zaterdag 12 november 2022

Zonnestralen van verbazingwekkend licht - door Dr. Schavi M. Ali


Zonnestralen van verbazingwekkend licht - door Dr. Schavi M. Ali

In de kleine uurtjes van vrijdag 11 november 2022 schoot een "M.1" zonnevlam van onze zon af, en onze zon herbergt deltaklasse-energie voor de krachtigste van alle zonnevlammen - "X-klasse"!
Er is een zeer sterke aardbeving met een kracht van 7,4 op de schaal van Richter geweest in Tonga, gelegen in de Stille Zuidzee, net ten zuiden van Samoa en ongeveer twee-derde van de weg van Hawaï naar Nieuw-Zeeland.

"Orkaan Nicole" heeft de staat Florida in de VS geteisterd en er hebben evacuaties plaatsgevonden.
Huizen en bedrijven zijn verwoest en elektriciteitsleidingen zijn uitgevallen.
Een Indiaanse site werd opgegraven door de orkaan.
De staat North Carolina heeft tornado's en zware regenval meegemaakt als nawerking van de orkaan.
Het risico bestaat dat staten in het oosten van de VS ook te maken krijgen met tornado's en zware regenval.

Onze planeet wordt opgeslokt door deeltjesplasma (kosmische straling) terwijl het de magnetosfeer van de planeet omringt en erin drukt.
Vanwege de sterke "M.1-klasse" zonnevlam zal er zeker een coronale massa-ejectie (CME) hebben plaatsgevonden.

Sterke uitbarstingen en CME's geven energie aan de binnenste kern en het buitenste veld van onze planeet, omdat het reageert op elektromagnetische activeringen van binnen en buiten ons zonnestelsel die samengaan met de eigen elektromagnetische frequenties van onze planeet - een soort transmissie en ontvangst van kosmische gebeurtenissen.

Onze zon ontvangt zijn energie van de "Grote Centrale Zon" - een krachtig portaal van LICHT waarvan veel wetenschappelijke onderzoekers zeggen dat het de "Fotonengordel" is (ook wel "Alcyone" genoemd).

Een "foton" is de kleinst mogelijke stroom van LICHT (kwantum) in een bepaalde golflengte.
Het wordt uitgezonden door atomen die van de ene energietoestand naar de andere overgaan.

Ons zonnestelsel reist ongeveer elke 24.000 tot 26.000 jaar door de "Fotonengordel", en omdat de "Fotonengordel" een draaikolk is die uit twaalf secties bestaat, duurt het ongeveer 2000 jaar om door één draaikolk te reizen.

Ons zonnestelsel ging de eerste draaikolk binnen voor zijn volgende 2000-jarige reis in het jaar 2000, volgens wetenschappelijk onderzoek, en dit is het moment waarop onze planeet zo'n progressieve intensiteit van LICHT ontving dat een groot deel van de mensheid diepgaande spirituele, fysieke, mentale, en emotionele veranderingen die hun leven aanzienlijk hebben veranderd.

Enkele van de belangrijkste transformaties die voor velen in 2000 begonnen waren:
1.) Grote technologische hoogstandjes (niet allemaal goed) werden ontwikkeld,
2.) Beweging door vierde en vijfde dimensionale trillingsenergieën begon plaats te vinden,
3.) De planeet die bekend staat als "Nibiru" of "Planet X" of "Wave X" kwam in de atmosfeer van Aarde/Gaia en veroorzaakte verschuivingen in "Haar" atmosfeer,
4.) Het begon op te vallen dat DNA-strengen zich vermenigvuldigden,
5.) De tijd leek sneller te gaan naarmate de trillingsfrequentie en amplitude van onze planeet (gewoonlijk "Schumann-resonantie" genoemd) krachtigere energetische stoten ervoer, en terwijl onze planeet letterlijk sneller om zijn as begon te draaien,
5.) Slaappatronen veranderd,
6.) Er ontstonden fysieke, mentale en emotionele ongemakken,
7.) Bewust denken begon gemakkelijker manifestatie aan te trekken,
8.) Veel kinderen geboren in de vroege jaren 2000 leken verbazingwekkende paranormale vermogens te hebben ontwikkeld,
9.) Georganiseerde religies, overheidsbeleid, onderwijssystemen, filosofische paradigma's - alles leek te escaleren in chaos, en
10.) Oude geneeswijzen zoals "Ayurveda" en wat "vibrationele geneeskunde" of "energiegeneeskunde" werd genoemd, werden meer gerespecteerd en onderzocht.
Deze tien aspecten zijn slechts enkele van de veranderingen die werden opgemerkt door wetenschappers en historici van verschillende vakgebieden toen het jaar 2000 begon.

In termen van "Planeet X" of "Wave X" die hierboven is genoemd, wordt gezegd dat het een enorme stralingstrilling is die medio september 2015 met meer intensiteit in het centrum van onze melkweg arriveerde.

De output ervan is aan de gang.

Het heeft echter een Goddelijk doel - de activering van het "Goddeeltje" (ook bekend als "Godcel") dat zich tussen de rechter- en linkerhersenhelft van het menselijk brein bevindt - de pijnappelklier.

De activering ervan lijkt voor sommigen verbazingwekkende spirituele vermogens van heldervoelendheid, helderhorendheid en helderziendheid te hebben gecreëerd; en voor degenen die deze vermogens al bezaten, leken ze verbeterd te zijn.

Het proces van binnenkomend LICHT is en zal verder worden geëscaleerd om dit planetaire rijk op te ruimen, te reinigen en te verlichten.
Zonder verder in detail te treden, is dit alles in de oudheid onderwezen door “Rishis” (“Wijzen”) die Goddelijke Openbaring ontvingen.

Naarmate er meer opruiming en reiniging nodig is, zal er meer LICHT komen.
Het LICHT is bedoeld om de mensheid te wekken uit vele eonen van disharmonie en om een ​​verschuiving naar HOGERE BEWUSTZIJN te veroorzaken die in lijn is met de heilige principes van BRON.

Dit is wat er gebeurt in een tijdperk dat doelbewust meerdere keren eerder is genoemd - de "Twilight of Kali Yuga" ("Age of Chaos").
Tijdens zo'n eindcyclus en voordat ze naar nieuwe, betere cycli gaan, zijn planetaire situaties zeer disharmonisch, destructief en verwarrend (oorlogen, hongersnoden, ziekten, haat, materiële hebzucht, economische onenigheid, familieproblemen, vergiftiging van de natuur, enz.) .

In zo'n verschrikkelijke cyclus als deze worden er echter grote kansen geboden voor bewustzijnsverhoging die leidt tot de 'wedergeboorte' van de mensheid en het binnengaan in tijdperken waarin alles wat het tegenovergestelde is van de neerwaartse cyclus van tijd kan plaatsvinden.

Degenen die ervoor kiezen om te verankeren in het BRONLICHT zullen gezegend worden, en zelfs wanneer hun vrije wil op het punt staat onverstandig te worden gebruikt, zullen hun oprechte inspanningen om spiritueel hoger in bewustzijnsverheffing te komen worden beloond doordat ze worden geïnspireerd of verschoven naar betere manieren van hun vrije wil toepassen in bepaalde situaties.

Met andere woorden, ze zullen een beter onderscheidingsvermogen krijgen op wat misschien een mystieke manier lijkt.

Artikel gaat nog verder