zaterdag 12 november 2022

Herfstmatrix ingestort - Ramona Lappin


Herfstmatrix ingestort - Ramona Lappin

Nu zullen we de fysieke opruiming en verschuiving van werkelijkheden zien plaatsvinden! Dit is wanneer dingen echt ECHT worden! Dit wordt MASSIEF!
Wees gereed als je de onzekerheid in kinderlijke verwondering omarmt, aangezien de kerstmis vroeg is gekomen en het nieuwe liefdesvirus op het punt staat iedereen te infecteren, terwijl het hogere kosmische Christusbewustzijn op de mensheid valt en het overneemt!
ALLES VERBINDEN!
ALLES IS MOGELIJK NU en vanaf nu zal alles veel gemakkelijker worden, met alle interferentiepatronen die volledig zijn verwijderd en worden opgelost! Slechts enkele laatste opruimingen en upgrades, vooral de fysieke materiewereld en onze lichamen moeten nu doormaken. Maar het zal gemakkelijker zijn voor degenen onder ons die al veel uit hun eigen lichaam en bewustzijn hebben verwijderd. Iedereen zal worden geconfronteerd met zijn persoonlijke en Collectieve Schaduwlichaam-expressies zoals ze nu volledig ophelderen, klaar of niet, omdat ze naar boven moeten komen om gezien te worden voor wat ze zijn. We kunnen niets genezen dat we niet eerst hebben erkend. Maar nu de Voorlopers veel van het grondwerk hebben gedaan bij het verankeren in de nieuwe Blauwdrukken en Sjablonen, en de Volledige Onthulling die binnen en buiten plaatsvindt, het wordt beschikbaar en gemakkelijker toegankelijk in het veld voor anderen om op te pikken. De Goddelijke Liefde Tsunami omhult ALLES en helpt de klap te verzachten.
Black en red box-technologieën zijn volledig verwijderd en vervangen door Diamond White Cosmic Tesseract (4e dimensionale kubus) schema. Het assisteren van de Krystal Cathedral-architectuur die mij wordt getoond, helpt ons de heilige plaatsen en vortexen op te ruimen en opnieuw in te stellen en ze energetisch rechtstreeks te verbinden met de Bronstromen en stromingen. Ze assisteren ook bij de activering van het Nieuwe Aarde Diamanten Raster, en de bouw van het Krystal Kathedraal Netwerk, met Gouden en Kristallijnen Steden, verankering van Kosmisch Bewustzijn in de Rasters en terugkerende Natuurwetten.
144
“De Kosmische Kubus bevat het schema en de blauwdruk van Gods Wetten door de architectuur van het Stadsvierkant of de Krystal-kathedraal te bouwen. Dit vertegenwoordigt de vier vlakken van materie in de vier kwadranten van ons heelal. Dit vertegenwoordigt ook de vier elementaire basissen van onze grondstof die de vlakken van de materie vormen (Lucht, Vuur, Water, Aarde). Deze vier elementalen vormen de belangrijkste chemische bestanddelen van onze DNA-code en worden opnieuw versleuteld door de Aurora's via de Crystal River. Het City Four Square of de Krystal-kathedraal bevat de blauwdruk van de zonne-Christus-identiteit van de 144.000 archetypen van de zonen en dochters van God. Deze nieuwe levensbasis, het nieuwe raster voor het bouwen van basismaterie in de blauwdruk zoals ontworpen door de 144.000, is nodig om de Goddelijke Heelheid van Gods bewustzijn te focussen in de gegeven dispensatie van de Ascentie. Het City Four Square of de Krystal-kathedraal is waar de Crystal River stroomt en wordt voorgesteld als het archetype van de Gouden Stad dat de natuurlijke wetten van God terugbrengt naar deze schepping. De projectie ervan moet worden vastgehouden als belichaamd door de goddelijke boodschappers, zoals beschreven in de profetie als die met het zegel van het lam op hun voorhoofd, die het schema van de Kosmische Kubus 144 Matrix bevatten.”
~ Bron: Ascension Woordenlijst
Mij ​​wordt getoond dat we deze Diamantwitte Tesseracts boven onze eigen huizen of punten in de Grids kunnen plaatsen waar we naartoe worden geleid, omdat ze de Krystal Cathedral Network-activeringen ondersteunen en helpen bij het ontsteken van het nieuwe Diamond Grid en Blueprints, en het bouwen van de gouden en kristallijnen steden. Ze zullen ook helpen verankeren in puur Bronlicht in de Rasters waar je lokaal bent en de hoeveelheid pure Goddelijke Bronstromen die je ontvangt vergroten. Onthoud altijd dat je kunt vragen om de hoeveelheid Licht die binnenstroomt te verminderen als het teveel wordt, of om dit te verwijderen als je je om welke reden dan ook geleid voelt. Check altijd eerst met je eigen begeleiding of dit bij jou past of niet.
Ruim alle resterende donkere portalen en zwarte magie, zwarte goo, AI van alle heilige plaatsen op, ook met hulp van de Diamond White Tesseracts.
Maansvervormingen, inversies en verbindingen zijn volledig gewist en opgelost als onderdeel van de Maansverduistering / Activeringen.
Saturnian Black Cube Matrix is ​​volledig verwijderd en opgelost. Het opruimen van alle omgekeerde violette stralen en plasmalicht, wat ook het valse violette stralenspectrum opruimt.
Ons collectief volledig bevrijden van alle resterende karmische schulden. HET VOLTOOIEN VAN HET SCHULDVERGEVEN programma, dat onze Overvloed herstelt en ons nu in staat stelt om onze voorouderlijke zegeningen, gaven en Goddelijke erfenis terug te vorderen.
Opruimen en verwijderen van alle resterende demonen en demonenzaden, bijlagen, gevallen engelen, schaduwlichamen en negatieve entiteiten, buitenaardse wezens, parasitaire infecties enz.
Definitieve volledige opruiming van alle planetaire kruisigingswonden en implantaten. Het opruimen van onze en de planetaire rasternetwerken, en onze axiatonale lijnen.
Alle energie-oogst en negatieve buitenaardse technologieën en stations zijn volledig verwijderd en opgelost!!
Alle resterende tunnels worden volledig gewist en opgelost, als onderdeel van de reset in tijdlijnen/realiteiten, terwijl we terugkeren naar een realiteit waar dit nooit heeft bestaan, als onderdeel van de tijdlijncorrecties.
Verwijdering van alle overgebleven vastzittende zielen en zielsstukken en fragmenten, en terugbrengen naar hun rechtmatige eigenaar of spirituele thuis.
DE EMERALD ORDER MISSIE IS VOLTOOID!
Opruimen van resterende zwarte spreuken en zwarte magie verbonden met Zwarte Magiërs en getroffen Lichtwerkers. Zwarte Magiërs zijn in energetische quarantaine geplaatst, worden bewaakt en worden geobserveerd.
Alle macht, geschenken, vaardigheden, sleutels, codes en kwantum, die door de zwarte magiërs zijn ingenomen en overgeheveld, worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren en alle koorden, haken, bijlagen, paranormale speren en alle verbindingen die permanent worden verbroken en opgelost met onmiddelijk effect. Ze zijn niet langer verbonden met hun handlers/meesters/ demonische en negatieve entiteiten omdat ze allemaal worden verwijderd.
Alle Indigo 3-types zijn volledig vrijgesproken van hun contracten als Polarity Integrators en dubbele Soul-bezetting. Single Soul bezetting is volledig hersteld.
Alle Indigo-soorten worden nu de ONE NEW DIAMOND AVATAR.
Alle Leylijnen en Grid-systemen zijn volledig geclaimd en de clearing wordt afgerond.
Deze massale definitieve opruimingsoperatie wordt geleid door de Kosmische Draken, die aspecten van ons zijn, en ondersteund door zoveel wezens van Licht in afstemming met De Wet van Eén, evenals de dolfijnen en walvissen die zeer actief worden zoals ze zijn. onderdeel van ons Gridworker-ondersteuningsteam, samen met alle magische rijken en alle andere koninkrijken. Als de magie weer volledig ontwaakt, van binnen en van buiten.
Krachtige upgrades en activeringen van DNA, Crystal Body en Krystar SAphiRA / Christos-Sophia/ Androgenous Albion/Diamond Rainbow Plasma Lightbody en Merkaba, blijven versterken en versnellen terwijl alle lagere coderingen worden verwijderd en uit onze systemen worden gespoeld, terwijl we ons verdiepen in steeds grotere niveaus van Zuivere Goddelijke Liefde, is wat ons nu ALLEMAAL redt, en zijn Frequentie ontsteekt ons multidimensionale DNA, en daarmee onze Nieuwe Aarde Realiteiten.
WAARHEID IS LIEFDE & LIEFDE IS NU ALLES GENEZEN!
& HET STELT ONS ALLEMAAL GRATIS!
Maar eerst kwetst de ECHTE WAARHEID de geconditioneerde geest een beetje, soms veel. Als we iedereen weer zien door de Ogen van de Bron en in hun Oorspronkelijke Onschuld, helpen we ook hun Genezing. Iedereen reflecteert immers altijd gewoon verschillende aspecten van onszelf, als/van De Ene, terug naar ons. Telkens wanneer we worden getriggerd of een ander veroordelen, moeten we ons altijd afvragen wat we eigenlijk beoordelen, omdat ze altijd een aantal niet-erkende schaduwaspecten naar ons terug zullen reflecteren, totdat ze allemaal volledig zijn omarmd, geliefd, geïntegreerd en gealchemiseerd. Tot we ons weer heel en verliefd voelen op ons Ware Zelf en al het leven.
Onze grootste superkracht is onze belichaming van goddelijke liefde en geneest de hele schepping terug naar zijn oorspronkelijke zuiverheid en heiligheid.
En DUS WAS HET GEDAAN!
Deze enorme frequenties blijven stijgen, terwijl we onze opstijging voortzetten. Het wordt erg luid, terwijl de Muziek van de Sferen de HELE Schepping zingt en harmoniseert terug naar Perfectie, ons DNA en Nieuwe Edenische Realiteiten ontsteken, samen met de Gelukzaligheid, Edenisch/ Paradijselijk, Goddelijke Eenheid en Liefde, Vrijheid en Overvloedscodes, die ons overspoelen nu met dit UNITY PORTAL.
Dit is het moment waarop we in onze volledige macht en koningin en koningschap stappen, terwijl we ALS EEN SAMENWERKEN om de magische rijken en werelden te co-creëren waarvoor we de sleutels en codes in ons dragen. Terwijl we opstaan ​​en helderder schijnen dan ooit tevoren, zoals de Diamond Sun's die we zijn!
Eeuwige liefde,