woensdag 8 november 2023

De Engelen: Niets is onmogelijk bij God ~ 8 november 2023 ~ Ann Albers

De Engelen: Niets is onmogelijk bij God

Kanaal: Ann Albers – November 2023

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie,

Jullie hebben allemaal de zin gehoord: “Niets is onmogelijk bij God.” Dit is absoluut waar, maar vaak verkeerd begrepen. “Niets is onmogelijk bij God” vertaalt zich in: “Niets is onmogelijk als je je overgeeft aan de vibratie van liefde.” God is pure liefde, lieve vrienden, en overgave aan de vibratie van liefde is de sleutel tot het ontvangen van wonderen en oplossingen die je zoekt.

Je wilt je meer dan wat dan ook op Aarde overgeven aan de liefde. De gezondheid, het geld, de zelfexpressie, de relaties en de bezittingen die je wilt zijn allemaal gewenst omdat je het gevoel hebt dat je liefde zult ervaren als je ze hebt. Je zult je beter voelen in jouw nieuwe, veilige auto. Je zult je meer geliefd voelen in het huis dat je bevalt. Je zult je meer waard voelen voor liefde en er daarom meer voor openstaan als jouw partner, kind of nieuwe partner hun licht op je laat schijnen. Je zult je beter in staat voelen om lief te hebben als je je goed voelt in je lichaam.

Je komt naar de aarde om te spelen met het creëren van liefde en het ervaren van liefde in vele vormen, wat prachtig is. Je kunt liefde echter hier, nu en op elk willekeurig moment ervaren. Op elk punt in je leven, bij elke ademhaling, kun je je openen voor de eeuwige, onophoudelijke aanwezigheid van liefde die in de hele schepping ligt. Terwijl je dat doet, open je je voor het wonderbaarlijke. Je staat open voor alles wat mooi is. Je staat open voor de genade, leiding en goedheid die er in overvloed is.

Zelfs als je pijn hebt, kun je even de tijd nemen om je gezicht naar de zon te draaien, de warmte ervan te voelen en je te verbazen over het wonder van het voelen van de liefde van een ster zo ver van jouw planeet. Te midden van een financiële ondergang kun je stoppen en luisteren naar de vogels die zingen met waardering voor het leven en je de eeuwige cycli herinneren die je weer naar boven zullen brengen. Nadat je het verlies van een dierbare hebt ervaren, kun je je ogen sluiten, een minuutje je liefde en waardering voor hem of haar voelen zonder het verlangen en verlies, en op dat moment openstaan om hun grote liefde voor jou te ervaren.

Deze “magische momenten” van opening voor de aanwezigheid van liefde kunnen niet worden onderschat. Ieder ervan is een deuropening naar het Goddelijke. Bij ieder ervan draai je de kraan open om het genezende water van de liefde te ontvangen. Bij elk ervan stem je af uit de chaos en word je stil genoeg om vrede waar te nemen. Dierbaren, jullie verbinding met het Goddelijke – met de Liefde zelf – is niet iets dat ooit kan verdwijnen, en het is ook niet iets dat jullie waarschijnlijk de hele tijd zullen voelen. Het is echter iets waar je steeds opnieuw voor kunt oefenen, totdat het gemakkelijk is om je voor liefde open te stellen. Hoe vaker je je op deze manier overgeeft aan liefde, hoe meer momentum je krijgt als je het in je hart, lichaam, geest en leven laat stromen. Als je dit vaak beoefent, zul je na verloop van tijd zien dat je wonderen en manifestaties vorm beginnen te krijgen.

De snelste manier om een situatie te genezen is door jezelf zo goed mogelijk af te leiden van de pijn, angst, twijfel en frustratie en dingen te vinden waar je je echt goed bij voelt. Je kunt zo vaak mogelijk slapen. Je kunt films kijken of boeken lezen die je gedachten van de pijn afleiden. Je kunt vol geest zitten en ademen en erop vertrouwen dat wij je naar de juiste hulp en genezers zullen begeleiden, zonder dat jij zich er zorgen over hoeft te maken dit zelf uit te zoeken. Lieve mensen, jullie kunnen je zelfs overgeven aan liefde door in je verbeelding te gaan en alles wat mooi is in de rijken van de fantasie te voelen – en daarmee blauwdrukken te creëren voor jullie toekomstige 3D-werkelijkheid.

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt. Als je je openstelt voor liefde, open je je voor de Schepper van universa, die deze liefdevolle energie altijd zal richten op al je hartsverlangens.

We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken:

Je bent het waard omdat je bestaat.
Je bent het waard omdat je bestaat.
Je bent het waard omdat je bestaat.

Deze liefde verdien je niet. Het wordt gratis gegeven. Je hoeft je waarde niet te bewijzen. De Schepper weet het al. Je hoeft geen ‘goed mens’ te zijn om liefde te verdienen. Geen enkele gezonde ouder ter wereld houdt op van zijn kind te houden, ook al zijn zijn daden niet sympathiek.De Schepper houdt van dierbaren omdat de Schepper Liefde is. De zon kan niet stoppen met schijnen. Het is zijn aard om te schitteren. De Schepper kan niet stoppen met liefhebben. Het is de goddelijke natuur om lief te hebben. Je hoeft de zon niet te verdienen. Je hoeft geen goddelijke liefde te verdienen.

We herhalen dit omdat je op zoveel manieren hebt geleerd dat je liefde moet verdienen. Voor veel mensen is dit waar. Vaak wordt je met liefde ‘beloond’ als je anderen tevreden stelt, en wordt je gestraft met terugtrekking als je dat niet doet. Lieve mensen, dit soort liefde is voorwaardelijk.

Goddelijke liefde is niet voorwaardelijk. Goddelijke liefde is constant.

Adem dit in. “Ik ben het waard omdat ik besta. Ik hoef geen liefde te verdienen. Ik ben altijd geliefd. Het is alleen mijn taak om het binnen te laten.”

Je water verdien je niet met de kraan. Je bewijst niet aan de gootsteen dat je de stroom ervan waard bent. Des te meer, dierbaren, de liefde van het Goddelijke is altijd aanwezig en wacht tot jullie je openstellen voor de stroom ervan. Uit liefde en waardering staat de kraan open. Bij twijfel, angst en woede is de kraan dicht. Jij beslist. In slechts een moment dat je de koele stroom van het water over je handen waardeert, open je ook de “kraan” voor goddelijke liefde.

In plaats van te benadrukken en naar oplossingen te streven, reik je naar een open ‘kraan’ door je hart te openen voor het goede van het moment. Open voor het kleinste bevredigende detail in de ruimte om je heen. Open voor het kleinste beetje inspiratie. Neem een klein hapje van iets dat je lekker vindt en ervaar het voortreffelijke wonder van smaak en textuur. Zet een rustgevend liedje op en laat de frequenties je omhullen in een liefdevolle omhelzing.

Lieve mensen, niets is onmogelijk bij God. Niets is onmogelijk als je bestaat in een vibratie van liefde. Geef je problemen aan de Schepper en sta open voor liefde op alle mogelijke manieren. Door dit te doen, sta je open voor de genezende, voedende, levengevende, oplossingsproducerende stroom van het bestaan.  Het staat altijd voor je klaar, hoe onmogelijk het antwoord op je gebeden ook lijkt.

God Zegene jullie! Wij houden heel veel van jullie.

– De Engelen

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org