woensdag 23 november 2022

Nieuwsbrief ~ Brenda Hoffman


Nieuwsbrief Brenda Hoffman

Life Tapestry Creations: een eenvoudige comfortformule

Geliefden,
U begint het verschil op te merken tussen wat er van u wordt verwachten wie je bent. Het is een verwarrende tijd, want als jij iets niet doet, wie dan wel? Toch wil je het niet per se doen. Dus je denkt na over je opties en je behoeften. "Moet ik dit blijven doen omdat ik het wil of omdat ik het gevoel heb dat ik het zou moeten doen?"

Deze nieuwe opties werden niet verwacht, want u bent gewend om te doen wat volgens u uw huishoudelijke, familie-, vriendschaps- of werkrol is. "Ik doe dit omdat het hoort." Maar voor wie? Jij of anderen?

Misschien heb je verwachtingen van jezelf of je omgeving die anderen niet hebben. Dus hoe beslis je of die verwachtingen buiten je behoeften liggen als dat iets niet naar tevredenheid is voltooid? Hoe inderdaad?

Wanneer maken je zelfverwachtingen deel uit van je sociale wereld in plaats van wat je diep van binnen vasthoudt? En als je iets niet wilt afmaken, hoe voel je je dan over jezelf?

Veel van uw activiteiten zijn gebonden aan behoeften in plaats van aan persoonlijke behoeften of interesses. Een schoon huis houden, items repareren of werktaken activeren die anderen negeren of weigeren te doen, is niet verkeerd. Maar als u die items voltooit voor onderscheidingen van anderen, handelt u naar 3D-moeten. Als je merkt dat je je niet op je gemak voelt bij een taak die niet is voltooid, ook al kan het anderen niets schelen, dan is dat een functie van je nieuwe wezen.

Alles wat je doet, denkt of zegt wordt nu door je innerlijke wezen gesponnen. Dus als je taken voor anderen voltooit, ben je uitgeput of boos. En als je taken uitvoert die onredelijk zijn voor je energie of vaardigheden, zul je uitgeput of boos zijn. Maar als je taken uitvoert die je interessant en leuk vindt, krijg je energie. Een simpele formule voor wie je nu bent.

Je formule was in het verleden ingewikkelder omdat je centrale kern van weten beperkt was. Er werden tal van activiteiten voor anderen voltooid - banen, kinderen, huwelijk, scholing en vakantievieringen. Gebeurtenis na gebeurtenis om anderen te plezieren en jezelf te verloochenen.

Jezelf afscheiden van de behoeften en belangen van anderen, zoals je nu doet, kan beangstigend zijn en je woede opwekken. “Waar is mijn energie? Waar ligt mijn interesse?” "Waarom moet ik voor alles zorgen?"

Je zelfonderzoek van zou moeten in tegenstelling tot nieuwe interesses zal gedurende deze vakantieperiode en waarschijnlijk een beetje daarna doorgaan. Je acties en moeten zijn zo diep verbonden met je aardse leven dat het enige tijd zal kosten om wie je bent te scheiden van je 3D-zelfverwachtingen.
Dat wil niet zeggen dat je van 3D bent, maar in plaats daarvan dat je veel 3D-gewoonten doorbreekt waarvan je je voorheen niet bewust was.

Waarom zou je geen schoon huis of een compleet werkproject willen? Als die acties deel uitmaken van een nieuwe jij, zul je niet boos, nijdig of verdrietig worden als ze niet door anderen worden gewaardeerd, want je weet dat het jouw projecten zijn. En als anderen niet voldoen aan uw normen voor kinderopvang, werk of thuiszorg, kunt u zich afvragen waarom het belangrijk is dat die taken volgens uw normen worden uitgevoerd. Zijn die normen nieuw voor jou of overblijfselen uit 3D?

Ook al zijn velen van u misschien boos dat iets niet is voltooid volgens uw criteria, uw criteria leveren mogelijk niet het gewenste eindproduct op. Want is een schoon huis of voltooide reparaties geen roep om comfort? Boosheid, omdat iets niet naar jouw maatstaven is gedaan, is niet prettig.

Voordat je iets doet dat uitputtend of anderszins ongemakkelijk aanvoelt, ga je naar binnen om te bepalen of die actie naar binnen gericht is of een 3D overblijfsel. Want 3D zou nu uitputting, woede of frustratie moeten creëren.

Zouden zijn nooit compleet en zijn dat ook nooit geweest, want ze worden van buiten je wezen gegenereerd. Alleen die stukken, gedachten en acties van binnenuit zullen je de troost bieden die je op dit moment zo nodig hebt.

Een comfort dat essentieel is omdat u in 3D elimineert waar u zich prettig bij voelde. Zelfcomfort is jouw woord en daad van de week.


Zo zal het zijn. Amen.