woensdag 23 november 2022

“Meer En Meer Voorbeelden Van Vrede Zullen In Jullie Veld En Bewustzijn Komen” ~ 22 november 2022 ~ Ann Albers

“Meer En Meer Voorbeelden Van Vrede Zullen In Jullie Veld En Bewustzijn Komen”

Gechanneld door Ann Albers, 19 november 2022

Mijn dierbare vrienden, we houden zoveel van jullie,

Degenen onder jullie die binnenkort Thanksgiving vieren, weten dat die feestdag draait om waardering. Jullie nemen de tijd om familie, vrienden of wat tijd voor jezelf te waarderen. Je neemt de tijd om te genieten van eten, plezier, activiteiten of rust. Je neemt de tijd om de wereldproblemen opzij te zetten, zodat je kunt genieten van de dingen die er echt toe doen in je leven – liefde, lachen, ontspanning, delen en zorgen. Zelfs als je de vakantie in alle rust alleen doorbrengt, neem je de tijd om te communiceren met dat wat vredig en mooi is in jezelf. Dierbaren, elke dag kan een dag van dankbaarheid zijn. Elk moment biedt mogelijkheden voor waardering.

In het verkeer kun je je auto, de liedjes op de radio, de persoon van wie je het meest houdt of de lucht boven je hoofd waarderen.

Als je ziek bent, kun je de warmte van een knusse deken en een kop thee waarderen.

Als je bang bent, kun je een moment van lachen met een vriend waarderen of misschien een liedje dat je een paar momenten van rust geeft.

Je kunt naar buiten gaan, een grassprietje plukken en het wonder onder je voeten waarderen.

Terwijl de wereld raast en tiert over haar problemen, kun jij haar wonderen zien. Terwijl de mensen om je heen je proberen te overtuigen van alles wat er mis is in het leven, kun jij zoeken en waarderen wat goed is. Terwijl de doemdenkers je vertellen dat de economie faalt, dat de wereld vergaat en dat jullie klimaat naar de hel gaat in een handbak, kun je glimlachen en kiezen voor een leven in Gods economie.

Je kunt het moment voor je waarderen, hier en nu. Je kunt een moment nemen en je verbazen over het wonderbaarlijke vermogen van de natuur om te regenereren, soms zonder de minste hulp.

Dierbaren, maak van elke dag een dag van dankbaarheid. Maak van elke dag een dag van zoeken naar dingen en mensen om te waarderen.

Als je goed genoeg zoekt kun je in de gemeenste mensen ~ iets vinden om te waarderen. Misschien hebben ze een passie die op een onaangename manier naar buiten komt, maar wat toch een passie is. Misschien zijn ze boos omdat ze zich hulpeloos voelen, omdat ze ten diepste veel waarde hechten aan een ideaal. Misschien is de persoon die je net afsneed in het verkeer bang om te laat te komen, maar geeft hij er tenminste om zijn afspraken na te komen.

We zeggen niet dat je bij slecht gedrag moet blijven als je het kunt vermijden. We zeggen niet dat je moet doen alsof het niet bestaat, of het nog een seconde van je aandacht moet geven. Maar wanneer slecht gedrag onvermijdelijk voor je ligt, kun je toch om je heen kijken of je iets kunt waarderen.

Wanneer je iets op het nieuws niet leuk vindt, kun je je afstandsbediening waarderen en de zender veranderen! Wanneer het familielid dat je probeert te vermijden je de les begint te lezen, kun je hem wijzen op iets dat je kunt waarderen en dan van onderwerp veranderen. “Ik hou ervan dat je zoveel om me geeft. Ik hou ervan dat je het beste voor me wilt. Dank je.” en verander dan van onderwerp of loop weg.

Of misschien ben je in de buurt van iemand die tekeer gaat over zijn geloof en dat aan jou probeert op te dringen. Je kunt gemakkelijk zeggen: “Is het niet geweldig om te leven en zo hartstochtelijk om iets te geven! Beter dan apathisch zijn!” en dan van onderwerp veranderen of weglopen!

Je hebt de kracht om in elke situatie iets te vinden om te waarderen, en hoewel sommige zeker moeilijker zijn dan andere, heb je de keuze om je af te stemmen op de liefde die je bent en je goed te voelen – of niet. Je keuze om je te richten op waardering is in de eerste plaats aan jou.

Dierbaren, jullie zijn de lichtwerkers. Beter gezegd, jullie zijn de licht-focusers. Jullie zijn de lichten die ervoor kunnen kiezen jullie liefde te laten schijnen op de gebieden die jullie kunnen waarderen, en zo die vibraties op jullie aarde te versterken.

Zoek naar vrede. Merk vrede op. Wees vredig, en meer en meer voorbeelden van vrede zullen in jullie veld en bewustzijn komen. Zoek naar lichtheid. Wees lichtvoetig. Waardeer degenen die dat zijn en meer en meer van die energie zal in je bewustzijn komen. “Zoekt en gij zult vinden,” dierbaren. Zoek dingen om te waarderen, en jullie zullen steeds meer prachtige dingen in jullie wereld vinden om te waarderen.

Door je leven door te brengen met het zoeken naar dingen om te waarderen, kun je de ramen van je waarneming openen voor alles wat goed, liefdevol en mooi is. Daardoor zul je het licht zien temidden van de duisternis, harmonie ondanks de chaos, schoonheid, liefde en genade, zelfs in een wereld die op dit moment zeker in beroering is.

Jullie zijn de lichtwerkers, de lichtfocusers, de waardeerders, en degenen die jullie wereld afstemmen op een hogere, gelukkiger, mooiere ruimte… één moment, één ziel tegelijk.

God Zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Kanaal: Ann Albers

Vertaling: wakkeremensen.org