werden geboren in oude familielijnen die al eeuwenlang de beschermers waren van de oude kennis en van de Graaltradities.

Maar we weten allemaal hoe de Inquisitie heeft huisgehouden om deze afstammelingen van goddelijke bloedlijnen van de kaart te vegen. We hebben mensonterende, gekmakende taferelen meegemaakt die diepe angsten in ons hebben achtergelaten.

Nu we opnieuw de volle Lichtkrachten van ons IK BEN aan de wereld willen schenken komen juist die vreselijke herinneringen aan brute afslachtingen, onthoofdingen en levende verbrandingen weer in ons bewustzijn, als paniek waarachter vele strijden op leven en dood verscholen zitten. Laat je niet door de angst uit jouw Licht halen; besef dat jij destijds als ziel bewust gekozen hebt voor die levens. Mede omdat je de kracht wilde ontwikkelen om trouw te blijven aan jouw IK BEN, no matter what!

Nu we de roep van ons IK BEN niet langer negeren, trekken we opnieuw mensen aan die ons liever in de kleinheid en in het oude stramien houden. Een soortmini-herhaling van de Inquisitie dus. Het kan voor anderen bedreigend zijn dat we in ons Licht blijven. Immers: het Licht maakt zichtbaar wat zich verscholen wil houden. En zo werkt dat ook in onszelf! De kracht van ons IK BEN daalt steeds meer in, en er blijft maar één weg over: licht, liefde en heling brengen in het donker van die oude panieklagen, zodat de lagere frequenties uit ons kunnen stromen en er nieuwe ruimte komt voor hogere frequenties.

Lichtdragers worden door de Lichtwereld massaal opgeroepen om te stoppen met ontvankelijk te blijven voor wat of wie hen nog probeert te ontkrachten of ondermijnen; óók als dit delen van de eigen persoonlijkheid zijn. In de derde dimensie zullen er altijd impulsen uitgezonden worden die een lagere frequentie dragen. Zie ze als een uitnodiging om daar bovenuit te groeien.

Volg jouw weg naar jouw IK BEN helemaal op jouw eigen manier. Gun jezelf daarbij alle steun en voeding die je nodig hebt. Herinner je dat je hiervoor op aarde gekomen bent en doe het: keer steeds weer terug naar het Licht van jouw IK BEN! Daarmee geef je, met oneindig veel liefde en wijsheid, het hoogst mogelijke aan de wereld.

Inschrijven voor de Lichtcirkel kan via deze link: